- 25 Ekim 2014
- 2.391
- 2.220
- 163
Burdayiiiiim ihihhi
Ben yyapmayi bilmiyorum ama babiskomdan ogrenebilirimm
Kız yapma ağzım sulandı...Antebin cevizli ve acılı etsiz cig köftesi güzel. Lavasın arasına dürüm gibi koyuyorlar. Ekmek arasına et suyunda haslanmış nohutta koyuyorlar. İki kuru bir arada gitmiyor. Kebap isteyince de dürüm yapamıyorlar, porsiyon olarak geliyor
Sizinkiler etli böcüm ya ..Burdayiiiiim ihihhi
Ben yyapmayi bilmiyorum ama babiskomdan ogrenebilirimm
Bak şimdi gelme üzerime arzummmm...son yemeyimi 3de yedim zaten...Tatlıları ve lahmacunu güzel amaTez savunmasına gitmiştim. Ezgi yardım et İmam lı bir yere götürdüler. Havuc dilimi baklava geldi yemegin üzerine. İçi 1 cm kalınlıgında silme antep fıstıgı
Honeyim burdan yaziyim alintiyi bozmiyim:)
O kadar çok cigkofteci acildiki etsiz yapiyolar artik gerçekten güzel yapan yerler var
Nohutla cigkoteyi mi ayni durumun içine kkoyuyorlar hiç rastlamadimm
midemiz doymuyor gozumuz gonlumuz doysunHiiii topige bak cig kofteler havuc dilimi baklavalar havada ucusuyor ahaha ..
Biz 5ocaktan başlıycazzz ne habeerrr?Tamam spor konuşalım
Ne oldu senin pc tamirdedir inşallah?
Biran önce basla yuruyuse.
Aeben beni zorlayın demiştin bu sabah. Ne yaptın bir 30 dk ayırabildin mi?
1saat yurudum arzum ama ancak sohbette yediklerim erimistirTamam spor konuşalım
Ne oldu senin pc tamirdedir inşallah?
Biran önce basla yuruyuse.
Aeben beni zorlayın demiştin bu sabah. Ne yaptın bir 30 dk ayırabildin mi?
1saat yurudum arzum ama ancak sohbette yediklerim erimistirhafta sonunun artisi hala duruyor 2 gunum var temizlemek icin ..
İmam cagdashoneyim
Oranin bi artisi yok ya ne yerler var orasi sirf turistlere calisiyor ve para tuzagi inan gel babanem yapsin ordaki yemekleri sana bin kat daha guzel
Bir jillian mı yapacaksın. Yürüyüş de yaparsınBiz 5ocaktan başlıycazzz ne habeerrr?
Yok kız jillian yapıcam sadece...İyi yapmışssın. Verirsin inşallah. Ac kalma ama.
Bir daha gelirsem haberleşiriz
Bir jillian mı yapacaksın. Yürüyüş de yaparsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?