Heh aynen hatta birde sacindan surukleyen similey !Dur senin yerine yapiyim
-kalk ders calis bocuuuk
Her şeyden az az yiyerek,günde en az 30dakika yüreyerek,ocakta başladım ilk 4aya 77den 65e düsdüm,sonra 1ay takıldım,sonra 62e düsdüm,yine takıldım sonra akşam yemeklerimi 6ya çektim 60oldum,yine takıldım günde 2defa yedim ve en son eylülde 58 oldum...3aydır 60ı korumaya çalışıyorum...
Ha bak bi şu : bi de p harfiMenüm
Sabaheynirli yumurta
14:00 elma
16:00 sirkeli avakado
18:00 1 kase lahana çorbası,yarım tabak mantı
Spor: Jullian Michaels level 2/5
Jessica smith power walk 30 dakika
Zumba 40 dakika
Tamam kuzum sen bilirsin...ne zaman istersen gel...Hımm anladım yavaş vermişsin ama kilon Kalıcı olur hemen almazsın benım hedefim ayda 5 kilo vermek bakalım verebilecek miyim ! Ben kk ya hergun giremiyorum evden çalışıyorum vakit buldukça gelebiliyorum onun için sıkıntı olabilir size yarışmaya katılmam
Evet düzelttim :)Ha bak bi şu : bi de p harfiböyle oluyormuş...
Biz javayı kapattık ya,ondan ihtitacımız var bunları öyrenmeye...Evet düzelttim :)
Tamam kuzum sen bilirsin...ne zaman istersen gel...
saolasin ablm hamdolsun sen nasilsin temizlik yaptim o yuzden sende izin alackmissin uzulmustum ama neyseki vazgecmissinEsmam nasilsin canim yoktun bugun ...
börek olmamış ama bi lokmaymışşş...neyssse...sabah
kiymali melemen
zeytin
kasar peyniri
oglen
mandalina
aksam
yogurt corba
prasa
bir but
bir lokmaa borek
bitki cayu limonu cay suya devam
Bak ben ne buldum : - ). ;(
Yok yac ikmiyo baska bisi
hergun menuyu yaziyorum buralardayim yani eekmek niyetine bi lokma yeyiyim dedimbörek olmamış ama bi lokmaymışşş...neyssse...
Nerdeydin bitanem?merak ettik seni?
KIZLAR GElEMEDİYİNİZDE LÜTFEN HABERDAR EDİN.GERÇEKTEN MERAK EDİYİRUZ
Valla bende ne zaman bdvye girsem o gün resmen evlilikten soğuyorum ve "eyvah napıcam ben" moduna gidiyorumaynen ya pskolojm bozLdu orayi okuya okuya
Canım benim biliyorum hergün burada olduğun için olmayınca merak ediyoruz ya,yoksa menü falan için demedim yanlış anladın.mesela ben buraya bi güb gelmesem sen merak edip endişelenmezmisin,öyle merak etmek. ..hergun menuyu yaziyorum buralardayim yani eekmek niyetine bi lokma yaziyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?