- 25 Ekim 2014
- 2.391
- 2.220
- 163
Yok kız jillian yapıcam sadece...
Bayazhanda hic yemek yemedim diyorum ya gozboyama oralar sadece.. beyran yaaaa gecen gun halam yapmis boyle bi lezzet olamaz utanmasam daha kac tabak icerdim o etleri pirincleri salcali sarimsakli suyuu ahhhBen beyrana bayılmıştım. Tabi artık yiyemiyorum pirinç var içinde
Tatlılar zaten ceşit ceşit, her türlü kadayıfa bayılırım. Kadayıf sarma muhtesemdi. En meşhur corbası yuvalama. Beyaz han dı sanırım, orada tatmıştım. Çok hoşlanmadım. Sehir güzel ama
Yaprak sarmaaaa , beyranlar köfteler sarmalar acim açççaçımhos degil ama raporumu vereyim .
Sabah
2 dl ekmek , peynir . Tere .1zeytin .
Oyleyin
1 baget ..
Aksam .( Sohbette )
Salata, corba , yaprak sarma . Azda tatli ..
1 saat yuruyus ( cok soguktu bugun ankara )
Pek hos degil ama raporumu vereyim .
Sabah
2 dl ekmek , peynir . Tere .1zeytin .
Oyleyin
1 baget ..
Aksam .( Sohbette )
Salata, corba , yaprak sarma . Azda tatli ..
1 saat yuruyus ( cok soguktu bugun ankara )
Yaprak sarmaaaa , beyranlar köfteler sarmalar açık aççç
Kiz bizde aciz cadi 7 saat olmus yiyeli ...Yaprak sarmaaaa , beyranlar köfteler sarmalar acim aççç
Arzum basina varsam pc nin spor yapmak icin bulurum Bisiler. Eskiden acardim hareketli bir muzik kanali al sana ala spor hopla zipla yildiz tilbe modunda ahaha ... Ama iste baslamak onemli tam adepte olmam lazim . Bende diyet ve spor birlikte olmaliSu yürüyüş programlarından birini indirirsen pc ne evinin rahatlıgında yürürsün canım. Güzel kalori harcatıyorlar.
Sohbette yedigimle kaliyorum arzum ondan bugun erken . normalde 18 gibi yerim ..Benim daha 2 saat oldu. Ne kadar etken yiyorsunuz:)
Öğlen arası müsait oluyorum o yüzden yazdım.Ama evet haklısın çünkü planladığım gibi olmuyor.Akşam eve gelince de çocuklar (üçü bi arada)çok meşgul ediyor.Bundan sonra akşam yazarım kaptan.Canım lütfen menülerini akşam yaz ve menüne ağzına koyduğun herşeyi yaz.
İmam cagdashoneyim
Oranin bi artisi yok ya ne yerler var orasi sirf turistlere calisiyor ve para tuzagi inan gel babanem yapsin ordaki yemekleri sana bin kat daha guzel
Sana en yararlı olacak şey bence hani sürekli teyzelere yemek getiren, çay servisi yapan kişi olmak :) Bu sayede bi sn boş kalmaz ve yiyemezsinCumartesi gunu annenin gün ü var ne yapicam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?