Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tavrini koru Aynur. Buyuktur saygı sonsuz. Ama eviniz ayrı asınız ayrı. Bu kadar da burnunu sokmasın herseye...

Kendin için en iyi olanı yapıyorsun canım. Senin kendi azmin & istegin olmasa biz ne söylesek boş. Tamamen kendi kararlılıgının meyvelerini topluyorsun suan

Kendin için en iyi olanı yapıyorsun canım. Senin kendi azmin & istegin olmasa biz ne söylesek boş. Tamamen kendi kararlılıgının meyvelerini topluyorsun suan
Aynen canım sana katılıyorum.kim kendi kararlıysa kendi için en iyisini istiyorsa bizimle devam ediyor gerisi boş...önemli olan kararlılık.

Merhaba kızlar
Hastam vardı hastane hasta evi derken buraya da gelemedim menülerim de pek düzenli olmadı Kilom nasıl onu da merak ediyorum yarın sabah tartılcam
Siz nasılsınız
Nasıl bir hafta geçirdiniz

hoşgeldin canım . çok geçmiş olsun hastanıza . merak etmiştik seni

Merhaba kızlar
Hastam vardı hastane hasta evi derken buraya da gelemedim menülerim de pek düzenli olmadı Kilom nasıl onu da merak ediyorum yarın sabah tartılcam
Siz nasılsınız
Ay canııım Allah şifa versin.nerelerdesin?seni çok merak ettik?

Kızlar merhaba,bugün yokum akşama görüşürüz...

Aynur bence bu konuyu artık eşine devret oturup annesiyle konuşsun..kv sana küser ama oğluna küsmez...herkes yerini bilmiş olur...

Kararsız geçmiş olsun canım merak etmiştik...

Konuşmuyor kuzum,haklı olduğumu biliyor ama huyu böyle boş ver diyip duruyor...ayrıca konuşamaz konuşursa bana ettiklerini ona da eder...böğle giderse valla çıkıp gidicem baba evine...bıktım artık ya...kocamı sevmesen zaten bi dakika durmam o derece bıktım...ya çalışıp ta bi çocuğuma bakamazmıyım ben...

Zaten az önce de kavga ettik...neden köfte bişiriyormuşum,her köfte bişirdiyimde söylüyor bunu,dayanamadım cevap verdim...sarma yapsana,sulu köfte yapsana diyor bana...ben de kendiniz yapsanıza desim ve kiyamet kopdu...

Ayrılmasına ayrılırım da ama ya kızımın babasız büyünmesi...offf Allahım offf

hoşgeldin canım . çok geçmiş olsun hastanıza . merak etmiştik seni
Hoş bulduk teşekkür ederimm
Çok geçmiş olsun. Sen nasılsın ?
Teşekkür ederimm
Biraz yorgunum ama iyiyimm
Ay canııım Allah şifa versin.nerelerdesin?seni çok merak ettik?
Teşekkür ederim canım
Teşekkür ederim caniim

Bugün öğle yemeğinde

mercimek çorbası
Boşnak mantısı varmışş

Mantıyı bana yolla sen corba ye

Merhaba kızlar
Siz nasılsınız

Cok gecmiş olsun canım, acil şifalar diliyorum. Nesi var?

Bir de böyle dene bakalım. Sustukça tepene cıkıyorlar. Diş göster biraz. Olmadı restini cek. Eşin versin kararını.

gülümsedim ya...evvvet yaşasın kötülükkk...

gülümsedim ya...evvvet yaşasın kötülükkk...

Kötülük yaptıgın yok ki gülüm. Kendi evinde kendi istedigin gibi yasamak istiyorsun. Oldurmuyorlarsa ver cevabını. Alttan ala ala seni iyice sindirmişler. Ben bu durumda olsam evimden kovardım. Eşim de onların tarafını tutuyorsa onu da kovardım. Sen niye gidiyorsun, orası senin evin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…