- 25 Ekim 2014
- 2.391
- 2.220
- 163
Ben 55 kiloydum..
Bu sabah tartıldım üstüm giyinik değilken banyoda.
54.4 çıktım
İnsallah ya şu göbek ve yanlar gitsin artıkk, en sevdiğim elbisemi yılbaşında giyemicem oyuzdenCok güzel
İnsallah ya şu göbek ve yanlar gitsin artıkk, en sevdiğim elbisemi yılbaşında giyemicem oyuzden
Tamam datlumSpora da baalamışsın canım. Düzenli yaparsan kısa vadede etkisini görürsün. Üzgün smiley kullanma lütfen. Güzel gidiyorsun
İyi güzelimm...ama yatarken bir şey yeme...Özür dilerimmm alışıcam zamanla
Şimdi dün sabah;
Kepek ekmeğine tost ve açık çay içmiştim (şekersiz)
Öğlen;
Tarhana çorbası
Balık
Salata yedim
Akşam;
Yeşil mercimek yemeği
Salata yedim
Ve 20 dk spor yaptım.
Akşam 23.00'de 2 tane mandelina yedim yattım..
İnşallah iyi olur...sen böyle devam et...İnsallah ya şu göbek ve yanlar gitsin artıkk, en sevdiğim elbisemi yılbaşında giyemicem oyuzden
Hmm meyvada mı yemiyimİyi güzelimm...ama yatarken bir şey yeme...
Yok güzelim yeme...Hmm meyvada mı yemiyim
Evet canım çalışıyoru, gittiğimiz ortamda yiyecek başka hiçbir şey yoktuNerdeydin kuzum sen gün boyu?çalışıyomusun?akşam o pizza neyin nesi öyle canım?
günaydın arkadaşlar menüm
sabah iyi bir kahvaltı yaptım
yumurta
1 kk peynir
5-6 zeytin
biraz maydanoz
uno çubuk galeta
ve 5/1 simit
öğlen
1 s.k etli barbunya
1 kase yoğurt
akşam
2 kepçe yoğurt çorbası
salata
simit yemiycektim arkadaş çok ısrar etti yemek zorunda kaldım
su içiliyor 2,5 lt aşar
jillian1/3 yapılacak inşallah
ve bu 3 gün maydanoz suyu yapıp içeceğim,
bu ara çok şişlik ve ödem var galiba vücutta
Menun guzel zayifim afiyet olsun ....
Kizlar bana bir akil verin bir turlu kendimi toplayamiyorum diyet konusunda .. Cumaya ancak mecburi kacamaklardan olan artilari temizleye biliyorum oda giderse , benimki kilo vermek degil korumaya donustu .. Sporada bir turlu basliyamiyorum . Listeyede bir katkim olmuyorne dersiniz izne ayrilayimmi bahara kadar ? O zaman disarsa yurursem diyetede iyi adepte oluyorum verecegim zaten 3-4 kilo ....
Zayifim burdan ayrilmiyorum canim benim listeye bir sure ara vereyim diyorum ya degilse benden kurtulamazsiniz :)ayrılmak çözüm değil bence, burada kalmak sanada bizede iyi gelecek...
Kizlar bana bir akil verin bir turlu kendimi toplayamiyorum diyet konusunda .. Cumaya ancak mecburi kacamaklardan olan artilari temizleye biliyorum oda giderse , benimki kilo vermek degil korumaya donustu .. Sporada bir turlu basliyamiyorum . Listeyede bir katkim olmuyorne dersiniz izne ayrilayimmi bahara kadar ? O zaman disarsa yurursem diyetede iyi adepte oluyorum verecegim zaten 3-4 kilo ....
Ablaaaaam ayrılma bak ben ne hale geldimKizlar bana bir akil verin bir turlu kendimi toplayamiyorum diyet konusunda .. Cumaya ancak mecburi kacamaklardan olan artilari temizleye biliyorum oda giderse , benimki kilo vermek degil korumaya donustu .. Sporada bir turlu basliyamiyorum . Listeyede bir katkim olmuyorne dersiniz izne ayrilayimmi bahara kadar ? O zaman disarsa yurursem diyetede iyi adepte oluyorum verecegim zaten 3-4 kilo ....
Gitmiyor nazlim ,dedigin gibi ancak koruyorum kilomu . Buda iyi lakin listeye bir faydam olmuyor , bu beni uzuyor acikcasi ... Listede olmasamda hem burdayim hemde kilo bildirimi gene yaparim ama kilo verme beklentisi olmaz en azindan bu benim ustumde sorumluluk , beni bilirsin az cok ..ablacığım günaydın benim fikrim burdan ayrılmamandan yana bu şekilde kilo veremesende en azından kilonu koruyorsun azda olsa 300-500 gr gider yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?