Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Nasil tutcam kendimi abla
Bocuk once senin kendini kitlik durumuna sokavak bir kilon yok .. Ogun sabah cok hafif yiyceksin ( ac kal demiyom ) konuklar gelincede hulyanin dedigi gibi ayakta dolanacak vakti gecireceksin .. Masaya oturunceda ilk masumlardan yiyip cislara az yer birakacak ,onlardanda doyumluk degil tadimlik yiyceksin ve o gun o yediginle yatacaksin . Gece ac olursan biraz telafi oluyor
yediklerin ..

Yok olmaz diyorsan ogun evdeb kaç !:)

İyi geceler kizlar , yatayim bende .
Yarin yine yorucu bir gun benim
İcin .kucukleri ingilizce kursuna yazdirmak icin kizilaya inicem . Buyuk kiziminda ehliyeti icin emniyete gidicem vs ...

İyi geceler kizlar , yatayim bende .
Yarin yine yorucu bir gun benim
İcin .kucukleri ingilizce kursuna yazdirmak icin kizilaya inicem . Buyuk kiziminda ehliyeti icin emniyete gidicem vs ...
Iyi gecelerrrr :)

İyi geceler kizceler yarin bilgisayar dersinden 100 puanlik uygulama sinavim var muallakta olan bi dersim o yüzden gündüz girmem sanirim aynurum inşallah halledebilirsin opuyorum sizleri

Dün yediklerim;
Sabah kepekli tost ekmeği ve yaseminli yeşil çay,

Öğlen;
Düğün çorbası
Nohut yemeği
Salata

Akşam;
Hasta olduğum için sadece mandelina yedim ve hep yattım

Gunaydin

Masallah 3 tane ile zor En guzeli yuruyus canim. Vakit bulabilirsen 70 ten sonra cok guzel olur

Aynen :)))

Yeni uye grliyor tam taniycaz püfff oluyorlar

Bu hafta listeye girecek esmayi biliyorum sadece ..

Aynur onaylarsa aydasu da var. Hande eski kilosuna gelip girmek istiyordu. Verdi mi ne yapti bilemiyorum. Verirse o da girer

Yalniz kararsiz yok 4 gundur...

Günaydınnn...

Çok hastayımm çokkk

Cok gecmis olsun canim. Izin alabilirsen gidip dinlensen keske biraz. Cayini eksik etme, sicak tut kendini.

günaydınlar . dün spor olarak 30 dk koşu bandında yürüyüş , 1 saat plates yapıldı

bugünkü menüm

sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
beyaz peynir
domates
salatalık
2 çatal yeşil zeytin ezmesi

öğlen
2 adet yumurta ile yapılmış omlet
salata
yoğurt

ara
1 adet elma

akşam
peynirli yeşil salata

Tşk ederim canım.
Bizim iş yerinde izin almak bıraz sıkıntı

Calisma ortamin rahattir o zaman insallah. Sicak tut kendini bol bol cay ic. Beslenmene de dikkat et. Aksam sogani sarmisagi aciyi bol ye. Birseyin kalmaz yarina insallah.
Ecza deposunda çalışıyorum.
Devlet hastaneleriyle çalışıyoruz, pozisyonum yoğun bir yer oyuzden izin almak çok sıkıntı.
Zencefil bal limon yaptım kendime..
Birde depoya indim antibiyotik aldım onu içtim.

Hande kurallara göre giremez...Aydasu girer her haldr.bi bakalım sonuçlara arzum.karar veririz...

Calisma ortamin rahattir o zaman insallah. Sicak tut kendini bol bol cay ic. Beslenmene de dikkat et. Aksam sogani sarmisagi aciyi bol ye. Birseyin kalmaz yarina insallah.
Kızzzz akşam soğanı sarlmsağı bol yesin de yarın işdr kokuşsun mu kız...ben dr severim ama kokusundan dolayı yemem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…