Konuyu ortaya çıkarıp ölçü almayan ikimiziz herhaldeBizim takımdan da katılmak isteyenler ölçülerini yazsınlar malum topiye
Ben en son gün alacağım.muhtemelen yılbaşında kilo alıcam...ezgi de yok sadece foto çekmişdi...ezgi yapıyor ayrıca...level 1i bitiriyor...Konuyu ortaya çıkarıp ölçü almayan ikimiziz herhaldeEzgi muhtemelen fotoğraf çekerken yapmıştır
Burdakı kilo almak yeri sizinle alakası yok haaa...Ben en son gün alacağım.muhtemelen yılbaşında kilo alıcam...ezgi de yok sadece foto çekmişdi...ezgi yapıyor ayrıca...level 1i bitiriyor...
Keşke öylen süt ve ta yoğurt da yeseydin meyvelerin yanında...gerisi iyi...sabah
bir tane haslanmis yumurta
4 catal patates omleti
zeytin peynir kasar
bir dilim tam bugday ekmegi
oglen
mandalina
yarim elma
yarim havuc
aksam
yogurt corba bol acili
sulu kofte
bir dilim tam bugday ekmegi
yesil cay bitki cayi duya devm
annemgildeyim spor yok arkadaslar
Yaşasın kötülükAz evvel bir öğrencim kinder sütlü çikolata verdi bana kırmamak için aldım çantama atıp evdekilere vericem onlar kilo alsın
Aynurcum girdiğimiz zaman devam eden bir konu varsa yazıyoruz,kimse yokken yazmak havaya konuşmak gibi...takımın çoğu çalışıyor zaten gün içinde giremiyorlar...ben bakıyorum kimse yoksa hiçbirşey yazmıyorum...Bi sesli düşüneyim...şimdi bu hafta takımda 10kişiyiz,aydasuyu da eklersek 11,gelecek hafta angel ve tattos da katılacak bize...12 kişi olucaz büyük ihtimal...elifim ocak sonu gelir,fatoş ve diyer yeni arkadaş da listeye aday.hele bi de tarz33 vardı o da yok...e takımın yeni ı
üyeye ihtiyacı yokkk...peki neden böyle ıssızgeliyor takım gözüme...ya da ben mi tüm gün buradayım.bağımlı oldum galiba.
Sürekli girince buraya sanki kimse yokmuş gibi geliyo bide genelde akşamları sanki daha yoğun oluyo gibi geldi.Bi sesli düşüneyim...şimdi bu hafta takımda 10kişiyiz,aydasuyu da eklersek 11,gelecek hafta angel ve tattos da katılacak bize...12 kişi olucaz büyük ihtimal...elifim ocak sonu gelir,fatoş ve diyer yeni arkadaş da listeye aday.hele bi de tarz33 vardı o da yok...e takımın yeni ı
üyeye ihtiyacı yokkk...peki neden böyle ıssızgeliyor takım gözüme...ya da ben mi tüm gün buradayım.bağımlı oldum galiba.
Vuuuu super otesi hulyam bu haftada 1 kilonun uzerinde gidecek insallahKızlar mola verdim hemen bi bakayım ne yapıyosunuz?mutfakta yemek yapmakla meşgulüm bizimkilere ...
Menüme gelince;
Sabah:zencefil,zerdeçal ve tarçınlı yoğurt
Hafif bi kahvaltı
Öğle: lahana çorbası,1 kase yoğurt
Ara:elma
18:00 lahana çorbası
Birazdan salata yiyeceğim ..
Spor:8 km yürüyüş
Jullian Michaels /6
(Belki akşam Jessica yaparım biraz)
Su 1 litrem kaldı...
Evet ben de merak ediyorum.Yeni uye olarak bi lilisi goruyorum , birde birkac gundur fatos var baska yeni uye goremiyorum ..
Esma zaten bu hafta listeye girecek ..
Karasizi merak ediyorum o gayet kararliydi bi sorun olmasa gelirdi
Unutmuşum ablam...İyi aksamlar kizlar ..
Damlam aksam demistimya islerim var yarin yogunun diye , sabahda bir gunaydin demistim
Keşke,ama acaip şişkin hissediyorum kendimi...500 gram versem sevineceğim bu hafta..Vuuuu super otesi hulyam bu haftada 1 kilonun uzerinde gidecek insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?