- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
Buca :) Ya sen ?Perim Ne guzel isteeeizmirin neresinden:)
Nasıl yapsak diye düşünüyoruz :)Aynurum perim naptniZ bizim isi
Hande kurallara göre giremez...Aydasu girer her haldr.bi bakalım sonuçlara arzum.karar veririz...
Kızzzz akşam soğanı sarlmsağı bol yesin de yarın işdr kokuşsun mu kız...ben dr severim ama kokusundan dolayı yemem...
Dün gelmedi sosyalfen...kkararsız da yok...
Herkese günaydııınnnnnn :)
Artık bugün itibariyleeee bir beden küçük olan pantalonlarıma çoooooook rahat giriyorummmmmmmmmm
Gaziemir ama bucada dayimlar var :)Buca :) Ya sen ?
Nasıl yapsak diye düşünüyoruz :)
Kesinlikleee açarıızGaziemir ama bucada dayimlar var :)
Konuyu acmama ihtimalimiz var mi
Nasıl aldıysan öyle de verirsin.peki vermek almak kadar zevklimidir?orası sana kalmış...doğru yolu bulursan zevklidir.bak men büyek bir zevkle 19kilo verdim.gerçi şimdi 2sini geri aldım ama onu da istesem veririm...
Ne var kııız?ben senin gibi gebererek aç kalarak vermedimki zevkli olmasın...a a a sen benim kilo aldığım için mutlu olduğum mesajları görmedin mi yoksa...şimdi de fazlayım aslında ama vermek isteyim yok.koruyorum sadece.inşallah jillianla birlikde başlarım yine..hay senin zevkine
kilo vermenin neresi zevkli aynurrrrr
biraz daha seni konuştursak ohhhh kiloda aldım ne güzel diycen
Tabiki açacağız kuzum...sadece resim sayımız çok ,ne yapa biliriz düşünüyorum..Gaziemir ama bucada dayimlar var :)
Konuyu acmama ihtimalimiz var mi
Sigmiyo mu neden sorun olduki can.damlanur1sorun st: 38491054 .!.:Tabiki açacağız kuzum...sadece resim sayımız çok ,ne yapa biliriz düşünüyorum..
40 beden etek giydim cok mutluyum hehe
bu cumaya 60 si umuyorummerhaba canım, senin adına sevindim, kilon kaçtı senin
bu cumaya 60 si umuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?