Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kızlar bişey sorcam
şimdi ben böyle kaçamakları yapıyorum ya öyle olunca takıma alınmıyor muyum
Fatosum şoyle dusun : ben listeye faydam Olmuyor diye listeden cikmayi bile dusundum , yani takimlarda bir sorumluluk var yaris var burda o yarisda hepimizi motive edip kilo vermemizi teşvik ediyor . Yani diyet yapmacaksam kilo veremeyeceksem listeye girmenim ne anlami var ki dimi ?
Yenisin kacamaklarin olur ilk asamada ama yonlendirdigimiz gibi beslenebilirsin montide yapmak zorun degilsin yeterki saglikli beslen vede kilonu ver ...
Takima kabul edinmek icin; duzenli menu bildirimi cuma sabahlari 12 kadar kilo bildirimi vede gunluk katilim kurallar geregidir canim

Bize de wersin tariflerini

Yogurttan dondurma yaptım canım. Yarım kilo dondurma ile 2 tane kuru incir ve 3 cevizi blenderdan gecirdim. İçine 1 adet elmanın suyu nu da ekledim. Dondurucuya koydum. Ögle yemeginin üzerine tatlı niyetine yiyecegim. Kuru meyve ve meyveyi damak tadına göre degiştirebilirsin

Kızlar bişey sorcam
şimdi ben böyle kaçamakları yapıyorum ya öyle olunca takıma alınmıyor muyum

%80 devam zorunlulugu olan bir ögrenci, hocam gel %50 anlaşalım dediginde ne yapıyorsun tatlım?

Aeben in acıkladıgı gibi uyum surecinde olur belki kaçamak ama senden kendini %100 vermeni istiyoruz

Herkese merhaba bugün güne 76 ile başladım,limonlu tarçınlı su açlığımı gideriyor bence.Dün öğleden yazmış olduğum menüye uyamadım.Öğleden sonra 1 tane ev yapımı poğaça yedim.Akşam yemeği nerdeyse yiyemedim,güya barbunya salata yiyecektim.Yeşillik,biraz leblebi,1 d.elma gibi değişik bir menü oldu.Ama kesinlikle istemeden oldu.Ve bugün 1 kilo vermiş olarak uyandım çok şükür.70'e kadar çabuk inerim diye düşünüyorum,çünkü yıllarca 70'te çok kaldım.76 sevinilecek bir rakam değil ama ne yapalım en azından 80'den uzaklaşıyorum hızla.
Sabah:Kalkınca limonlu tarçınlı su
Kahvaltı:2 dilim ekmek,1 yumurtalı omlet,3 dilim kadar peynir,3 çeri domates,yeşillik,ş.siz çay
Ara :1 türk kahvesi
Tarçınlı limonlu su
Öğlen:Tarhana çorbası,2 kaşık barbunya,fırında balkabağı 1 pors.,1 kase yoğurt,1 dilim ekmek
Ara:Leblebi ve hurma yemeyi düşünüyorum.
Akşam:Karnıbahar ve yoğurt(Akşam karbo almazsam çok rahat veriyorum)
Gece:1 portakal
Ayrıca hala emzirdiğimi belirteyim.

Canım lütfen menülerini akşam yaz ve menüne ağzına koyduğun herşeyi yaz.

Hayır daha başlayamadım.Kendimde o gücü bulamıyorum.Bebek gecede 3-4 kez uyanınca sersem gibi oluyorum.Sonra kalk işe git.Biraz daha zamanı var yani.Cumaya 75 olacağım ama
5ocaktan 30günlük bi spor kursuna başlayacağız.günde sadece 25dakika...acaip etkiliymiş sıkılaşmada...

Canımmm yukarıda yazdığın yarım kilo yoöurt olscaktı herhaldi

Süpermişşş vallaha bu

Yok kızlar yasakmış zaten yarışmacının oylamayı paylaşması,ben de bilmeden tüm takımlarda paylaşmışım.ama Allah bilir ya ben kendime oy için deyil genel olarak haber vermek için paylaşmışdım.burada da aynı şey,kimseye bana oyun verin deyin diye yazmadım ki,sadece oy verin diye hakkedene . Aslında tarz yarımasında hiç idaalı deyildim,ama yemeğe emek verdim...dereceye girmezsem üzülürüm...

Canm hem çok fazla yarismaci var hem de son katildin ondan mi acaba..
Yoksa çok zahmetli çok güzel bi yemek yapmissin..
1in sunumu dikkat çekici bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…