Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İyi güzelimm...ama yatarken bir şey yeme...

Nerdeydin kuzum sen gün boyu?çalışıyomusun?akşam o pizza neyin nesi öyle canım?
Evet canım çalışıyoru, gittiğimiz ortamda yiyecek başka hiçbir şey yoktu
canım ben normalde o kadar çok yiyorum ki bu menüyle aç bile kaldım midemi küçülmeye çalışıyorum

günaydın arkadaşlar menüm

sabah iyi bir kahvaltı yaptım
yumurta
1 kk peynir
5-6 zeytin
biraz maydanoz
uno çubuk galeta
ve 5/1 simit

öğlen
1 s.k etli barbunya
1 kase yoğurt

akşam
2 kepçe yoğurt çorbası
salata

simit yemiycektim arkadaş çok ısrar etti yemek zorunda kaldım

su içiliyor 2,5 lt aşar
jillian1/3 yapılacak inşallah
ve bu 3 gün maydanoz suyu yapıp içeceğim,
bu ara çok şişlik ve ödem var galiba vücutta

Gunaydin guzeller .....

Handem kiz niye kuselim sana ....
Sen burda olunca biraz daha iyi oluyorsun ayrilma burdan bir yere ....

Fatosss montiyi salmisin iyce :)

Nazlim her zamanki gibi harikasin masallah .....

Lilis gece ac yatman iyi kilo verdirir canim . Meyve masum degildir sekerdir unutma ....

Menun guzel zayifim afiyet olsun ....

Kizlar bana bir akil verin bir turlu kendimi toplayamiyorum diyet konusunda .. Cumaya ancak mecburi kacamaklardan olan artilari temizleye biliyorum oda giderse , benimki kilo vermek degil korumaya donustu .. Sporada bir turlu basliyamiyorum . Listeyede bir katkim olmuyor ne dersiniz izne ayrilayimmi bahara kadar ? O zaman disarsa yurursem diyetede iyi adepte oluyorum verecegim zaten 3-4 kilo ....

ayrılmak çözüm değil bence, burada kalmak sanada bizede iyi gelecek...

ablacığım günaydın benim fikrim burdan ayrılmamandan yana bu şekilde kilo veremesende en azından kilonu koruyorsun azda olsa 300-500 gr gider yine.

Ablaaaaam ayrılma bak ben ne hale geldim
veremesende almıyorsun burada

ablacığım günaydın benim fikrim burdan ayrılmamandan yana bu şekilde kilo veremesende en azından kilonu koruyorsun azda olsa 300-500 gr gider yine.
Gitmiyor nazlim ,dedigin gibi ancak koruyorum kilomu . Buda iyi lakin listeye bir faydam olmuyor , bu beni uzuyor acikcasi ... Listede olmasamda hem burdayim hemde kilo bildirimi gene yaparim ama kilo verme beklentisi olmaz en azindan bu benim ustumde sorumluluk , beni bilirsin az cok ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…