Canım benim oyun oynamıyoruz ki biri çıksın biri girsin.sonuçta yönetim kadrosu deyiştikce bahara da söylemek gerek...şimdi sen ve peri iyidir.yok sen bıramak istiyorsan o başka bi sorun...Canım biliyorsun bana ilk önerdiginde ben Elif olsun demiştim. Onu daha cok motive edecegini düşünerek böyle istemiştim. Ben yaptım, simdi kızlar da gönüllü&hevesli. Onlar da yapsın. Elif te dönünce yardımcılardan biri ile yer degiştirir. Herkes bu sorumlulugu&heyecanı yasar.
Adı ne olursa olsun zaten hepimiz yardım ediyoruz. Önemli degil "ünvan":)
Pilav yemem de profiterollcanım menü süper ya, ama pilav ve profiterol yeme diycemgenede sen bilirsin
Bence düğün çorbası, etli nohut, cacık, salataKızlar öğlen yemekte;
Düğün çorbası
Etli nohut yemeği
Pilav
Cacık
Salata
Profiterol varmış
Onu da yemeyeceksin canımmmm....aslaaa...yersen akşam 1saat fazladan spor yaparsınPilav yemem de profiteroll
Peki ya profiterolle gelen göbiş ve basenlerPilav yemem de profiteroll
Pilav yemem de profiteroll
Ay ne güzelmiş o öyleeBence düğün çorbası, etli nohut, cacık, salata
Aslında zamanla alışınca bu bile fazla geliyor artık bana. Bi tane bile bişeyden fazla yesem midem ağrıyo :)
Peki ya profiterolle gelen göbiş ve basenler
YemicemmmOnu da yemeyeceksin canımmmm....aslaaa...yersen akşam 1saat fazladan spor yaparsın
Kalk canım kalk.senin o sağlıklı tatlıların yokmu...super...Onu bana gönderîn
Cok canım cekti kalkıp dondurma yapayım
Gülmr kııız onun ne sağlıklı tatlılar yaptığını bilsen
Bize de wersin tarifleriniGülmr kııız onun ne sağlıklı tatlılar yaptığını bilsen
Veriyor zaten hep...Bize de wersin tariflerini
Ben denk gelmedimm bakarımmVeriyor zaten hep...
Oh ne güzel isteme zaten.inşallah cumaya ödem de gider...Yok yok sağlıklı tatlı ile başlar kötülere kayarım bide hiç olmaz :) En iyisi bir süre uzak dursun benden :) en azından 6ları görene kadar :) Bu arada bugün regl oldum eskiden şuan tatlı diye ölmem gerekiyordu. Şimdi eskisi kadar istemiyorum
Bu arada süper bir tablo yaptım geçmişe dönük 391. etaptan başladım. Süper sonuç veriyor
Gelince verir mutlaka...Ben denk gelmedimm bakarımm
Canım benim takıma alınıp alınmaman senden asılı bi durum.eyer ki diyetini güzelce yapar,sporunu yapar,suyunu içer .katılımını da iyi tutarsan alınırsın tabiki listeye...o cısssları da bilerek yapmak kötü...iyice konsantre ol...Kızlar bişey sorcam
şimdi ben böyle kaçamakları yapıyorum ya öyle olunca takıma alınmıyor muyum
Oh oh maşallah.aydasumun menüsünde yok yok...super canım. Aeben abla da listeden izne çıkmak istiyor kuzum,takımdan deyil...kız ne cok yazıyorsunuz
gecmısı okuyorum ama kızım tepemde bırakmıyor kı herkese yorum yazayım...
aeben ablam kalmana sevındım tam ben gelmısken gıtmenı ıstemezdım ınankı
spora agırlık verırsın sende ınsallah
benım bugunku menum
sabah
2 dılım tam bugday ekmegı
1 haslanmıs yumurta
5 zeytın
koy peynırı
sekersız yesıl cay
ara
1 bardak sut
10 adet badem
oglen
2 dılım tam bugday ekmegı
haslanmıs tavuk
yogurt
salata
ara
sekersız yesıl cay
2 mandalına
aksam
domates corbası
kuru bamya yemegı
yogurt
salata
spor ve suyu da tamamlayınca eklerım ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?