- 25 Ekim 2014
- 2.391
- 2.220
- 163
listeye girmesemde ben birakmam
Şimdilik 10kişiyiz,aydasu,tattos,elif,esma,angel,bir de bahar ocakta gelerim demişdi gelecek bence...yeni 1kaç arkadaş da var ama katılımlar iyi deyil...
3. Cuma listeye girme hakki kazaniyorlar canim.Selam Kizlar ...
Bocuk ne etti bu oglan yine sana ?
Esmam menulerine guveniyorsan regl sisligidir .
Damlam deneme suresi 3 hafta oluyormu yeni kurallar nasil ? Benimnkafam iyce karisti bu kurallara
Esma 4. Cuma gireyim dedigi icin dedim arzum . Deneme haftasi uzuyormu diye .. Deneme haftasi 2 hafta olarak geciyorya . Bu hafta 2. Haftadi esmanin . Bu hafta listeye girmezse 3. Hafta girmis olacak .. Bu kurallara uyuyormu onu merak ettim ..3. Cuma listeye girme hakki kazaniyorlar canim.
Evet ablam...minimum 2hafta...2haftadan fazla da ola bilirEsma 4. Cuma gireyim dedigi icin dedim arzum . Deneme haftasi uzuyormu diye .. Deneme haftasi 2 hafta olarak geciyorya . Bu hafta 2. Haftadi esmanin . Bu hafta listeye girmezse 3. Hafta girmis olacak .. Bu kurallara uyuyormu onu merak ettim ..
Esma 4. Cuma gireyim dedigi icin dedim arzum . Deneme haftasi uzuyormu diye .. Deneme haftasi 2 hafta olarak geciyorya . Bu hafta 2. Haftadi esmanin . Bu hafta listeye girmezse 3. Hafta girmis olacak .. Bu kurallara uyuyormu onu merak ettim ..
Evet ablam...minimum 2hafta...2haftadan fazla da ola bilir
Uzaya biliyorsa sorun yok o zaman ..
Bocuk nerdesin ?
Evet biliyorum arzum.bildirim yapmadım diyor handem ama o önemli deyil ki,2hafta isminin listede olmaması gerek...esma da listeye girmezse evet ya 9kişiyiz...Baktim da hande 391 etap izne ayrilmis. Dedigin gibi 1 hafta daha beklemesi gerekiyor. Suan ki haliyle 9 kisi liste.
Durumlar nasil acaba
Kararsız kararlım deyil ablam,kararlı kararsızım olacaktı o...Kararsiz kararlim hosgeldin . Hastanizada acil sifalar dilerim ...
Evet canım,1 2 gün geldi gitdi.Arkadaşlar Seummu vardı dimi listeye girecekti,gitti mi?
Arkadaşlar Seummu vardı dimi listeye girecekti,gitti mi?
Allahımmmm her yer indirime girmiş,arkadaşımla birbirimizi durdurmaya çalıştık ama biryere kadar tabi ;P
Evet canım,1 2 gün geldi gitdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?