Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Burdayiiiiim ihihhi
Ben yyapmayi bilmiyorum ama babiskomdan ogrenebilirimm

Antebin cevizli ve acılı etsiz cig köftesi güzel. Lavasın arasına dürüm gibi koyuyorlar. Ekmek arasına et suyunda haslanmış nohutta koyuyorlar. İki kuru bir arada gitmiyor. Kebap isteyince de dürüm yapamıyorlar, porsiyon olarak geliyor

Evde o tad olmuyor kizlar gercekten , icine ne katiyorlar bilmiyoruz herseyi kaldirir bence . Benim bebelerde adıyaman diyor baska bisi demiyor ama ben burda ankarada var apikoglu diye onun koftesine hastayim ... Ama 5-6 kofteyle koca aysberki yerim , lavasla hic sevmem ... Aaaa kapatalum bu konuyu aciktim yavvv ..

Tatlıları ve lahmacunu güzel ama Tez savunmasına gitmiştim. Ezgi yardım et İmam lı bir yere götürdüler. Havuc dilimi baklava geldi yemegin üzerine. İçi 1 cm kalınlıgında silme antep fıstıgı

Tatlıları ve lahmacunu güzel ama Tez savunmasına gitmiştim. Ezgi yardım et İmam lı bir yere götürdüler. Havuc dilimi baklava geldi yemegin üzerine. İçi 1 cm kalınlıgında silme antep fıstıgı
Bak şimdi gelme üzerime arzummmm...son yemeyimi 3de yedim zaten...

Honeyim burdan yaziyim alintiyi bozmiyim:)
O kadar çok cigkofteci acildiki etsiz yapiyolar artik gerçekten güzel yapan yerler var
Nohutla cigkoteyi mi ayni durumun içine kkoyuyorlar hiç rastlamadimm

Tamam spor konuşalım

Ne oldu senin pc tamirdedir inşallah?
Biran önce basla yuruyuse.

Aeben beni zorlayın demiştin bu sabah. Ne yaptın bir 30 dk ayırabildin mi?

Honeyim burdan yaziyim alintiyi bozmiyim:)
O kadar çok cigkofteci acildiki etsiz yapiyolar artik gerçekten güzel yapan yerler var
Nohutla cigkoteyi mi ayni durumun içine kkoyuyorlar hiç rastlamadimm

Nohut durum canım Çok kuru geldi bana yutamadım. Cevizli çig köfteyi de durum gibi lavasa sarıp vermişlerdi, tuhafıma gitmişti

İmam cagdas honeyim
Oranin bi artisi yok ya ne yerler var orasi sirf turistlere calisiyor ve para tuzagi inan gel babanem yapsin ordaki yemekleri sana bin kat daha guzel

Tamam spor konuşalım

Ne oldu senin pc tamirdedir inşallah?
Biran önce basla yuruyuse.

Aeben beni zorlayın demiştin bu sabah. Ne yaptın bir 30 dk ayırabildin mi?
1saat yurudum arzum ama ancak sohbette yediklerim erimistir hafta sonunun artisi hala duruyor 2 gunum var temizlemek icin ..

4 bardak maydanoz suyu içtim. Cocuklar ayakta birazdan onlari hazirlayip hepberaber yatariz. Yani jillian 1/3 yalan oldu iyi geceler hepinize...

Ayrica bahsettiginiz yiyecekleri hiiic canım istemedi

[QUOTburada her ney_ball, post: 38482778, member: 633394"]Nohut durum canım Çok kuru geldi bana yutamadım. Cevizli çig köfteyi de durum gibi lavasa sarıp vermişlerdi, tuhafıma gitmişti[/QUOTE]
Evet burda her seyin durumu var :) nohut durumunu adil usta guzel yapar yaninda biber tursusu ve ayrannnn
O nohutu genelde mahalle aralarinda arabalarda satan adamlar guzel yapar pazar sabahlarinin vazgecilmezi nohutu sabah yeriz genelde ') pismis biberlerle

1saat yurudum arzum ama ancak sohbette yediklerim erimistir hafta sonunun artisi hala duruyor 2 gunum var temizlemek icin ..

İyi yapmışssın. Verirsin inşallah. Ac kalma ama.

İmam cagdas honeyim
Oranin bi artisi yok ya ne yerler var orasi sirf turistlere calisiyor ve para tuzagi inan gel babanem yapsin ordaki yemekleri sana bin kat daha guzel

Bir daha gelirsem haberleşiriz

Biz 5ocaktan başlıycazzz ne habeerrr?
Bir jillian mı yapacaksın. Yürüyüş de yaparsın

Gel honeyim gell seve sevee
Yuvarlamalar, cigkofteler mercimekli köfteler turşular ekmek köfteleri yagli köfteler çeşit çeşit pilavlar alaca çorbasi ev baklavalarii gellll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…