- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
Kiz oyleym zaten annem sag olsun kardesim de hicbisey bilmez ev konusundaSana en yararlı olacak şey bence hani sürekli teyzelere yemek getiren, çay servisi yapan kişi olmak :) Bu sayede bi sn boş kalmaz ve yiyemezsin
Ezgi sen ailenle mi yaşıyorsun?onlarda mı Antepteler..ben İzmir sanıyordum..Antep guzel ya ben seviyorum ben her yerini bildigm icin cok buyuk gelmiyor ama bi halk otobüsüne bindiğinde büyüklüğünü anliyorum
Alisveris merkezlerimzde guzel eglence mekanlarimzda guzel her sey var icinde..
Sadece biraz kapali bir yer o da su acidan giyim konusunda mesela..
Oturup aeben ablamCumartesi gunu annenin gün ü var ne yapicam ben
Ben midemi üşütmüşüm diyip yemiyorum yada söylüyorum diyette olduğumu...millet ne yediğine bakmaz ki Aebenim...Oturup aeben ablam
Ne haldeymis simdi anladim diye dusunursun herhal
Nasil tutcam kendimi ablaOturup aeben ablam
Ne haldeymis simdi anladim diye dusunursun herhal
Aynen :)))Cuma günü kaç kişi olacak listede..?valla ben kaçırıyorum geleni gideni...
Nasil dayaniyosunnnBen midemi üşütmüşüm diyip yemiyorum yada söylüyorum diyette olduğumu...millet ne yediğine bakmaz ki Aebenim...
Ben de tam bilmiyorum ablam vallahiAynen :)))
Yeni uye grliyor tam taniycaz püfff oluyorlar
Bu hafta listeye girecek esmayi biliyorum sadece ..
Ben masada en sevdiğim pastalar varken ve masada oturarak yenildiği halde elimi sürmediğimi bilirim..Nasil dayaniyosunnn
Aynura gonderdin mi kizHerkese iyi geceleerr
Aynen :)))
Yeni uye grliyor tam taniycaz püfff oluyorlar
Bu hafta listeye girecek esmayi biliyorum sadece ..
Hulyam benimBen midemi üşütmüşüm diyip yemiyorum yada söylüyorum diyette olduğumu...millet ne yediğine bakmaz ki Aebenim...
Farkındayım :)Hulyam benim
Arkadaslar beni taniyor onlara sokmez kivirmam :) . Zamaninda yaptim ama artik o ortamlarda bunu yapmak istemiyorum birazda sıkildim senelerdir
diyetdeyim demekten. Sadece bu arkadas gurubunla bitmiyor benim yeme duzenim ..birazda bende bitiyor tam adepte degilim su siralar diyete . Yani ne desen bir bahane bulacak Kivamdayim anliycan ..
Ah ah aylarca, aksamlari esimin getirdigi canim tatlilari onlara servis yaptim ama donup bakmadim bile hulyam ..Ben masada en sevdiğim pastalar varken ve masada oturarak yenildiği halde elimi sürmediğimi bilirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?