Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Şimdilik 10kişiyiz,aydasu,tattos,elif,esma,angel,bir de bahar ocakta gelerim demişdi gelecek bence...yeni 1kaç arkadaş da var ama katılımlar iyi deyil...

Evet neden degil acaba... Ben ilk basladigim zamanlar daha cok giriyordum. Ilk kilo kayiplari daha heyecanli oluyor, insan surekli paylasmak istiyor.

3. Cuma listeye girme hakki kazaniyorlar canim.
Esma 4. Cuma gireyim dedigi icin dedim arzum . Deneme haftasi uzuyormu diye .. Deneme haftasi 2 hafta olarak geciyorya . Bu hafta 2. Haftadi esmanin . Bu hafta listeye girmezse 3. Hafta girmis olacak .. Bu kurallara uyuyormu onu merak ettim ..

Esma 4. Cuma gireyim dedigi icin dedim arzum . Deneme haftasi uzuyormu diye .. Deneme haftasi 2 hafta olarak geciyorya . Bu hafta 2. Haftadi esmanin . Bu hafta listeye girmezse 3. Hafta girmis olacak .. Bu kurallara uyuyormu onu merak ettim ..
Evet ablam...minimum 2hafta...2haftadan fazla da ola bilir

En az 2 hafta canim. Istedigi kadar uzayabilir.

Baktim da hande 391 etap izne ayrilmis. Dedigin gibi 1 hafta daha beklemesi gerekiyor. Suan ki haliyle 9 kisi liste.

Durumlar nasil acaba
Evet biliyorum arzum.bildirim yapmadım diyor handem ama o önemli deyil ki,2hafta isminin listede olmaması gerek...esma da listeye girmezse evet ya 9kişiyiz...

Arkadaşlar Seummu vardı dimi listeye girecekti,gitti mi?

Allahımmmm her yer indirime girmiş,arkadaşımla birbirimizi durdurmaya çalıştık ama biryere kadar tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…