Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canlarım takım listesine tekrardan ne zaman gireceğim belli olmayacak bilginize
çünkü şok diyet yapmıycam sağlıklı bir diyet uygulama konusunda kararlıyım
o kadar diyet yaptım ki çok sağlıksızlardı ve 1 haftada geri aldım
şimdi yavaş yavaş vermeye çalışıcamki kalıcı olsun bu arada jilliana bende başlayabilirim
ancak hep level 1 de kalabilirim olurmu

Ablaaaaam ayrılma bak ben ne hale geldim
veremesende almıyorsun burada
Handen beni en iyi sen anlarsin . Listeye duydugun sorumlulugu biliyorsun . Hasta olmana ragmen neler yaptin sirf bu sorumluluk icin ...
Peki sizin icin birakmiyorum ama benden cok bisi beklemeyin az cok halimi yasantimi biliyorsunuz artik ....

Handen beni en iyi sen anlarsin . Listeye duydugun sorumlulugu biliyorsun . Hasta olmana ragmen neler yaptin sirf bu sorumluluk icin ...
Peki sizin icin birakmiyorum ama benden cok bisi beklemeyin az cok halimi yasantimi biliyorsunuz artik ....
tamam aebenim bişey beklemeyiz ama kilo almanıda engellemek lazım demi
yemin ederim yine bacaklarım ağrımaya başladı çünkü kilo beni mahvediyor utancımdan 4-5 ay önceki doktor kontrolüme gidemiyorum kalp damar doktoru acilen kilo ver ve kontrole gel dedi çünkü bacaklarım vücudumu kaldırmıyor bir görseniz varis gibi duruyor ancak varis değil

Bencede en dogru karar bu hande hep diyoruz sagligin daha onemli yavas ver diye ama sakalimiz yokki 2-3 hafta sonra gir hic fark etmez . Yada hande takimin iddali olmadigi bir hafta artidada olsan gir listeye . Sonraki haftalar verdigin kilolar listeye guzel yansir ...
Amaaaaa sen bugun boyle dusunuyorsun yarin gelip baska telden ötmeeeee

Peri neden kepek ekmek ? Tambugday degil ?
Aslında özellikle yapmıyorum ama o an evde ne alınmışsa çantama da onu atıyorum :)
Hi yani o tarz seyleri ben bilmediğim bisey olursa sorarm sana koskoca kaptan yardimcisi olucm hihahhoyttt heycanlandim kiz
Yok kız orada öyle şeylere ihtiyaç olmaz ki...şu ilk sayfaya koyduğum da tel.dan uygulamayla yapıyorum.sonra screenleyip kesip buraya ekliyorum...aslında bi ara tablo yapmak vardı burda mesaj butonunda ne güzel...
Elimden geldiğince bende yardımcı olabilirim size
Bence kesinlikle izne ayrılma derim. Çünkü eminimki bende izne ayrılmış olsam kesin bi salarım kendimi ne olursa olsun. Sırf bu hafta akupunktura gidemedim diye bile depresyona giriyodum nerdeyse veremiyorum diye

Kendimizi hep ihmal ediyoruz benimde zamani geldi böbrek kontrolu yaptirmam Lazim ...

Bugun sohbet var hazirlanmam
Lazim ev isleride var , gorusuruz kizlar ..

Ablam şimdi bunu başkabaşka biri yazsa bana ona bırak şu gezmeleri de 1ay sabr et ver 3 4 kiloyu sonra şimdiki gibi korursun derim.bak hani veremiyorum diyorsun ya e nasıl veresin,haftanın neredeyse 5günü diyet yapmıyorsun.hiç denedin mi 1hafta ciddi bi diet yapmayı derim.ama konu sen olunca hakikaten akıl veremiyorum.sen zaten bilirsim en iyisini...

Peri spor linkinin degilde bizim 7. Takimin 2. Kaptan yardimcisi olmak istemezmisin ? Arzumun kilosu fazla kalmadi yKinda gorevede basliycak , elifde izinde bir sure yok .
2. Bir yardimciya ihtiyac var . Sende pc den hesapdan iyi anliyorsun ne dersin kizlarda memnun olur hemde dimi damlam arzum ?

Handem inşallah gelecek hafta listeye gire bilirsin ve vallaha hiç takmam yüzdeyi falan seni listeye alırım.çünki biliyorum sen diyetteyken mutlusun.ayrıca hergün rapor vereceksin ama...

Tabiiki seve seve yardımcı olmak isterim. Direk kaptan yardımcısı olmasamda yardım ederim

Aynen oyle damlam . Eskiden kolaydi istedigim gibi diyet yapmak ,evdeydim . Ama simdi ne mumkun artik sadece kendimnicin gitmiyorum Kurslara sohbetlere .
Haklisiniz listeden cikmakda cozum degil . Elimdeki tek koz kaliyor oda spor kizlar . Bunun icin sizden beni zorlamanizi istiyorum . Su basliycaniznlinki ne zaman aciyorsunuz . Spor beni hep diyete adepte etmistir .

Ablam arzunun daha 9kilosu verecek yanlış bilmiyorsam,ama hakketen işe falan da başlayacak.elifim de yok.peri de pc başında ikinci bi yardımcıya ihtiyaç var.iyi düşündün...ayrıca ablam hazır ol ocaktan jilliaba başlıyoruzzz...

Bak ablam şu mesajı görmeden sana yazmışım zaten...

Arzum planli kiz o kilolarini ise baslama vaktine kadar verecegini coktan planlamistir .masallah . Subat basi mezun olur arzum . Sanirim isede o vakitlerde basliycak .. peride o zanakadar iyce alisir hesap kitap isine . Fazla yardimcidan zarar gelmez hatta olmali zaten

Hayirli olsun perim ...

evet ablam biliyorum.peri hiç aklına gelmemişti benim. Baksana kendinin de isteyi varmış. Çok mutlu oldum hakketen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…