Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hande kurallara göre giremez...Aydasu girer her haldr.bi bakalım sonuçlara arzum.karar veririz...

2 hafta gecti sanmistim ben. Yeniden gelip menu vermesi de onu motive eder ama.

Kızzzz akşam soğanı sarlmsağı bol yesin de yarın işdr kokuşsun mu kız...ben dr severim ama kokusundan dolayı yemem...

Ne olacak koksun canım Ben cok tüketirim. Kiloyla alırım sarmısagı. Sabah salatalarına cigden dograrım. Limon zeytin yagı ve pul biberle öyle lezzetlenir ki Cacık yaparken bol bol dograrım Canım cekti şimdı

Dün gelmedi sosyalfen...kkararsız da yok...

Evet. Sosyal arkadasına yadırdıgı için gecikme olabilir de kararsız 4 gundur yok. Gelmeyecek gibi...

Herkese günaydııınnnnnn :)

Artık bugün itibariyleeee bir beden küçük olan pantalonlarıma çoooooook rahat giriyorummmmmmmmmm

Ooooh gozun aydın:)
Reglin bitsin 1 bedem daha küçülürsün

Nasıl aldıysan öyle de verirsin.peki vermek almak kadar zevklimidir?orası sana kalmış...doğru yolu bulursan zevklidir.bak men büyek bir zevkle 19kilo verdim.gerçi şimdi 2sini geri aldım ama onu da istesem veririm...
hay senin zevkine
kilo vermenin neresi zevkli aynurrrrr
biraz daha seni konuştursak ohhhh kiloda aldım ne güzel diycen

hay senin zevkine
kilo vermenin neresi zevkli aynurrrrr
biraz daha seni konuştursak ohhhh kiloda aldım ne güzel diycen
Ne var kııız?ben senin gibi gebererek aç kalarak vermedimki zevkli olmasın...a a a sen benim kilo aldığım için mutlu olduğum mesajları görmedin mi yoksa...şimdi de fazlayım aslında ama vermek isteyim yok.koruyorum sadece.inşallah jillianla birlikde başlarım yine..

Kızımı dışarı çıxardım,eşime yeni yıl hediyesi aldım.bi kazak aldım ve geldim.kızımı uyuttum şimdi yemek yapma zamanı...

kızlar epeydir giremiyorum dün menüm

sabah yulaf kepekli krep yoğurt
öğle 1 muz
akşam ciğer sote karnabahar haşlama 1 elma
yatmadan fıtık ve kıkırdak erimesi için egzersiz

tünaydın arkadaşlarım,
bu gün menüm

sabah

yumurta peynir ile omlet
bol yeşillik

öğlen
1 por pırasa yemeği
yoğurt

akşam

1 por yoğurt çorbası
salata

ara: maydanoz suyu, yeşil çay, form çay...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…