- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
Ne yap can kız orayı.ben hiç bakmam.sorunlardan çok sorunlarla dalga geçen çüstah yorumcular canımı sıkıyor benim..Burda burada burdaaa
Bdv de geziniyodum
aynen ya pskolojm bozLdu orayi okuya okuyadamlanur10böldü t: 38478789 .!.:Ne yap can kız orayı.ben hiç bakmam.sorunlardan çok sorunlarla dalga geçen çüstah yorumcular canımı sıkıyor benim..
Kiz sen surekli kk dasin dersin neyin yokmu hiccc .:)aynen ya pskolojm bozLdu orayi okuya okuya
Yeni uyeleri goremiyorum hicNerede bu takımın kızlarıııı?
Haftaya finallerim basliyo ablaKiz sen surekli kk dasin dersin neyin yokmu hiccc .:)
Senin de yardimcin olsun canmSelam !! Ben yeniyim spor ve diyetten akut bulup gelebiliyorsunuz ne güzel. Benim maratonum yarın Başlıyor diyetisyene başlıyorum yarın cuma günü de tahlilleri yaptıracağım şimdiden Aklımda soru işaretleri başladı bile Zayıflamak çok zor ve sabır isteyen bir durum Allah yardımcımı olsun kızlar
Amiin teşekkürler Herşeyden önce sağlık için sonrada hamile kalabilmek için vermek istiyorum !!Senin de yardimcin olsun canm
-sabah bir büyük kirmizi elma
10gibi bir adet hoşbeş yedim paket değil haa
-oglen domates kavurdum icine birkac tane de sucuk attim ekmeksiz yedim
-az once de bir kase karnibahar suyunu yemedim
Bir kase de bakla yedim bir yemek tabagi da koccaman yogurttt:)
2litre olmustur suyum henuz...
Spor da aksama
Kac kilosun boy kac bu takimda misn gormedim daha onceOTE="Suwra35, post: 38479337, member: 469378"]Amiin teşekkürler Herşeyden önce sağlık için sonrada hamile kalabilmek için vermek istiyorum !!
Hımm iyimiş saİnşallah iste yapmıyor musun ? Sen kaç kilosun kaç kilo verdin ??
Kac kilosun boy kac bu takimda misn gormedim daha once
Kız niye unlem koyuyosun korkuyorum haaIlk defa yazıyorum ben !!!
Hülya lahana diyeti yaptıkdan sonra koptu buradan...Yeni uyeleri goremiyorum hic
Hulya canim sende yoksun gun boyu 2 mesajini gordum ancak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?