7adet kanat mııı?nasıl yedin kııız?
Ama bazen o epey +++ lar bende de oluyor bir iki gün sonra suyu arttırınca düzeliyor hemen.Mutlaka dikkat et canım. Bu haftakı yazılarınızdan çok ümitsizim liste için.dibe vurmazsak iyi...
Ben sayisindan cok kanadin derisini yemeyin diycektimki zaten yememissinKanatta dogru dürüst et yokki en azından benim içinDerilerinide yemiyorum zaten 4 çorba kaşığı eti vardır yada yoktur
Ama en enfes yeri de derisi yahu..Ben sayisindan cok kanadin derisini yemeyin diycektimki zaten yememissinafiyet olsun angel ..
Ben sayisindan cok kanadin derisini yemeyin diycektimki zaten yememissinafiyet olsun angel ..
Linki bir koysana damlam .Kızlarrrr yemek yarışmasında 2.lik de elden gitti...
Mutlaka dikkat et canım. Bu haftakı yazılarınızdan çok ümitsizim liste için.dibe vurmazsak iyi...
Yok kuzum yaaa benim istediyim oy deyilki...beni en çok üzen şey ne biliyormusunuz?bana rakip olan çorbalar benimkinin yanında basit ama.evet analı kızlı geçse anlardım ama diyerleri çok kolay,anlatımı da çok basit...of ya..._AYNURA_ canım ben günlüklerde 1-2 kişiye söyledim ama başka tanıdığım yok,
kazanmanı çok isterim yaaa...
biz buraya koysak sorun olur mu peki ?Ama koyamaaaammm yasaaak...sen yukarıdakı yarışma butonundan tık diye bulursun
Evet canım yok bu hafta.merak ediyorum çok...offf bende bundan korkuyorum, bu arada @kkararsız ı göremiyorum haberiniz var mı gelmeyecek mi?
Yok yarışmacılar paylaşamaz,sizin için bi sorun olmaz..biz buraya koysak sorun olur mu peki ?
Yok kuzum yaaa benim istediyim oy deyilki...beni en çok üzen şey ne biliyormusunuz?bana rakip olan çorbalar benimkinin yanında basit ama.evet analı kızlı geçse anlardım ama diyerleri çok kolay,anlatımı da çok basit...of ya...
Evet buni ben de okumuşdum ams editör uyardı olmasın diye.dur bi sorayım.ben de çok utanmışdım kurallara uymadığım için.ya da boş ver ya ne yapcam..canım bak burda ne diyorrr
''Yarışma katılım oranını arttırmak için konu linkini paylaşmak serbest olup, oy istemek kesinlikle yasaktır ! Kendine bunu yakıştıran oy isteyebilir.'' yani link paylaşabiliyorsuuun
Evet buni ben de okumuşdum ams editör uyardı olmasın diye.dur bi sorayım.ben de çok utanmışdım kurallara uymadığım için.ya da boş ver ya ne yapcam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?