- 24 Nisan 2010
- 4.196
- 5.765
- 733
3 haftayi bitirdim bazen zorlaniyorum ama guZel sozler beni tekrar umutlandiriyor burasi hele verdigim sozu hatirlatyor beni kendime getiriyorHerkese merhaba,korkuyorum bazen demoralize olmaktan diyet yapamamamın en büyük nedeni o korku zaten,moralmen çabuk çöküyorum.
insallah canim bu inancla niye olmasinooo süper canım, darısı bize artık :)
insallah canim bu inancla niye olmasin
Hadi inşallaahh :) Bende 6lara gelseydim bi süper olurdubu cumaya 60 si umuyorum
Hadi inşallaahh :) Bende 6lara gelseydim bi süper olurdu
Kızzz ne fotosu ,ne konusu..Jullian topiğinden mi bahsediyorsunuz?Sigmiyo mu neden sorun olduki can.
Evet canım.ondan bahs ediyoruz..Kızzz ne fotosu ,ne konusu..Jullian topiğinden mi bahsediyorsunuz?
Buraya koymuştu Ezgi fotoları geçen gün,şimdi niye olmadı ki?Evet canım.ondan bahs ediyoruz..
Herkese merhaba,korkuyorum bazen demoralize olmaktan diyet yapamamamın en büyük nedeni o korku zaten,moralmen çabuk çöküyorum.
40 beden etek giydim cok mutluyum hehe
Az evvel bir öğrencim kinder sütlü çikolata verdi bana kırmamak için aldım çantama atıp evdekilere vericem onlar kilo alsın
Yarın gidicem tekrar bakalım. En son gördüğümde doktor acillik oldu. artık ne kadar çok hastası geldiyse :)Ne yaptın canım doktoruna ulaşabıldin mi?:)
Tarçınlı yoğurt ye hemen.Kızlar siz çikolata krizinde ne yapıyorsunuz? ??
Su an fenalardayim
Supersin canım...Az evvel bir öğrencim kinder sütlü çikolata verdi bana kırmamak için aldım çantama atıp evdekilere vericem onlar kilo alsın
Kızlar siz çikolata krizinde ne yapıyorsunuz? ??
Su an fenalardayim
Asıl sen harikasın.yemeyip de sorduğun için.Tarçın vardı kabuk olandan sicak suyun içine attım hakkaten iyi geldi reglim yaklasiyo da :))) tşkler kızlar bu takım bi harika
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?