Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

8yılda 35 kilo aldım hareketsizlik duEnsiz beslenme öğlene kadar uyku psikolojik sıkıntılarım vardı kendimi baya kapamıştım o yüzden yedim yedim kilo aldım sonundA!

8yılda 35 kilo aldım hareketsizlik duEnsiz beslenme öğlene kadar uyku psikolojik sıkıntılarım vardı kendimi baya kapamıştım o yüzden yedim yedim kilo aldım sonundA!

E zaten biz diyeti de sporu da birlikde yapıyoruz burada.ne güzel sen de karar vermişsin başlamaya.Allah yardımcın olsun.peki bizim takımda yarışmak istemezmisin?

Kahvaltı yok yine..

E zaten biz diyeti de sporu da birlikde yapıyoruz burada.ne güzel sen de karar vermişsin başlamaya.Allah yardımcın olsun.peki bizim takımda yarışmak istemezmisin?

Amiin teşekkürler ! Yarışmanın Şartları neler ??? Evet bu kadar kilodan sonra karar verdim sonunda geç de olsa

Ya bende şeker de var Sınırda ben çok sorunlu bir insanım yumurtalarım da kis var bağırsaklarım yavaş Çalışıyor varda varda yaniii

Nasıl aldıysan öyle de verirsin.peki vermek almak kadar zevklimidir?orası sana kalmış...doğru yolu bulursan zevklidir.bak men büyek bir zevkle 19kilo verdim.gerçi şimdi 2sini geri aldım ama onu da istesem veririm...

Çoğunlukla kilonun verdiği Sıkıntılar olduğuna inanıyorum inşallah verince sıkıntılarım gider

Nasıl aldıysan öyle de verirsin.peki vermek almak kadar zevklimidir?orası sana kalmış...doğru yolu bulursan zevklidir.bak men büyek bir zevkle 19kilo verdim.gerçi şimdi 2sini geri aldım ama onu da istesem veririm...

19 kiloyu ne kadar zamanda verdin ? Nasıl zevkli hale getirdin canım ????

Çoğunlukla kilonun verdiği Sıkıntılar olduğuna inanıyorum inşallah verince sıkıntılarım gider
Tabiki kilo insanın sağlığını fena etkiler sağlığından olursun, özgüvenini etkiler baya piskolojin bozulur...önemli olan adım atman.attıysan gelir gerisi...

19 kiloyu ne kadar zamanda verdin ? Nasıl zevkli hale getirdin canım ????
Her şeyden az az yiyerek,günde en az 30dakika yüreyerek,ocakta başladım ilk 4aya 77den 65e düsdüm,sonra 1ay takıldım,sonra 62e düsdüm,yine takıldım sonra akşam yemeklerimi 6ya çektim 60oldum,yine takıldım günde 2defa yedim ve en son eylülde 58 oldum...3aydır 60ı korumaya çalışıyorum...

Hülya lahana diyeti yaptıkdan sonra koptu buradan...
Yok canım lahana çorbasını içiyorum sadece,gün gün ,listesine uymuyorum..o topiğe de hiç yazmıyorum..bugün işlerim vardı...ben akşam oğlan uyuduktan sonra geliyorum Ezgiden başka kimse olmuyor..,

Yok canım lahana çorbasını içiyorum sadece,gün gün ,listesine uymuyorum..o topiğe de hiç yazmıyorum..bugün işlerim vardı...ben akşam oğlan uyuduktan sonra geliyorum Ezgiden başka kimse olmuyor..,
Sanki daha az yorum yapıyorsun mesajlara da...evet bem en feç sizin saatle 11 de uyyorum.e o zaman burada 1olmuş oluyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…