Aynen katılıyorum...Canm hem çok fazla yarismaci var hem de son katildin ondan mi acaba..
Yoksa çok zahmetli çok güzel bi yemek yapmissin..
1in sunumu dikkat çekici bence
Ben mantili bi çorba vardi onu beğendim erzincan corbsiini begendim bi de seni bebegmmAynen katılıyorum...
İyi yaptın kuzum...günün nasıl?akşam rapor vereceksin...siz yazana kadar zor uğraş sonuçlarından sonra yerini buldum oyumuda verdim
Çok basit çorbaların yanı sıra emek verilmiş çorbalar da çok...1cinin de emeyi var.öyle basit bi çorba deyil ...ama oyu alan sunumu bence...Ben mantili bi çorba vardi onu beğendim erzincan corbsiini begendim bi de seni bebegmm
idare eder işteİyi yaptın kuzum...günün nasıl?akşam rapor vereceksin...
Tarz33 yok bugün...zayıfolacam da az geliyor sanki...angel de yok...esma da yok...
Sosyal pazartesinin menüsünü pazardan yazmışdı ya arzucum.bugün gelir arkadaşıEsma ve sosyal de yok...
Sosyal pazartesinin menüsünü pazardan yazmışdı ya arzucum.bugün gelir arkadaşı
Aslında yeni iki üyemiz de var ama pek gelmiyorlar...
Katılmak isteyenler için ayrı başlık açılır eğer sayı çok olursa bence gruplara bölünebilir 10 yada 20şer kişilik en fazla çünkü daha fazla olursa takibide motiveside azalabilir. Birde muhakkak uyarmak lazım kalp rahatsızlığı, tansiyonu olan yapmasın. Temposu ağır gelebilirtatlibikiz perigunlugu ve diyer fıstklar
sizce ilk topiğimizin ismi ne olmalı?ben şöyle düşünüyorum.
"jillan michaels ile 30günde sıkılaş!"kursuna katılmak isteyenler...
kızlar toplandıktan sonra başka bi başlık açarız....
Evet ben de fazla olursa ayrı gruplara bölünmeyi düşündüm canım...ilk önce katılmak isteyenler açalım o zaman bakalım nasıl olur.olmazsa kendimiz yaparız sadece..ama katılım çok olur bence...Katılmak isteyenler için ayrı başlık açılır eğer sayı çok olursa bence gruplara bölünebilir 10 yada 20şer kişilik en fazla çünkü daha fazla olursa takibide motiveside azalabilir. Birde muhakkak uyarmak lazım kalp rahatsızlığı, tansiyonu olan yapmasın. Temposu ağır gelebilir
Ama bunun zorunluluğu hergün yapmak canım.yapa bileceksen ne güzel...her gün 25dakikacıkkkk..spora gitmemiş olsaydım bende size katılırdım jillanda acaba spora gitmediğim zamanlardamı katılsam aranıza etkili olurmu ozamanda
Sağlık konusunu hatırlatman iyi oldu perim.hiç aklıma gelmemişdi...Katılmak isteyenler için ayrı başlık açılır eğer sayı çok olursa bence gruplara bölünebilir 10 yada 20şer kişilik en fazla çünkü daha fazla olursa takibide motiveside azalabilir. Birde muhakkak uyarmak lazım kalp rahatsızlığı, tansiyonu olan yapmasın. Temposu ağır gelebilir
Ama bunun zorunluluğu hergün yapmak canım.yapa bileceksen ne güzel...her gün 25dakikacıkkkk..
Tamam olur tabi...seviniriz...işte herzaman yapamam spor zaten çok yoruyor 2 saate yakın spor salonunda kalıyorum çünkü 3 günlük bir boşluğım var bende uzaktan yapıp sizi takip ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?