E zaten biz diyeti de sporu da birlikde yapıyoruz burada.ne güzel sen de karar vermişsin başlamaya.Allah yardımcın olsun.peki bizim takımda yarışmak istemezmisin?Selam !! Ben yeniyim spor ve diyetten akut bulup gelebiliyorsunuz ne güzel. Benim maratonum yarın Başlıyor diyetisyene başlıyorum yarın cuma günü de tahlilleri yaptıracağım şimdiden Aklımda soru işaretleri başladı bile Zayıflamak çok zor ve sabır isteyen bir durum Allah yardımcımı olsun kızlar
Kahvaltı yok yine..-sabah bir büyük kirmizi elma
10gibi bir adet hoşbeş yedim paket değil haa
-oglen domates kavurdum icine birkac tane de sucuk attim ekmeksiz yedim
-az once de bir kase karnibahar suyunu yemedim
Bir kase de bakla yedim bir yemek tabagi da koccaman yogurttt:)
2litre olmustur suyum henuz...
Spor da aksama
E zaten biz diyeti de sporu da birlikde yapıyoruz burada.ne güzel sen de karar vermişsin başlamaya.Allah yardımcın olsun.peki bizim takımda yarışmak istemezmisin?
Nasıl aldıysan öyle de verirsin.peki vermek almak kadar zevklimidir?orası sana kalmış...doğru yolu bulursan zevklidir.bak men büyek bir zevkle 19kilo verdim.gerçi şimdi 2sini geri aldım ama onu da istesem veririm...8yılda 35 kilo aldım hareketsizlik duEnsiz beslenme öğlene kadar uyku psikolojik sıkıntılarım vardı kendimi baya kapamıştım o yüzden yedim yedim kilo aldım sonundA!
Final deyince agliyon ama tum vaktini buralarsa geciriyorsun ( parmak sallayan similey ):))Haftaya finallerim basliyo abla
İlk sayfada kurallarımız var canım.oku sana uyarsa formumuzu doldur ve aramıza kaytıl...Amiin teşekkürler ! Yarışmanın Şartları neler ??? Evet bu kadar kilodan sonra karar verdim sonunda geç de olsa
Nasıl aldıysan öyle de verirsin.peki vermek almak kadar zevklimidir?orası sana kalmış...doğru yolu bulursan zevklidir.bak men büyek bir zevkle 19kilo verdim.gerçi şimdi 2sini geri aldım ama onu da istesem veririm...
Tabiki kilo insanın sağlığını fena etkiler sağlığından olursun, özgüvenini etkiler baya piskolojin bozulur...önemli olan adım atman.attıysan gelir gerisi...Çoğunlukla kilonun verdiği Sıkıntılar olduğuna inanıyorum inşallah verince sıkıntılarım gider
Her şeyden az az yiyerek,günde en az 30dakika yüreyerek,ocakta başladım ilk 4aya 77den 65e düsdüm,sonra 1ay takıldım,sonra 62e düsdüm,yine takıldım sonra akşam yemeklerimi 6ya çektim 60oldum,yine takıldım günde 2defa yedim ve en son eylülde 58 oldum...3aydır 60ı korumaya çalışıyorum...19 kiloyu ne kadar zamanda verdin ? Nasıl zevkli hale getirdin canım ????
Dur senin yerine yapiyimaeyerine koost: 38479508 .!.:Final deyince agliyon ama tum vaktini buralarsa geciriyorsun ( parmak sallayan similey ):))
Yok canım lahana çorbasını içiyorum sadece,gün gün ,listesine uymuyorum..o topiğe de hiç yazmıyorum..bugün işlerim vardı...ben akşam oğlan uyuduktan sonra geliyorum Ezgiden başka kimse olmuyor..,Hülya lahana diyeti yaptıkdan sonra koptu buradan...
Uzgunum kiKahvaltı yok yine..
Allah iyiliyini versin ezgim...Dur senin yerine yapiyim
-kalk ders calis bocuuuk
Beni begenmiyonmuuuuYok canım lahana çorbasını içiyorum sadece,gün gün ,listesine uymuyorum..o topiğe de hiç yazmıyorum..bugün işlerim vardı...ben akşam oğlan uyuduktan sonra geliyorum Ezgiden başka kimse olmuyor..,
Sanki daha az yorum yapıyorsun mesajlara da...evet bem en feç sizin saatle 11 de uyyorum.e o zaman burada 1olmuş oluyor....Yok canım lahana çorbasını içiyorum sadece,gün gün ,listesine uymuyorum..o topiğe de hiç yazmıyorum..bugün işlerim vardı...ben akşam oğlan uyuduktan sonra geliyorum Ezgiden başka kimse olmuyor..,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?