- 1 Kasım 2012
- 6.379
- 10.803
- 298
Diyette sorun olmuyor herkes kendine göre menüsüne uyuyor her bünye başka baika. Ama sporda dikkat etmek lazım. Yemekten en az 1.5-2 saat snra yapılmalı.Sağlık konusunu hatırlatman iyi oldu perim.hiç aklıma gelmemişdi...
Tamam bu da iyi fikir...bunları da belirtiriz...Diyette sorun olmuyor herkes kendine göre menüsüne uyuyor her bünye başka baika. Ama sporda dikkat etmek lazım. Yemekten en az 1.5-2 saat snra yapılmalı.
hatta aklıma şöyle birşeyde geldi. Videoyu izleyemeyenler yada telefondan girenler için mesela level 1in hareketlerini adım adım kaçar dk yapılacağını anlatan küçük bişey hazırlarım ilk sayfamızda kalır yada bi konu olarak açarız. Videoya bakamayanlar telefondan bile olsa bakıp yapabilirEvet ben de fazla olursa ayrı gruplara bölünmeyi düşündüm canım...ilk önce katılmak isteyenler açalım o zaman bakalım nasıl olur.olmazsa kendimiz yaparız sadece..ama katılım çok olur bence...
kesinlikle sağlık konusunu hatırlatmanız lazımSağlık konusunu hatırlatman iyi oldu perim.hiç aklıma gelmemişdi...
Özele baaaak..hatta aklıma şöyle birşeyde geldi. Videoyu izleyemeyenler yada telefondan girenler için mesela level 1in hareketlerini adım adım kaçar dk yapılacağını anlatan küçük bişey hazırlarım ilk sayfamızda kalır yada bi konu olarak açarız. Videoya bakamayanlar telefondan bile olsa bakıp yapabilir
Hakketen mi...ayyy başlasak bi...kesinlikle sağlık konusunu hatırlatmanız lazım
bakın ben level 1 den sonra ilerleyemiyorum
çünkü kalp rahatsızlığım var
kolay bir spor olmadığını bilmeleri gerekiyor
tamam 25 dk yapılıyor ancak burnunun ucundan ter akıtıyor resmen
Evet çok doğru bunu kolaylıkla internetten bulabiliriz. Ben bu akşam bunlara çalışayım en iyisiAynurum perim çok iyi dusunmussunuz her şeyi evet saglik çok önemli benim bile yaridan sonra kalbim yerinden cikcakmis gibi oluyor:)
Bi de sayfanin basina ölçümlerimizin nasil alindigiyla ilgili görseller koyariz çünkü kalça basen ölçümünü herkes farkli alabiliyor
Bulamazsan konu mankeni olabilirimEvet çok doğru bunu kolaylıkla internetten bulabiliriz. Ben bu akşam bunlara çalışayım en iyisi
Supersinnnn...bu işi sen yap o zaman fıstığım...spor haraketlerini peri hazırlasın,ölçümleri de sen...bunları özelden konuşalım artıkın...burayı meşkul etmeyelim...Bulamazsan konu mankeni olabilirim
Ooo bu süper olur :) birebir canlı canlı heheheBulamazsan konu mankeni olabilirim
Bitanem onları ezgi hazırlasın,biz de düzenlemeleri yaparız bir birimize...Evet çok doğru bunu kolaylıkla internetten bulabiliriz. Ben bu akşam bunlara çalışayım en iyisi
Güzel handem...eveeet döndük başa
bugünki menüm
sabah
3 çeri domates,salatalık çeyrek galeta kk kadar peynir
ara 1 tane latte
öğlen 3-4 kaşık bulgur pilavı tavuk sote ve yoğurt
ara biraz beyaz leblebi
akşam sadece salata yemeyi düşünüyorum
Sen hazırla özelden bana yolla...en kısa zamanda yarına da ola bilir...siz ne zaman hazırlarsanız.Tamam güzeller ben en doğru ölçüm sekillerini kendimde uygulayip sergiliycem sizlere
Topic ne zaman aciliyor ona gore hazirlanayim
Tamam tatlimSen hazırla özelden bana yolla...en kısa zamanda yarına da ola bilir...siz ne zaman hazırlarsanız.
5inde başlıyacağız...o zamana kadar kızları toplamak gerek...Gerçi 5inde mi acilcakti bunadim mi ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?