Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İlahi kız,gülüyorum ha,gerçekden sinirim bozuldu...yok kız ne kovması,kovuyorum diyim de beni dövüp de mi yollasınlar baba evine...haklıyken haksız durumuna düşeyim...

Ben onların benimle yaşamasına bir şey demiyorum ki yeterki karışmasınlar....

Canım geçmiş olsun demeyi unuttum sana...boşnak mantısı ne bilmiyorum,mercimek çorbası içe bilirsin,ne yapalım salata falan da yokmuş....
VAr salata kuzum..
Yedim yemek çorba ve salata yedimm...
çorbayı 1 dilim kepek ekmeğiyle yedim...

kızlar ben şimdi eskiye oranla baya inceldim ama benim göğüsler biraz büyük olduğundan hala kilolu gibi duruyorum göğüslerimi küçültmek için neler yapabilirim bir fikri olan var mı ?

kızlar ben şimdi eskiye oranla baya inceldim ama benim göğüsler biraz büyük olduğundan hala kilolu gibi duruyorum göğüslerimi küçültmek için neler yapabilirim bir fikri olan var mı ?

Kucultur mu bilmiyorum ama sikilastirmak icin belirli egzersizler var canim. Jillian in workout un da da var o yere yatip kollarini yukari kaldiriyor sinav cekiyor. Onlari yapabilirsin.

Takimlarda uye sayisi iyi galiba. 1 saat once katilmak icin basvuran uyeye kimse donmemis. Kapatilan takimlar acilsa keske.

sabah

nesfit süt yumurta

akşam
mercimek çorba tavuk 1 tane biber dolma 2 saat sonra 2 meyve
yürüyüşe ağrılardan dolayı ara veriyorum leslie grubuna bende katılmak istiyorum

Kucultur mu bilmiyorum ama sikilastirmak icin belirli egzersizler var canim. Jillian in workout un da da var o yere yatip kollarini yukari kaldiriyor sinav cekiyor. Onlari yapabilirsin.

aslında spor salonunda sık sık yapıyoruz o hareketlerden ama bakalım İNŞALLAH sıkılaşırda küçük görünür :)

Hoş geldin handem...senin yazılarını özlemişim beee...yeni topiğimizi gördünmü?katılsana sen de bize...
Ha bi de bu hafta deyil ama gelecek hafta da listedesin.tabiki %30un altına düşmessek.bu hafta giremezsin kurallara göre 2hafta listede olamazsın..
aynurum 2 haftadır bildirim yapmıyorum aslında listeye girebilirim ben

aslında spor salonunda sık sık yapıyoruz o hareketlerden ama bakalım İNŞALLAH sıkılaşırda küçük görünür :)

Herkes buyuk ister aslinda

Ben de muzdaribim suan. Emzirdigim icin iyice buyudu. Uzun sure egzersiz yapmam gerekecek toparlamak icin

oyyy kuzum level 1 den sonra yapabilsem girmek isterim ama kalp sorunum var benim

Sen hafif sporlar yap kuzum.

Sana birsey soracaktim gecen. Sen dogum kontrol hapi ile mi korunuyorsun canim?

Sigara ve dolasimda sorundan bahsetmistin. Dogum kontrol hapini sigara icenler kullanamiyor, bacaklarda dolasim sorununa neden oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…