Bocuk once senin kendini kitlik durumuna sokavak bir kilon yok .. Ogun sabah cok hafif yiyceksin ( ac kal demiyom ) konuklar gelincede hulyanin dedigi gibi ayakta dolanacak vakti gecireceksin .. Masaya oturunceda ilk masumlardan yiyip cislara az yer birakacak ,onlardanda doyumluk degil tadimlik yiyceksin ve o gun o yediginle yatacaksin . Gece ac olursan biraz telafi oluyorNasil tutcam kendimi abla
Iyi gecelerrrr :)İyi geceler kizlar , yatayim bende .
Yarin yine yorucu bir gun benim
İcin .kucukleri ingilizce kursuna yazdirmak icin kizilaya inicem . Buyuk kiziminda ehliyeti icin emniyete gidicem vs ...
Ooo,kötü olmuş.Allah acil şifalar versin canım...Günaydınnn...
Çok hastayımm çokkk
Sağoll cnm zor duruyorum iş yerinde şu anOoo,kötü olmuş.Allah acil şifalar versin canım...
Öğlen arası müsait oluyorum o yüzden yazdım.Ama evet haklısın çünkü planladığım gibi olmuyor.Akşam eve gelince de çocuklar (üçü bi arada)çok meşgul ediyor.Bundan sonra akşam yazarım kaptan.
Spor konusu çok zor 3 kere sezeryan oldum.Zorlayacak hareket yapamam.Ancak yürüyüş olur.70 kiloya inince başlayacağım
Aynen :)))
Yeni uye grliyor tam taniycaz püfff oluyorlar
Bu hafta listeye girecek esmayi biliyorum sadece ..
Günaydınnn...
Çok hastayımm çokkk
Tşk ederim canım.Gunaydin
Masallah 3 tane ile zorEn guzeli yuruyus canim. Vakit bulabilirsen 70 ten sonra cok guzel olur
Aynur onaylarsa aydasu da var. Hande eski kilosuna gelip girmek istiyordu. Verdi mi ne yapti bilemiyorum. Verirse o da girer
Yalniz kararsiz yok 4 gundur...
Cok gecmis olsun canim. Izin alabilirsen gidip dinlensen keske biraz. Cayini eksik etme, sicak tut kendini.
Tşk ederim canım.
Bizim iş yerinde izin almak bıraz sıkıntı
Ecza deposunda çalışıyorum.Calisma ortamin rahattir o zaman insallah. Sicak tut kendini bol bol cay ic. Beslenmene de dikkat et. Aksam sogani sarmisagi aciyi bol ye. Birseyin kalmaz yarina insallah.
Hande kurallara göre giremez...Aydasu girer her haldr.bi bakalım sonuçlara arzum.karar veririz...Gunaydin
Masallah 3 tane ile zorEn guzeli yuruyus canim. Vakit bulabilirsen 70 ten sonra cok guzel olur
Aynur onaylarsa aydasu da var. Hande eski kilosuna gelip girmek istiyordu. Verdi mi ne yapti bilemiyorum. Verirse o da girer
Yalniz kararsiz yok 4 gundur...
Cok gecmis olsun canim. Izin alabilirsen gidip dinlensen keske biraz. Cayini eksik etme, sicak tut kendini.
Kızzzz akşam soğanı sarlmsağı bol yesin de yarın işdr kokuşsun mu kız...ben dr severim ama kokusundan dolayı yemem...Calisma ortamin rahattir o zaman insallah. Sicak tut kendini bol bol cay ic. Beslenmene de dikkat et. Aksam sogani sarmisagi aciyi bol ye. Birseyin kalmaz yarina insallah.
Ooo bende izmirliyiimmmmmmAnnem izmirli babam antepli ben afyon doğumluyum kardeşim sinop ddoğumlu bir suru il gezdikten sonra yillardir antepte yasiyoruZ
Evet gönderdimAynura gonderdin mi kiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?