Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

sabah
bir tane haslanmis yumurta
4 catal patates omleti
zeytin peynir kasar
bir dilim tam bugday ekmegi
oglen
mandalina
yarim elma
yarim havuc
aksam
yogurt corba bol acili
sulu kofte
bir dilim tam bugday ekmegi
yesil cay bitki cayi duya devm
annemgildeyim spor yok arkadaslar

Keşke öylen süt ve ta yoğurt da yeseydin meyvelerin yanında...gerisi iyi...

Neredesiniz kızlar?bu cumadan beri çok sakin burası...yeni gelen üyelerimiz de pek bir sakin...yeni üyeye de gerek yok ama benim gibi konuşanından gerek bu takıma.bi handem vardı uzun uzun yazan o da uçtu gitti...

Kızlar mola verdim hemen bi bakayım ne yapıyosunuz?mutfakta yemek yapmakla meşgulüm bizimkilere ...

Menüme gelince;

Sabah:zencefil,zerdeçal ve tarçınlı yoğurt
Hafif bi kahvaltı

Öğle: lahana çorbası,1 kase yoğurt

Ara:elma

18:00 lahana çorbası

Birazdan salata yiyeceğim ..

Spor:8 km yürüyüş
Jullian Michaels /6
(Belki akşam Jessica yaparım biraz)

Su 1 litrem kaldı...

Bi sesli düşüneyim...şimdi bu hafta takımda 10kişiyiz,aydasuyu da eklersek 11,gelecek hafta angel ve tattos da katılacak bize...12 kişi olucaz büyük ihtimal...elifim ocak sonu gelir,fatoş ve diyer yeni arkadaş da listeye aday.hele bi de tarz33 vardı o da yok...e takımın yeni ı
üyeye ihtiyacı yokkk...peki neden böyle ıssızgeliyor takım gözüme...ya da ben mi tüm gün buradayım.bağımlı oldum galiba.

Aynurcum girdiğimiz zaman devam eden bir konu varsa yazıyoruz,kimse yokken yazmak havaya konuşmak gibi...takımın çoğu çalışıyor zaten gün içinde giremiyorlar...ben bakıyorum kimse yoksa hiçbirşey yazmıyorum...

Sürekli girince buraya sanki kimse yokmuş gibi geliyo bide genelde akşamları sanki daha yoğun oluyo gibi geldi.

İyi aksamlar kizlar ..

Damlam aksam demistimya islerim var yarin yogunun diye , sabahda bir gunaydin demistim

Vuuuu super otesi hulyam bu haftada 1 kilonun uzerinde gidecek insallah

Yeni uye olarak bi lilisi goruyorum , birde birkac gundur fatos var baska yeni uye goremiyorum ..

Esma zaten bu hafta listeye girecek ..

Karasizi merak ediyorum o gayet kararliydi bi sorun olmasa gelirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…