Handen beni en iyi sen anlarsin . Listeye duydugun sorumlulugu biliyorsun . Hasta olmana ragmen neler yaptin sirf bu sorumluluk icin ...Ablaaaaam ayrılma bak ben ne hale geldim
veremesende almıyorsun burada
tamam aebenim bişey beklemeyiz ama kilo almanıda engellemek lazım demiHanden beni en iyi sen anlarsin . Listeye duydugun sorumlulugu biliyorsun . Hasta olmana ragmen neler yaptin sirf bu sorumluluk icin ...
Peki sizin icin birakmiyorum ama benden cok bisi beklemeyin az cok halimi yasantimi biliyorsunuz artik ....
Bencede en dogru karar bu hande hep diyoruz sagligin daha onemli yavas ver diye ama sakalimiz yokkicanlarım takım listesine tekrardan ne zaman gireceğim belli olmayacak bilginize
çünkü şok diyet yapmıycam sağlıklı bir diyet uygulama konusunda kararlıyım
o kadar diyet yaptım ki çok sağlıksızlardı ve 1 haftada geri aldım
şimdi yavaş yavaş vermeye çalışıcamki kalıcı olsun bu arada
jilliana bende başlayabilirim
ancak hep level 1 de kalabilirim olurmu
Aslında özellikle yapmıyorum ama o an evde ne alınmışsa çantama da onu atıyorum :)Peri neden kepek ekmek ? Tambugday degil ?
Hi yani o tarz seyleri ben bilmediğim bisey olursa sorarm sana koskoca kaptan yardimcisi olucm hihahhoytttheycanlandim kiz
Elimden geldiğince bende yardımcı olabilirim sizeYok kız orada öyle şeylere ihtiyaç olmaz ki...şu ilk sayfaya koyduğum da tel.dan uygulamayla yapıyorum.sonra screenleyip kesip buraya ekliyorum...aslında bi ara tablo yapmak vardı burda mesaj butonunda ne güzel...
Bence kesinlikle izne ayrılma derim. Çünkü eminimki bende izne ayrılmış olsam kesin bi salarım kendimi ne olursa olsun. Sırf bu hafta akupunktura gidemedim diye bile depresyona giriyodum nerdeyse veremiyorum diyeKizlar bana bir akil verin bir turlu kendimi toplayamiyorum diyet konusunda .. Cumaya ancak mecburi kacamaklardan olan artilari temizleye biliyorum oda giderse , benimki kilo vermek degil korumaya donustu .. Sporada bir turlu basliyamiyorum . Listeyede bir katkim olmuyorne dersiniz izne ayrilayimmi bahara kadar ? O zaman disarsa yurursem diyetede iyi adepte oluyorum verecegim zaten 3-4 kilo ....
Kendimizi hep ihmal ediyoruz benimde zamani geldi böbrek kontrolu yaptirmam Lazim ...tamam aebenim bişey beklemeyiz ama kilo almanıda engellemek lazım demi
yemin ederim yine bacaklarım ağrımaya başladı çünkü kilo beni mahvediyor utancımdan 4-5 ay önceki doktor kontrolüme gidemiyorum kalp damar doktoru acilen kilo ver ve kontrole gel dedi çünkü bacaklarım vücudumu kaldırmıyor bir görseniz varis gibi
duruyor ancak varis
değil
Ablam şimdi bunu başkabaşka biri yazsa bana ona bırak şu gezmeleri de 1ay sabr et ver 3 4 kiloyu sonra şimdiki gibi korursun derim.bak hani veremiyorum diyorsun ya e nasıl veresin,haftanın neredeyse 5günü diyet yapmıyorsun.hiç denedin mi 1hafta ciddi bi diet yapmayı derim.ama konu sen olunca hakikaten akıl veremiyorum.sen zaten bilirsim en iyisini...Handen beni en iyi sen anlarsin . Listeye duydugun sorumlulugu biliyorsun . Hasta olmana ragmen neler yaptin sirf bu sorumluluk icin ...
Peki sizin icin birakmiyorum ama benden cok bisi beklemeyin az cok halimi yasantimi biliyorsunuz artik ....
Aslında özellikle yapmıyorum ama o an evde ne alınmışsa çantama da onu atıyorum :)
Elimden geldiğince bende yardımcı olabilirim size
Bence kesinlikle izne ayrılma derim. Çünkü eminimki bende izne ayrılmış olsam kesin bi salarım kendimi ne olursa olsun. Sırf bu hafta akupunktura gidemedim diye bile depresyona giriyodum nerdeyse veremiyorum diye
Handem inşallah gelecek hafta listeye gire bilirsin ve vallaha hiç takmam yüzdeyi falan seni listeye alırım.çünki biliyorum sen diyetteyken mutlusun.ayrıca hergün rapor vereceksin ama...tamam aebenim bişey beklemeyiz ama kilo almanıda engellemek lazım demi
yemin ederim yine bacaklarım ağrımaya başladı çünkü kilo beni mahvediyor utancımdan 4-5 ay önceki doktor kontrolüme gidemiyorum kalp damar doktoru acilen kilo ver ve kontrole gel dedi çünkü bacaklarım vücudumu kaldırmıyor bir görseniz varis gibi duruyor ancak varis değil
Tabiiki seve seve yardımcı olmak isterim. Direk kaptan yardımcısı olmasamda yardım ederimPeri spor linkinin degilde bizim 7. Takimin 2. Kaptan yardimcisi olmak istemezmisin ? Arzumun kilosu fazla kalmadi yKinda gorevede basliycak , elifde izinde bir sure yok .
