İlahi kız,gülüyorum ha,gerçekden sinirim bozuldu...yok kız ne kovması,kovuyorum diyim de beni dövüp de mi yollasınlar baba evine...haklıyken haksız durumuna düşeyim...Kötülük yaptıgın yok ki gülüm. Kendi evinde kendi istedigin gibi yasamak istiyorsun. Oldurmuyorlarsa ver cevabını. Alttan ala ala seni iyice sindirmişler. Ben bu durumda olsam evimden kovardım. Eşim de onların tarafını tutuyorsa onu da kovardım. Sen niye gidiyorsun, orası senin evin.
Ben onların benimle yaşamasına bir şey demiyorum ki yeterki karışmasınlar....Kötülük yaptıgın yok ki gülüm. Kendi evinde kendi istedigin gibi yasamak istiyorsun. Oldurmuyorlarsa ver cevabını. Alttan ala ala seni iyice sindirmişler. Ben bu durumda olsam evimden kovardım. Eşim de onların tarafını tutuyorsa onu da kovardım. Sen niye gidiyorsun, orası senin evin.
VAr salata kuzum..Canım geçmiş olsun demeyi unuttum sana...boşnak mantısı ne bilmiyorum,mercimek çorbası içe bilirsin,ne yapalım salata falan da yokmuş....
Tamam canım...VAr salata kuzum..
Yedim yemek çorba ve salata yedimm...
çorbayı 1 dilim kepek ekmeğiyle yedim...
İlahi kız,gülüyorum ha,gerçekden sinirim bozuldu...yok kız ne kovması,kovuyorum diyim de beni dövüp de mi yollasınlar baba evine...haklıyken haksız durumuna düşeyim...
Sözün gelişi söyledim canım ya...Ne dovmesi Aynur dag basinda miyiz...
kızlar ben şimdi eskiye oranla baya inceldim ama benim göğüsler biraz büyük olduğundan hala kilolu gibi duruyorum göğüslerimi küçültmek için neler yapabilirim bir fikri olan var mı ?
sabah
nesfit süt yumurta
akşam
mercimek çorba tavuk 1 tane biber dolma 2 saat sonra 2 meyve
yürüyüşe ağrılardan dolayı ara veriyorum leslie grubuna bende katılmak istiyorum
Kucultur mu bilmiyorum ama sikilastirmak icin belirli egzersizler var canim. Jillian in workout un da da var o yere yatip kollarini yukari kaldiriyor sinav cekiyor. Onlari yapabilirsin.
Hoş geldin handem...senin yazılarını özlemişim beee...yeni topiğimizi gördünmü?katılsana sen de bize...
aynurum 2 haftadır bildirim yapmıyorum aslında listeye girebilirim benHa bi de bu hafta deyil ama gelecek hafta da listedesin.tabiki %30un altına düşmessek.bu hafta giremezsin kurallara göre 2hafta listede olamazsın..
aslında spor salonunda sık sık yapıyoruz o hareketlerden ama bakalım İNŞALLAH sıkılaşırda küçük görünür :)
oyyy kuzum level 1 den sonra yapabilsem girmek isterim ama kalp sorunum var benimHoş geldin handem...senin yazılarını özlemişim beee...yeni topiğimizi gördünmü?katılsana sen de bize...
aynurum 2 haftadır bildirim yapmıyorum aslında listeye girebilirim ben
hayır ya 2 hafta oldu bildirim vermeyeliSadece 1
sence tahmin et bakalımVerdin mi kilolarini fistik?
oyyy kuzum level 1 den sonra yapabilsem girmek isterim ama kalp sorunum var benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?