Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Nazlim aksama doner salata demissin , oyleyinde omlet salata yada yumurtali salata yap , bugun pro gunun olsun . Sabah ekmeklimi kahvalti yaptin ?
Yumurtali yaptiysan oylen peynirli salatada olabilir yogurtla .

Nazlim aksama doner salata demissin , oyleyinde omlet salata yada yumurtali salata yap , bugun pro gunun olsun . Sabah ekmeklimi kahvalti yaptin ?
Yumurtali yaptiysan oylen peynirli salatada olabilir yogurtla .

günaydın ablacığım . ekmekli kahvaltı yaptım nedense 1 haftadır sabahları çok açıkmış olarak uyanıyorum ekmekli kahvaltı yapmasam dayanamam sanırım

Oyleyin tostun fazla olmus fatoş gerisi iyi

Bugün staji da ektim ohh arkadaslarima oturmaya gidiyorum

Sacindan surekleyen tokat atan ve dil cikaran simileyler:)

senin yerine yaptım ben

Ayy kuzum özür dilerim seni nazil unuttum bide katilimi iyi olanlardansin

Hande bu hafta listenin dereceye girmeMe ihtimali olursa artili olrak listeye gir . O artilar bu hafta kotu etkilese bile sonraki haftalarda iyi yonde etkiler . Listeye girmek srnide olumlu etkiler hemde

girsin girsin, lütfen girsin

Hoş geldin handem...senin yazılarını özlemişim beee...yeni topiğimizi gördünmü?katılsana sen de bize...

Ha bi de bu hafta deyil ama gelecek hafta da listedesin.tabiki %30un altına düşmessek.bu hafta giremezsin kurallara göre 2hafta listede olamazsın..

Degistirmene gerek yok guzelim. Dikkatimi cekti sadece. Guzel spor yapiyorsun. Daha fazla proteine ihtiyacin var. Sizin yemekhane de guzelmis

Sen de guzelce cevap ver tatlim. Kendini iyi ifade et ki konu bir daha acilmasin.
Geçen siz karışmayın boşuna sorun çıkmasın,ben ne yaptığımı biliyorum dedim.ama faydası yok güzelim.o istediyini yaptırmaya odaklı bi insan

İşte bol smiley lı ve bolca uzun yazıyı görünce çok güzel enerjiler alıyorum :)

Ayrıca düşüncelerin için çok teşekkür ederim. Açıkcası ben dahil etrafımdaki herkes şaşırıyor bu azmime ve halime :) dile kolay 20 aralıkta tam 1 ay oldu ve 7 kilo vermişim. yeme konusunda bu kadar kendini tutabilen biri değildim. ne oldu bana bilemedim belki buraya gelmemiş olsaydım bu kadar devam etmeyebilirdim bile diye düşünüyorum. şimdi daha iyi anlıyorum neden burdan kopamadığınızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…