Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yüzümü güldürdün tatlım ya...aşk güzeldir...

Hayırlı olsun peri

Periiim aşk mı dediiin
Eveeett hemde en platoniğindeeen :)
Cok saol perim tabloyu yanls yapmisim ordan kirdi ..
Eğer ikinci dönemde varsa bilgisayarla alakalı hallederiz

Yüzümü güldürdün tatlım ya...aşk güzeldir...

Hep stres sıkıntı olacak değil yaa :) Bu dünyadaki en tatlı dert bu :)

Sabah :5-6yesil zeytin , bi lokma tereyağ ve bal
3gibi :bir dilim pizza , küçük ama
Aksam da: beyran ictimmm bol limonlu:))
2litre su icmisimdir

Eveeett hemde en platoniğindeeen :)

Eğer ikinci dönemde varsa bilgisayarla alakalı hallederiz

Hep stres sıkıntı olacak değil yaa :) Bu dünyadaki en tatlı dert bu :)

Sen arada yazıyorsun ya evlilikten korkuyorum dıye. Asık oldugun insan olursa stres sıkıntı da olmuyor hayatta. Herseyin keyfini çıkararak yasıyorsun

Sen arada yazıyorsun ya evlilikten korkuyorum dıye. Asık oldugun insan olursa stres sıkıntı da olmuyor hayatta. Herseyin keyfini çıkararak yasıyorsun
Sen öğle san arzum...o aşkı sevgiyi öğle hale getiriyorlar ki...bende kocama aşığım ama huzurum yok...

Jullianin 6 week six pack ini de yapayım dedim sadece week 1 var diğerleri silinmiş 6 haftada hep week 1 de yapılmaz ki..yaptım şimdi çok kolay bu..

Sen öğle san arzum...o aşkı sevgiyi öğle hale getiriyorlar ki...bende kocama aşığım ama huzurum yok...
Aynur evinin 1 oda 1 salon olduğunu söylemiştin dimi yanlış hatırlamıyorsam,tüm gün ayrı ayrı mı oturuyorsunuz kv ile?

Kaç yıldır berabersiniz Arzu?

7 yıldır tanışıyoruz. 3 yıldır evliyiz

Leslie nin videolarını ararken denk gelmiştim. Kk da leslie ile yürü incel programı baslıklı bir konu var. Aynı aynurların şimdi açtıgı gibi. Uyeler farklı farklı sporlar yapıyorlar, sadece leslie degil. Oraya yazsan birinde varsa istedigin video sana özelden gönderebilir.

Ben bu hafta Jullian yaptım ya hep Hande de ilk başlarda kilonuz artar ama sonra geçer demişti,benim bu hafta vereceğim kiloyu olumsuz etkiler mi ki bu...(daha önce yaparken kilomu kontrol etmiyordum,bilmiyorum o yüzden)

Ayy içine mi doğdu yazdım 15 dk önce :) takip ediyorum orayı zaten

Ben bu hafta Jullian yaptım ya hep Hande de ilk başlarda kilonuz artar ama sonra geçer demişti,benim bu hafta vereceğim kiloyu olumsuz etkiler mi ki bu...(daha önce yaparken kilomu kontrol etmiyordum,bilmiyorum o yüzden)
Yok canım ilk günlerde etkilerdi herhalde...

Jullianin 6 week six pack ini de yapayım dedim sadece week 1 var diğerleri silinmiş 6 haftada hep week 1 de yapılmaz ki..yaptım şimdi çok kolay bu..

Merhaba. Ben jillianin tum videolarini vdownload.com adresinde indirmistim 6 week6s, killerabs, no more, ve daha bir çok videosu var. Yalniz günlük indirme kotasi oldugundan aralikli bakman lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…