Sana demedimki hülyacım görüyorum geldiyini yazdığını. Genel olarak diyorum.ama galiba benim her dakika burda olmamdan kaynaklı...e işleri yapıyorum sabahdan,yemeyi de öyle...bi arada 2kez kızımı doyuruyorum geri kalan zamanda tel.elimde buradayın.çünki tv.e izleyemiyorum,kitaplarımı bitirdim okuyup...boşluktaym...Aynurcum girdiğimiz zaman devam eden bir konu varsa yazıyoruz,kimse yokken yazmak havaya konuşmak gibi...takımın çoğu çalışıyor zaten gün içinde giremiyorlar...ben bakıyorum kimse yoksa hiçbirşey yazmıyorum...
Ablam topiğimizi nasıl buldun?katılacaksın deyil mi?Yeni uye olarak bi lilisi goruyorum , birde birkac gundur fatos var baska yeni uye goremiyorum ..
Esma zaten bu hafta listeye girecek ..
Karasizi merak ediyorum o gayet kararliydi bi sorun olmasa gelirdi
Sen bizim topiğimiz hakkında düşüncelerini yazdın mı canım?hepinizin fikirleri çok önemli benim içinElif'in yokluğu çok hissediliyor
Simdi ordan geliyorum damlam .Harika is cikarmissiniz kizlar tesekkurler ...Ablam topiğimizi nasıl buldun?katılacaksın deyil mi?
Gördüm gördüm...Simdi ordan geliyorum damlam .
Kambersiz dugun olurmu
Yooo görmedim ,paylaştın mı linki?Sen bizim topiğimiz hakkında düşüncelerini yazdın mı canım?hepinizin fikirleri çok önemli benim için
Ya evet pembis pembis yazilari renk katiyordu hepimize ..Elif'in yokluğu çok hissediliyor
Aferim sanaBilgisayardan 95aldim
Bilgisayardan 95aldim
Tebrikleeerrr :) yardımcı olabilirim eğer istersen ödev falan olursaBilgisayardan 95aldim
Yapıyorum tabiki...biz anne kız 1 1mize aşığız...en çok sevdiyimiz de küsmece oyunu...o küser kollarını kapar "ana tüstüm"(anne küstüm)der ben öpeeim bağışdık der...sonra ben küserim...ohhh öpüşe koklaşa geçer günlerimiz.. daha bi çok şey oynuyoruz tabiki ama 15dakika falan...çok uzun oynalınmıyor...Bugun sakindi topik Aynur haklısın. Kızınla oyun oynayıp aktivite yapmıyor musun canım?
Gozun aydın canımPeriden yardım isteseydin o 5 puanı da alırdın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?