Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sana demedimki hülyacım görüyorum geldiyini yazdığını. Genel olarak diyorum.ama galiba benim her dakika burda olmamdan kaynaklı...e işleri yapıyorum sabahdan,yemeyi de öyle...bi arada 2kez kızımı doyuruyorum geri kalan zamanda tel.elimde buradayın.çünki tv.e izleyemiyorum,kitaplarımı bitirdim okuyup...boşluktaym...

Yeni uye olarak bi lilisi goruyorum , birde birkac gundur fatos var baska yeni uye goremiyorum ..

Esma zaten bu hafta listeye girecek ..

Karasizi merak ediyorum o gayet kararliydi bi sorun olmasa gelirdi
Ablam topiğimizi nasıl buldun?katılacaksın deyil mi?

Raporum .

Siz örnek almayin ama . Benim ortam yok diger gunlerde saldigim icin bazi gunlerde elinden geldigince sıkıyorum , ona gore degerlendirin

Sabah
penir , 1 ks yogurt .

Oylen .
Az karnibahar haslama .

Aksam
Tavuk doner, domates, sogan .
Az karnibahar ..

1-2 saat yuruyus ..
Su cok olmadi malesef .

Bugünki menüm

Sabah:
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 kepek ekmeği
4 zeytin
Domates, maydanoz

Öğle:
Yemekten önce 1 tane yaseminli yeşil çay
15-20 dk bekledikten sonrada
1 kase yoğurt
3 tane limon lifli kepekli bisküvi

Akşam:
Tavuk haşlama
salata
yoğurt

2,5 lt su içtim. 8800 adım atmışım. Bugün bisikletle de çalışmaya çalışıcam. Ayyy birdee eylülden beri pzt-salı-çrş akşamlar çalıştığım yerin hemen yanında bilgi evi var. oradaki bir öğretmenle o günlerin akşamı aynı otobüse biniyorum. bugün birbirimize gülümseyip iyi akşamlar dedik. çok azıcık konuştuk. sanırım aşık oluyorum

Raporum
Sabah
Salata (yumurta, zeytin, peynir, domates, salatalık, biber, yeşil sogan, kuru sogan, sarmısak ve marul) ve sut.

Ögle
Et köfte, salata ve ayran.
Kaymaklı ekmek kadayıfı (kadayıf yerine 2 dilim trabzon ekmegi, serbeti 1 bardak sut ve 1 küçük muz, kaymagı blenderdan gecirilmiş 1 bardak yogurt ve 2 kuru incir. Ekmekler ılık muzlu sutu iyice cektikten sonra arasına ve üzerine yogurt yayılır. Üzerine antep fıstıgı eklenir).

Aksam
Tarhana corbası ve tavuklu mantar sote.

35 dk yürüdüm ve leslie 5 mil yaptım. 4 litre su içtim.

Bugun sakindi topik Aynur haklısın. Kızınla oyun oynayıp aktivite yapmıyor musun canım?

Gozun aydın canım Periden yardım isteseydin o 5 puanı da alırdın
Yapıyorum tabiki...biz anne kız 1 1mize aşığız...en çok sevdiyimiz de küsmece oyunu...o küser kollarını kapar "ana tüstüm"(anne küstüm)der ben öpeeim bağışdık der...sonra ben küserim...ohhh öpüşe koklaşa geçer günlerimiz.. daha bi çok şey oynuyoruz tabiki ama 15dakika falan...çok uzun oynalınmıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…