- 25 Ekim 2014
- 2.391
- 2.220
- 163
sence tahmin et bakalım
aynurum sen bendende sabırlıymışsınKonuşmuyor kuzum,haklı olduğumu biliyor ama huyu böyle boş ver diyip duruyor...ayrıca konuşamaz konuşursa bana ettiklerini ona da eder...böğle giderse valla çıkıp gidicem baba evine...bıktım artık ya...kocamı sevmesen zaten bi dakika durmam o derece bıktım...ya çalışıp ta bi çocuğuma bakamazmıyım ben...
kuzummmm hoşgeldin ya merak ettik seniSağol canim İşte hastalıktan dolayı böyle oldu yoksa kararlıyım burdayım artık
hala artıdayım ama yüksek bir artı değilListeye girebilirim dedigine gore verdin gitti
evet honeyim 3 ay kullandım ancak o dönem sigara içmiyordumSen hafif sporlar yap kuzum.
Sana birsey soracaktim gecen. Sen dogum kontrol hapi ile mi korunuyorsun canim?
Sigara ve dolasimda sorundan bahsetmistin. Dogum kontrol hapini sigara icenler kullanamiyor, bacaklarda dolasim sorununa neden oluyor.
evet honeyim 3 ay kullandım ancak o dönem sigara içmiyordum
benim genetik olarak heterozigot mutant diye bir kan bozukluğum varmış
yani kanım pıhtılaşması fazla
kontrol haplarıda daha çok pıhtılaşma yaptığı için sonuç hüsran oldu
Herkes buyuk ister aslinda
Ben de muzdaribim suan. Emzirdigim icin iyice buyudu. Uzun sure egzersiz yapmam gerekecek toparlamak icin
kızlar çizelge nereye yapıştırılıyor bir türlü bulamadım..
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wQnERpB/weight.png
teşekkür ederimimza ayarlarını kardırmışlar sanırım geçen haftalarda bende çok uğraştım ama yapamadım .)
Olur tabiki fıstığım...bir hafta geçsin,şişkinliyin gitsin girersin.ama bildirimini yap mutlaka...kizlar moralim cok bozuk hafta boyunca neyedigimi ictigimi yazdim ama iki kilo fazla cikiyo herhalde regl den dolayi bn bu hafta listeye girmesem olurmu kusura bakmayin
Aydasu da gelmedi dün...
tamam arkadasimOlur tabiki fıstığım...bir hafta geçsin,şişkinliyin gitsin girersin.ama bildirimini yap mutlaka...
listeye girmesemde ben birakmamAngel da gelmedi...
Kalabalik gorunuyoruz ama listeye girme hakki kazanincaya kadar kimse kalmayacak gibi
Evet canım denene süresi minimum 2hafta..Selam Kizlar ...
Bocuk ne etti bu oglan yine sana ?
Esmam menulerine guveniyorsan regl sisligidir .
Damlam deneme suresi 3 hafta oluyormu yeni kurallar nasil ? Benimnkafam iyce karisti bu kurallara
Şimdilik 10kişiyiz,aydasu,tattos,elif,esma,angel,bir de bahar ocakta gelerim demişdi gelecek bence...yeni 1kaç arkadaş da var ama katılımlar iyi deyil...Angel da gelmedi...
Kalabalik gorunuyoruz ama listeye girme hakki kazanincaya kadar kimse kalmayacak gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?