Onun için suz iyisimi girmeyin?klzzz sen bekarmıydln?anaaam...peki aramızda evli olup çocuk için zayıflamak isteyen kimdi?kafam karıştı...Valla bende ne zaman bdvye girsem o gün resmen evlilikten soğuyorum ve "eyvah napıcam ben" moduna gidiyorum
estagfrullh anldim cok saolun biliyorum zaten diyorum dogru yerdeyimCanım benim biliyorum hergün burada olduğun için olmayınca merak ediyoruz ya,yoksa menü falan için demedim yanlış anladın.mesela ben buraya bi güb gelmesem sen merak edip endişelenmezmisin,öyle merak etmek. ..
evet bekarım benOnun için suz iyisimi girmeyin?klzzz sen bekarmıydln?anaaam...peki aramızda evli olup çocuk için zayıflamak isteyen kimdi?kafam karıştı...
angeliOnun için suz iyisimi girmeyin?klzzz sen bekarmıydln?anaaam...peki aramızda evli olup çocuk için zayıflamak isteyen kimdi?kafam karıştı...
Oooh mis...yardımcı adayına da bu yakışır...Hemen arada bugünki menümü de yazayım :)
Sabah:
1 dilim kepek ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
4 zeytin
domates,maydanoz
1 şekersiz çay
öğlen:
1 kase yoğurt
3 tane keten tohumlu kepekli bisküvi
Akşam:
tavuk ızgara
yoğurt
salata
2 lt su içtim. 7300 adım atmışım. aslında bisiklete de binmek istiyordum bugün ama reglimin ilk günü ve sancım var
Beti ne kız?srn ne zamam istersen gel.bi bakmışın bizden kopamıyosun...fırsatım oldukça gelip yazarım ama yarışmaya katılamasamda !! Betimde sorun car o yüzden geç yazdım cnm !!
merhaba arkadaşlar menümü paylaşayım
09.15 kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
Az yağlı peynir
2 dilim pastırma
1 bardak Gilaburu suyu
11.00 Dokuzlu çay
14.00 papatya çayı
18.00 2 cevizli günkurusu
19.00 1 kase mantar çorbası
3-4 kaşık nohut yemeği
Yoğurt
Ceviz
Yarım litre daha şu içip 15 dk mekik cekicem inş
Esmam canim Benim ben buralardan ayrilmam merak etme , sadece izin alip listeye kilo yazmayim demistim ondanda vaz gectim sayenizde . Yoksa listedede olmasam ben buralardayim sizlere bir nebze yararim dokunuyorsa ne mutlu banaangeli
Valla ben bile ilk zamanlar yoğunluğumdan gelemem diye düşünüyordum o yüzden öyle söylüyordum ama bir baktımki her dakika burdayım telefondan falan bile giriyorumBeti ne kız?srn ne zamam istersen gel.bi bakmışın bizden kopamıyosun...
gilaburu suyu nedir ? ilk defa duyuyorummerhaba arkadaşlar menümü paylaşayım
09.15 kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
Az yağlı peynir
2 dilim pastırma
1 bardak Gilaburu suyu
11.00 Dokuzlu çay
14.00 papatya çayı
18.00 2 cevizli günkurusu
19.00 1 kase mantar çorbası
3-4 kaşık nohut yemeği
Yoğurt
Ceviz
Yarım litre daha şu içip 15 dk mekik cekicem inş
Bir meyve canım böbrek taşı için içiyorumgilaburu suyu nedir ? ilk defa duyuyorum
7adet kanat mııı?nasıl yedin kııız?Sabah: 1 haşlanmış yumurta,1 kk peynir,5 yeşil zeytin,yeşillik,yeşilçay
Ara:1 muz,5 badem,1 bardak süt
Ara: yarım avuç leblebi
Akşam:2 bulgurlu kurubiber dolması,7 adet fırın tavuk kanat,yoğurt
Su:3 ltye tamamlıcam
Spor:leslie 5 mile
Jillian 10/30
Winsor 8/30
Biraz moralim bozuktu canım hiç istemedi aebencim çok teşekkürlerFatoş kiz ilkkez montiye uygun beslenmissin
Caylarida ara sayma ha ,baya bir ac kalmissin . Bu kadar uzun ac kalma aksam yedigin depoya gider
Mutlaka dikkat et canım. Bu haftakı yazılarınızdan çok ümitsizim liste için.dibe vurmazsak iyi...iyi akşamlar
yeniden menüm
sabah
yumurta
peynir zeytin
maydanoz
uno kepekli haleta incelerinden 4-5 adet
5/1 simit
öğlen
1 kepçe ezogelin çorba
1 kepçe etli nohut
1 kase yoğurt
akşam
5-6 baget tavuk ızgara
bol salata
maalesef az yemedim ve baya++++lardayım çoook üzgünüm, bu gün çok az yiyecektim ama olmadı maalesef
jillian yaparmıyım bilmiyorum, çocuklar uyudu, misafir var, misafir gidincede çocuklar uyanır, neyse fırsat bulursam yaparım gene,
cuma sizlere mahçup olmamak için son 2 günü çoook dikkat ederek geçirmem gerek, inşallah iyi sonuç alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?