Perimmmm o zaman spor bölümündeki linktede yardım edersin kızzz...düşün bakalım ne yapa bilirsin exceldeDaha önceki haftalarda yaptığınız kadarıyla meraktan bakıp bende yapıyordum itiraf edeyimYapabilirim Hatta haftalık excelde raporunu bile tutarım
Arzum planli kiz o kilolarini ise baslama vaktine kadar verecegini coktan planlamistir .masallah . Subat basi mezun olur arzum . Sanirim isede o vakitlerde basliycak ..peride o zanakadar iyce alisir hesap kitap isine . Fazla yardimcidan zarar gelmez hatta olmali zaten
Hayirli olsun perim ...
Gerçekten çok teşekkür ederim bu düşünceleriniz içinevet ablam biliyorum.peri hiç aklına gelmemişti benim. Baksana kendinin de isteyi varmış. Çok mutlu oldum hakketen...
Tamda onu söylemiştim kalp kalbe karşıymış.. Tabiiki yaparımPerimmmm o zaman spor bölümündeki linktede yardım edersin kızzz...düşün bakalım ne yapa bilirsin excelde
Söylüyorum ya excelden hiç anlamam.şu an bile neden bahs ettiyini anlamadım...Gerçekten çok teşekkür ederim bu düşünceleriniz içinZaten benim yolumda epeeeyy uzun bu diyette Ben hatta bu haftadan itibaren örnek bir liste dahi hazırlarım excelde, belki işinize de yarar hem İşler biraz daha pratik ve hızlı gelişmiş olur
Damlam exel hazir liste demek . Zeten kayitli durur, bu haftaki kilori eklersin hesabini kitabini yapip eline verir, hatasiz sekilde tek tusla :)Söylüyorum ya excelden hiç anlamam.şu an bile neden bahs ettiyini anlamadım...
Nereye cekilecen bocuk ?Tamam ben cekilirim
Kizlar bana bir akil verin bir turlu kendimi toplayamiyorum diyet konusunda .. Cumaya ancak mecburi kacamaklardan olan artilari temizleye biliyorum oda giderse , benimki kilo vermek degil korumaya donustu .. Sporada bir turlu basliyamiyorum . Listeyede bir katkim olmuyorne dersiniz izne ayrilayimmi bahara kadar ? O zaman disarsa yurursem diyetede iyi adepte oluyorum verecegim zaten 3-4 kilo ....
Aynen oyle damlam . Eskiden kolaydi istedigim gibi diyet yapmak ,evdeydim . Ama simdi ne mumkun artik sadece kendimnicin gitmiyorum Kurslara sohbetlere .
Haklisiniz listeden cikmakda cozum degil . Elimdeki tek koz kaliyor oda spor kizlar . Bunun icin sizden beni zorlamanizi istiyorum . Su basliycaniznlinki ne zaman aciyorsunuz . Spor beni hep diyete adepte etmistir .
Arzum kaptan yardimcisi olrak senin vede kizlar sizinde perimin yardimciligi konusunda fikirleri onemli ne dersiniz ? Okeylerseniz aynur paylasimda puskuute onaylatsin
Canım sen gidene kadar kaptan yardımcısısın o kadar,sen gittikden sonra da bakarız.o zamana kadar ezgim buralarda olursa ki onun da verecek kilosu az o zaman liste yapmayı falan öyrenir olur.ama şimdilik periyle sen olun.ama ya elifim kırılırsa...hani o da yardımcıydı ya...Ben ocak sonu baslıyorum işe evet. Fazla kilom kalmadı. En gec subat bası mezun olurum. Sonrasında ugrayamsm sanırım. Surada 1 ay kalmış, Ezgi de istiyor. Benim önerim peri ile ezgi yardımcı olsunlar
Kızlar öğlen yemekte;
Düğün çorbası
Etli nohut yemeği
Pilav
Cacık
Salata
Profiterol varmış
Yerim seni bennn...nereye gidiyorsum kızzz...benim senin gibi hevesli bi yardımcıya çokk ihtiyacım var. Ama herkes kendi alanın da yardımcıdır kuzum benim.sana spor topiğimizde çok ihtiyacım olacak...Tamam ben cekilirim
Canım sen gidene kadar kaptan yardımcısısın o kadar,sen gittikden sonra da bakarız.o zamana kadar ezgim buralarda olursa ki onun da verecek kilosu az o zaman liste yapmayı falan öyrenir olur.ama şimdilik periyle sen olun.ama ya elifim kırılırsa...hani o da yardımcıydı ya...
Etli nohut,cacık salata iyi...düğün çorbasında ne var bilmem.profiterolll cısssssss..Kızlar öğlen yemekte;
Düğün çorbası
Etli nohut yemeği
Pilav
Cacık
Salata
Profiterol varmış
canım menü süper ya, ama pilav ve profiterol yeme diycemKızlar öğlen yemekte;
Düğün çorbası
Etli nohut yemeği
Pilav
Cacık
Salata
Profiterol varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?