2. Bir yardimciya ihtiyac var . Sende pc den hesapdan iyi anliyorsun ne dersin kizlarda memnun olur hemde dimi damlam arzum ?
Olur vallaha bana uyar...sevinirim....liste falan yapmayı biliyirmusun perim?Tabiiki seve seve yardımcı olmak isterim. Direk kaptan yardımcısı olmasamda yardım ederim
Aynen oyle damlam . Eskiden kolaydi istedigim gibi diyet yapmak ,evdeydim . Ama simdi ne mumkun artik sadece kendimnicin gitmiyorum Kurslara sohbetlere .Ablam şimdi bunu başkabaşka biri yazsa bana ona bırak şu gezmeleri de 1ay sabr et ver 3 4 kiloyu sonra şimdiki gibi korursun derim.bak hani veremiyorum diyorsun ya e nasıl veresin,haftanın neredeyse 5günü diyet yapmıyorsun.hiç denedin mi 1hafta ciddi bi diet yapmayı derim.ama konu sen olunca hakikaten akıl
veremiyorum.sen zaten bilirsim
en iyisini...
Daha önceki haftalarda yaptığınız kadarıyla meraktan bakıp bende yapıyordum itiraf edeyimOlur vallaha bana uyar...sevinirim....liste falan yapmayı biliyirmusun perim?
Aynen katiliyorum damlama ...Handem inşallah gelecek hafta listeye gire bilirsin ve vallaha hiç takmam yüzdeyi falan seni listeye alırım.çünki biliyorum sen diyetteyken mutlusun.ayrıca hergün rapor vereceksin ama...
Ablam arzunun daha 9kilosu verecek yanlış bilmiyorsam,ama hakketen işe falan da başlayacak.elifim de yok.peri de pc başında ikinci bi yardımcıya ihtiyaç var.iyi düşündün...ayrıca ablam hazır ol ocaktan jilliaba başlıyoruzzz...Peri spor linkinin degilde bizim 7. Takimin 2. Kaptan yardimcisi olmak istemezmisin ? Arzumun kilosu fazla kalmadi yKinda gorevede basliycak , elifde izinde bir sure yok .
2. Bir yardimciya ihtiyac var . Sende pc den hesapdan iyi anliyorsun ne dersin kizlarda memnun olur hemde dimi damlam arzum ?
Bak ablam şu mesajı görmeden sana yazmışım zaten...Aynen oyle damlam . Eskiden kolaydi istedigim gibi diyet yapmak ,evdeydim . Ama simdi ne mumkun artik sadece kendimnicin gitmiyorum Kurslara sohbetlere .
Haklisiniz listeden cikmakda cozum degil . Elimdeki tek koz kaliyor oda spor kizlar . Bunun icin sizden beni zorlamanizi istiyorum . Su basliycaniznlinki ne zaman aciyorsunuz . Spor beni hep diyete adepte etmistir .
Arzum planli kiz o kilolarini ise baslama vaktine kadar verecegini coktan planlamistir .masallah . Subat basi mezun olur arzum . Sanirim isede o vakitlerde basliycak ..Ablam arzunun daha 9kilosu verecek yanlış bilmiyorsam,ama hakketen işe falan da başlayacak.elifim de yok.peri de pc başında ikinci bi yardımcıya ihtiyaç var.iyi düşündün...ayrıca ablam hazır ol ocaktan jilliaba başlıyoruzzz...
Tamam canım çok iyi o zaman.ben excelden hiç anlamam.nasıl bir şey bilmem.sadece tablo yapıldığını bilirim o kadar...Daha önceki haftalarda yaptığınız kadarıyla meraktan bakıp bende yapıyordum itiraf edeyimYapabilirim Hatta haftalık excelde raporunu bile tutarım
evet ablam biliyorum.peri hiç aklına gelmemişti benim. Baksana kendinin de isteyi varmış. Çok mutlu oldum hakketen...Arzum planli kiz o kilolarini ise baslama vaktine kadar verecegini coktan planlamistir .masallah . Subat basi mezun olur arzum . Sanirim isede o vakitlerde basliycak ..peride o zanakadar iyce alisir hesap kitap isine . Fazla yardimcidan zarar gelmez hatta olmali zaten
Hayirli olsun perim ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?