Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

tatlibikiz perigunlugu ve diyer fıstklar
sizce ilk topiğimizin ismi ne olmalı?ben şöyle düşünüyorum.
"jillan michaels ile 30günde sıkılaş!"kursuna katılmak isteyenler...
kızlar toplandıktan sonra başka bi başlık açarız....

kızlar bugün nedense erkenden acıktım . ama daha var akşam yemeğine saat 17:00 olsun diye bekliyorum dört gözle

Katılmak isteyenler için ayrı başlık açılır eğer sayı çok olursa bence gruplara bölünebilir 10 yada 20şer kişilik en fazla çünkü daha fazla olursa takibide motiveside azalabilir. Birde muhakkak uyarmak lazım kalp rahatsızlığı, tansiyonu olan yapmasın. Temposu ağır gelebilir

spora gitmemiş olsaydım bende size katılırdım jillanda acaba spora gitmediğim zamanlardamı katılsam aranıza etkili olurmu ozamanda

Evet ben de fazla olursa ayrı gruplara bölünmeyi düşündüm canım...ilk önce katılmak isteyenler açalım o zaman bakalım nasıl olur.olmazsa kendimiz yaparız sadece..ama katılım çok olur bence...

Sağlık konusunu hatırlatman iyi oldu perim.hiç aklıma gelmemişdi...

Ama bunun zorunluluğu hergün yapmak canım.yapa bileceksen ne güzel...her gün 25dakikacıkkkk..

işte herzaman yapamam spor zaten çok yoruyor 2 saate yakın spor salonunda kalıyorum çünkü 3 günlük bir boşluğım var bende uzaktan yapıp sizi takip ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…