- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
Maaşsllah arzumm.allah bozmasın...
Ayy içine mi doğdu yazdım 15 dk önce :) takip ediyorum orayı zaten
Kızlar sizde mi spor topiyinde ilk mesajda ezginin fotolarınş göremiyormusunuz?
Amannnn...nasıl olacak ki.ben görüyorum.ne yapsak?sorunun neden olduğunu nerden anlıycam?Görünmüyor canım.
Artı olarak mı fark etti Arzum tartıda?Amin canım cümlemizinkini. Senin de yuvanda huzur olur inşallah.
Leslie arayıp bulamayınca ben de bakmıştım oraya. İnsan hevesle birsey isteyipte bulamayınca canı nasıl sıkılır biliyorum
Fazladan yaptıgım spor beni inceltti ama terazide de fark etti. İlk haftalar etkiliyor bence.
Hic bilmiyorum ki yaa nasil hallederizAmannnn...nasıl olacak ki.ben görüyorum.ne yapsak?sorunun neden olduğunu nerden anlıycam?
Artı olarak mı fark etti Arzum tartıda?
Amannnn...nasıl olacak ki.ben görüyorum.ne yapsak?sorunun neden olduğunu nerden anlıycam?
Bir daha bakın
Pc den görünüyor olması lazım. Pc basında olan varsa bir baksın. Peri bilir cevabını. Format sorunu mu acaba.
Fotoğrafları eğer gönderebiliyosanız netten yükleyelim hemen sana linkleri atarım güncellersinPeriiiii pcdemisin?hangi editöre yazsam acaba?
ya arkadaşlar yeni üyeye gerek yok derken belki de yanlış bir yere yazıyorum,söyleyin de baştan kendi günlüğümü yazayım bari böyle zorla olmaz
burdakı uyelerden harıc bı uye demek ıstendı:)ya arkadaşlar yeni üyeye gerek yok derken belki de yanlış bir yere yazıyorum,söyleyin de baştan kendi günlüğümü yazayım bari böyle zorla olmaz
Canım beniiim sen zaten bizim takımdasın ya,hani oraya yazmışım ya bir üyemiz var ismini unuttuğum için o sensin.yeni üye takımda olmayan üyedir fıstığım.sen bizimlesin.taaammmı?ya arkadaşlar yeni üyeye gerek yok derken belki de yanlış bir yere yazıyorum,söyleyin de baştan kendi günlüğümü yazayım bari böyle zorla olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?