Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben beyrana bayılmıştım. Tabi artık yiyemiyorum pirinç var içinde

Tatlılar zaten ceşit ceşit, her türlü kadayıfa bayılırım. Kadayıf sarma muhtesemdi. En meşhur corbası yuvalama. Beyaz han dı sanırım, orada tatmıştım. Çok hoşlanmadım. Sehir güzel ama

Bayazhanda hic yemek yemedim diyorum ya gozboyama oralar sadece.. beyran yaaaa gecen gun halam yapmis boyle bi lezzet olamaz utanmasam daha kac tabak icerdim o etleri pirincleri salcali sarimsakli suyuu ahhh

Pek hos degil ama raporumu vereyim .

Sabah
2 dl ekmek , peynir . Tere .1zeytin .

Oyleyin
1 baget ..

Aksam .( Sohbette )
Salata, corba , yaprak sarma . Azda tatli ..

1 saat yuruyus ( cok soguktu bugun ankara )

açımhos degil ama raporumu vereyim .

Sabah

Oyleyin
1 baget ..

Aksam .( Sohbette )

Yaprak sarmaaaa , beyranlar köfteler sarmalar acim aççç

Pek hos degil ama raporumu vereyim .

Sabah

Oyleyin
1 baget ..

Aksam .( Sohbette )

Su yürüyüş programlarından birini indirirsen pc ne evinin rahatlıgında yürürsün canım. Güzel kalori harcatıyorlar.

[QUOTE="Honeysömürüsü yaptoben yemtasi nasi48domatesi çok guzember: 633çok güzel kontu falab annen yine elinde tostla gelir diyordum[/QUOTE]
Dun nasil uzuluyo ama ben yemiycem dedikce
Bi de duygu somurusu yaptim anne tadi nasil domatesi cok guEl duruyor cok guzel koktu falan agliycakti nerdeyse haha

Su yürüyüş programlarından birini indirirsen pc ne evinin rahatlıgında yürürsün canım. Güzel kalori harcatıyorlar.
Arzum basina varsam pc nin spor yapmak icin bulurum Bisiler. Eskiden acardim hareketli bir muzik kanali al sana ala spor hopla zipla yildiz tilbe modunda ahaha ... Ama iste baslamak onemli tam adepte olmam lazim . Bende diyet ve spor birlikte olmali basaricam İnsallah ..

Canım lütfen menülerini akşam yaz ve menüne ağzına koyduğun herşeyi yaz.
Öğlen arası müsait oluyorum o yüzden yazdım.Ama evet haklısın çünkü planladığım gibi olmuyor.Akşam eve gelince de çocuklar (üçü bi arada)çok meşgul ediyor.Bundan sonra akşam yazarım kaptan.
Spor konusu çok zor 3 kere sezeryan oldum.Zorlayacak hareket yapamam.Ancak yürüyüş olur.70 kiloya inince başlayacağım

İmam cagdas honeyim
Oranin bi artisi yok ya ne yerler var orasi sirf turistlere calisiyor ve para tuzagi inan gel babanem yapsin ordaki yemekleri sana bin kat daha guzel

Ahh ahh imam çağdaşı biliyorum bu sene gitmiştim. Baklavaları bir harika :))) yazın yeterince yemiştim orda.

Bence yemekleri yerine antep'i konuşalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…