- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
Nazlim aksama doner salata demissin , oyleyinde omlet salata yada yumurtali salata yap , bugun pro gunun olsun . Sabah ekmeklimi kahvalti yaptin ?günaydınlar herkese
dün spor olarak 50 dk koşu bandında yürüyüş , 1 saat aerobic step yapıldı .
kızlar evden yemek olarak hiç bir şey getiremedim . işyerinde de yumurtam ,peynirim ve salata malzemelerim var sizce bunlarla ne yapabilirim , akşam yeğimi salata yapıp geçiştircem ama
öğlen için karar veremedim bir
türlü
Nazlim aksama doner salata demissin , oyleyinde omlet salata yada yumurtali salata yap , bugun pro gunun olsun . Sabah ekmeklimi kahvalti yaptin ?
Yumurtali yaptiysan oylen peynirli salatada olabilir yogurtla .
Damla kiz biraz politik ol bir kac gun onun dediginibyapiyormus gibi yap sonrada kendi bildigini :)Günaydın kızlar...sabah gözümü yine kv nin çocuğun yemek eleştirileriyle açdım...hslimi tahmin edin işte...
Sacindan surekleyen tokat atan ve dil cikaran simileyler:)Bugün staji da ektim ohh arkadaslarima oturmaya gidiyorum
Oyleyin tostun fazla olmus fatoş gerisi iyiMenümü paylaşayım arkadaşlar
Suyum nerdeyse tmm ama daha içerim mekiği de birazdan hallederim
09.15 kahvaltı
1 dilim tb ekmeği
Zeytin ezmesi
Yağsız peynir
Gilaburu suyu
2 cevizli günkurusu
12.30 öğle yemeği
1 tane tost
Az Menemen
1 tane pastırma
18.00 Aksam yemegi
1 kase mantar çorbası
1 tabak Yoğurtlu brokoli
Maden suyu
Ayy kuzum özür dilerim seni nazil unuttum bide katilimi iyi olanlardansingünaydın tatlımm, çok geçmiş olsun
beyenmiyorsa alsın kendi beslesin, ne kıl insanlar var şu dünyada...
merhaba canım, birde zayıfolacam vardı, bir tek beni yazmamışsın
TAm degil ama idarede eder isteHande senin nasil gidiyor canim, adapte olabildin mi yeniden?
Hande bu hafta listenin dereceye girmeMe ihtimali olursa artili olrak listeye girTAm degil ama idarede eder iste
Bugün staji da ektim ohh arkadaslarima oturmaya gidiyorum
Sacindan surekleyen tokat atan ve dil cikaran simileyler:)
Ayy kuzum özür dilerim seni nazil unuttum bide katilimi iyi olanlardansin
Hande bu hafta listenin dereceye girmeMe ihtimali olursa artili olrak listeye gir. O artilar bu hafta kotu etkilese bile sonraki haftalarda iyi yonde etkiler . Listeye girmek srnide olumlu etkiler hemde
Hoş geldin handem...senin yazılarını özlemişim beee...yeni topiğimizi gördünmü?katılsana sen de bize...canlarım günaydın
kusura bakmayın gelemiyorum öyle yoğun bir işim varki kafamı kaldıramıyorum
yarın kilo bildiriminde bende bulunurum ancak bir süre takım listesine girmek istemiyorum
çünkü ayrıldığım kiloya gelene kadar dereceyi eksiye düşürmek sizlerede haksızlık etmek istemiyorum
sürekli yazamasamda her yazdığınızı okuyorum fıstıklarım
lili geçmiş olsun Allah acil şifa versin
kararsız benide endişelendiriyor inşallah yarın gelir ve zorda bırakmaz bizleri
peri ve esmaya bayılıyorum heleki katılımlarına
honeyim sen zaten diyet harikası olmuşsun
aeben ablam takımdan gitmemekle en iyisini yaptın
aşığım kız o ne vücut öyle böcek sen diyet yapma tatlım jillian sana çok iyi gelecek
nazım bugünki menüne ton balığı yada tavuk kat istersen salatayla birlikte iyi gider(montide oluyormu tabi bilmiyorum)
sosyal de az katılıyor ama yinede çok istikrarlı arkadaşına falan bişekilde hallettiriyor bravo ben yapamazdım
aynurum canım benim senin diyet ne alemde jillian seni ilk gün yerinden kaldırmayacak bu dediğimi unutma
unuttuğum kimse kalmadı inşallah yeni üyelerimizi pek tanıyamadım
tarz ortada yok sanki bide benipek gelmişti(bdv den biliyorum) oda yok
nature arkadaşta bu hafta listedemi tam takip edemedim
aaaa yine çok uzun oldu aynurum sana hitaben bu kadar uzun yazmışsın ya hani handem vardı uzun uzun yazan oda yok diye burdayım ben canım merak etme yazamasamda herkesi az çok takip edebiliyorum
sizleri seviyorum
Ha bi de bu hafta deyil ama gelecek hafta da listedesin.tabiki %30un altına düşmessek.bu hafta giremezsin kurallara göre 2hafta listede olamazsın..canlarım günaydın
yarın kilo bildiriminde bende bulunurum ancak bir süre takım listesine girmek istemiyorum
çünkü ayrıldığım kiloya gelene kadar dereceyi eksiye düşürmek sizlerede haksızlık etmek istemiyorum
aşığım kız o ne vücut öyle böcek sen diyet yapma tatlım jillian sana çok iyi gelecek
nazım bugünki menüne ton balığı yada tavuk kat istersen salatayla birlikte iyi gider(montide oluyormu tabi bilmiyorum)
sosyal de az katılıyor ama yinede çok istikrarlı arkadaşına falan bişekilde hallettiriyor bravo ben yapamazdım
aynurum canım benim senin diyet ne alemde jillian seni ilk gün yerinden kaldırmayacak bu dediğimi unutma
aaaa yine çok uzun oldu aynurum sana hitaben bu kadar uzun yazmışsın ya hani handem vardı uzun uzun yazan oda yok diye burdayım ben canım merak etme yazamasamda herkesi az çok takip edebiliyorum
sizleri seviyorum
Damlam hande kac haftadir listede yok kuzum ?Ha bi de bu hafta deyil ama gelecek hafta da listedesin.tabiki %30un altına düşmessek.bu hafta giremezsin kurallara göre 2hafta listede olamazsın..
Geçen siz karışmayın boşuna sorun çıkmasın,ben ne yaptığımı biliyorum dedim.ama faydası yok güzelim.o istediyini yaptırmaya odaklı bi insanDegistirmene gerek yok guzelim. Dikkatimi cekti sadece. Guzel spor yapiyorsun. Daha fazla proteine ihtiyacin var. Sizin yemekhane de guzelmis
Sen de guzelce cevap ver tatlim. Kendini iyi ifade et ki konu bir daha acilmasin.
Ablam bu defa inat ettim obun dediyini yapmıycam..Damla kiz biraz politik ol bir kac gun onun dediginibyapiyormus gibi yap sonrada kendi bildigini :)
Sadece 1Damlam hande kac haftadir listede yok kuzum ?
canlarım günaydın
sizleri seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?