Bendede yok mezro,zaten hayatım boyunca 1 yada 2 kez ölçü aldırmışımdır herhalde..mezro ip satılan yerlerde satılıyor alamıcam şimdi...zaten farkediyor insan inceldiğini...Yeni evli olduğum için evde yok mezro
yarın alır olculerimi yazarım
günaydınlar herkese
dün spor olarak 50 dk koşu bandında yürüyüş , 1 saat aerobic step yapıldı .
kızlar evden yemek olarak hiç bir şey getiremedim . işyerinde de yumurtam ,peynirim ve salata malzemelerim var sizce bunlarla ne yapabilirim , akşam yeğimi salata yapıp geçiştircem ama öğlen için karar veremedim bir türlü
bide benim su içmeyi arttırmam lazım yazın 3 litreyi buluyor içtiğim su ama şu aralar 1 veya 1,5 litreyi geçmiyor
Canım yapabiliyorsan kahvaltı gibi yap. Omlet salata gibi bir de içecek alırsın yanına.
Su icin mutlaka yaninda sise su olsun. Yudum yudum icersin. Hayat suyun 1 litrelik kucuk siseleri var. Fazla yer de kaplamaz.
Günaydınnnn kızlar...
Ben 2 şişe serum ve 8 tane iğne ile burdayımm
Doktor rapor verebilirim dedi ama bizim iş yerinde 2 gün olmazsam çok göze batar.çok geçmiş olsun canım . okadar serum ve izneye rağman işyerinden izin vermedilermi canım
su şişem var her daim masamda dolu duruyor ama bakalım bugün 2,5 litreyi tamamlamaya çalışıcam
ozaman bugünkü listem şöyle olsun
sabah
2 dilim ekmek
beyaz peynir
domates
salatalık
2 çatal yeşil zeytin ezmesi
öğlen
2 yumurta ile yapılmış peynirli omlet
salata
ayran
ara
1 adet elma
akşam
yeşil salata
ayran
Doktor rapor verebilirim dedi ama bizim iş yerinde 2 gün olmazsam çok göze batar.
Serumlar ayakta durmama iyi geldi biraz.
Sabah iğnemi vurdurdum geldim işe işte
Senin yaptigin diyeti bilmedigimden soruyorum canim. Et ile salata beraber yenemiyor mu?
Aksam sadece salata ile ben doymazdim:)
Şu an işteyim canım çok geççCok gecmis olsun canim. 1 gun rapor alsan. Cuma alirsin hafta sonuyla da birlesir. Biraz istirahat edersin.
Günaydın kızlar...sabah gözümü yine kv nin çocuğun yemek eleştirileriyle açdım...hslimi tahmin edin işte...
Günaydınnnn kızlar...
Ben 2 şişe serum ve 8 tane iğne ile burdayımm
Günaydın kızlar...sabah gözümü yine kv nin çocuğun yemek eleştirileriyle açdım...hslimi tahmin edin işte...
canlarım günaydın
kusura bakmayın gelemiyorum öyle yoğun bir işim varki kafamı kaldıramıyorum
yarın kilo bildiriminde bende bulunurum ancak bir süre takım listesine girmek istemiyorum
çünkü ayrıldığım kiloya gelene kadar dereceyi eksiye düşürmek sizlerede haksızlık etmek istemiyorum
sürekli yazamasamda her yazdığınızı okuyorum fıstıklarım
lili geçmiş olsun Allah acil şifa versin
kararsız benide endişelendiriyor inşallah yarın gelir ve zorda bırakmaz bizleri
peri ve esmaya bayılıyorum heleki katılımlarına
honeyim sen zaten diyet harikası olmuşsun
aeben ablam takımdan gitmemekle en iyisini yaptın
aşığım kız o ne vücut öyle böcek sen diyet yapma tatlım jillian sana çok iyi gelecek
nazım bugünki menüne ton balığı yada tavuk kat istersen salatayla birlikte iyi gider(montide oluyormu tabi bilmiyorum)
sosyal de az katılıyor ama yinede çok istikrarlı arkadaşına falan bişekilde hallettiriyor bravo ben yapamazdım
aynurum canım benim senin diyet ne alemde jillian seni ilk gün yerinden kaldırmayacak bu dediğimi unutma
unuttuğum kimse kalmadı inşallah yeni üyelerimizi pek tanıyamadım
tarz ortada yok sanki bide benipek gelmişti(bdv den biliyorum) oda yok
nature arkadaşta bu hafta listedemi tam takip edemedim
aaaa yine çok uzun oldu aynurum sana hitaben bu kadar uzun yazmışsın ya hani handem vardı uzun uzun yazan oda yok diye burdayım ben canım merak etme yazamasamda herkesi az çok takip edebiliyorum
sizleri seviyorum
canlarım günaydın
kusura bakmayın gelemiyorum öyle yoğun bir işim varki kafamı kaldıramıyorum
yarın kilo bildiriminde bende bulunurum ancak bir süre takım listesine girmek istemiyorum
çünkü ayrıldığım kiloya gelene kadar dereceyi eksiye düşürmek sizlerede haksızlık etmek istemiyorum
sürekli yazamasamda her yazdığınızı okuyorum fıstıklarım
lili geçmiş olsun Allah acil şifa versin
kararsız benide endişelendiriyor inşallah yarın gelir ve zorda bırakmaz bizleri
peri ve esmaya bayılıyorum heleki katılımlarına
honeyim sen zaten diyet harikası olmuşsun
aeben ablam takımdan gitmemekle en iyisini yaptın
aşığım kız o ne vücut öyle böcek sen diyet yapma tatlım jillian sana çok iyi gelecek
nazım bugünki menüne ton balığı yada tavuk kat istersen salatayla birlikte iyi gider(montide oluyormu tabi bilmiyorum)
sosyal de az katılıyor ama yinede çok istikrarlı arkadaşına falan bişekilde hallettiriyor bravo ben yapamazdım
aynurum canım benim senin diyet ne alemde jillian seni ilk gün yerinden kaldırmayacak bu dediğimi unutma
unuttuğum kimse kalmadı inşallah yeni üyelerimizi pek tanıyamadım
tarz ortada yok sanki bide benipek gelmişti(bdv den biliyorum) oda yok
nature arkadaşta bu hafta listedemi tam takip edemedim
aaaa yine çok uzun oldu aynurum sana hitaben bu kadar uzun yazmışsın ya hani handem vardı uzun uzun yazan oda yok diye burdayım ben canım merak etme yazamasamda herkesi az çok takip edebiliyorum
sizleri seviyorum
et ile salata beraber yeniyor tabi canım . ozaman şöyle yapayım akşam eşim almaya gelirse beni rica ederim bana döner alır getirir onuda salatayla beraber tüketirim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?