Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

evet ablam biliyorum.peri hiç aklına gelmemişti benim. Baksana kendinin de isteyi varmış. Çok mutlu oldum hakketen...
Gerçekten çok teşekkür ederim bu düşünceleriniz için Zaten benim yolumda epeeeyy uzun bu diyette Ben hatta bu haftadan itibaren örnek bir liste dahi hazırlarım excelde, belki işinize de yarar hem İşler biraz daha pratik ve hızlı gelişmiş olur

eyer ki kaynanatör sorun çıkarmazsa yarın annemlere giderim...onlarda pciyle açarım rahat rahat...ki onlarda da izin vermiyorlar ki çok tel.le pciyle uğraşmama...

Söylüyorum ya excelden hiç anlamam.şu an bile neden bahs ettiyini anlamadım...

Arzum kaptan yardimcisi olrak senin vede kizlar sizinde perimin yardimciligi konusunda fikirleri onemli ne dersiniz ? Okeylerseniz aynur paylasimda puskuute onaylatsin

Listeden ayrılırsan kilo alırsın gülüm. Spora baslamanı canı gönülden desteklerim ama Kızlarla jillian yap ama aynı zamanda hemen leslie ile evde yürümeye basla. Baharda da dısarıda yurursun

Arzum kaptan yardimcisi olrak senin vede kizlar sizinde perimin yardimciligi konusunda fikirleri onemli ne dersiniz ? Okeylerseniz aynur paylasimda puskuute onaylatsin

Ben ocak sonu baslıyorum işe evet. Fazla kilom kalmadı. En gec subat bası mezun olurum. Sonrasında ugrayamsm sanırım. Surada 1 ay kalmış, Ezgi de istiyor. Benim önerim peri ile ezgi yardımcı olsunlar

Kızlar öğlen yemekte;

Düğün çorbası
Etli nohut yemeği
Pilav
Cacık
Salata
Profiterol varmış

Ben ocak sonu baslıyorum işe evet. Fazla kilom kalmadı. En gec subat bası mezun olurum. Sonrasında ugrayamsm sanırım. Surada 1 ay kalmış, Ezgi de istiyor. Benim önerim peri ile ezgi yardımcı olsunlar
Canım sen gidene kadar kaptan yardımcısısın o kadar,sen gittikden sonra da bakarız.o zamana kadar ezgim buralarda olursa ki onun da verecek kilosu az o zaman liste yapmayı falan öyrenir olur.ama şimdilik periyle sen olun.ama ya elifim kırılırsa...hani o da yardımcıydı ya...

Canım biliyorsun bana ilk önerdiginde ben Elif olsun demiştim. Onu daha cok motive edecegini düşünerek böyle istemiştim. Ben yaptım, simdi kızlar da gönüllü&hevesli. Onlar da yapsın. Elif te dönünce yardımcılardan biri ile yer degiştirir. Herkes bu sorumlulugu&heyecanı yasar.

Adı ne olursa olsun zaten hepimiz yardım ediyoruz. Önemli degil "ünvan":)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…