İyi yaptın canımmm...kızlar hadi siz deee...yarına ne kaldı ki.Corbayla kofte yedim gunu erken kapattim. Bu aksam spor yapmayacagim
Üste dar bluzlar almıyorum bedenim düşecek diye ama bunun kozmetiği vaaaar ayakkabısı varrrr,offff..ahh o indirimler yokmu ben biraz daha zayıflayana kadar gezmiycem sanırım mağzaları sonra gözüm kalıyor
Evet tabiki.zaten bildirim yapacak,bakarız duruma.Eski üyeydi hemen girecekti listeye oysa,Esma sabah bi daha baksın kilosuna düşüş varsa girsin Aynurcum bu hafta..
Bende içtim çorbamı kapattım günü belki 1 elma yada yoğurt yerim..o değilde jullianimi yapmam lazım ama tırsıyorum ,kilomu etkilicek diye...İyi yaptın canımmm...kızlar hadi siz deee...yarına ne kaldı ki.
Bu gün sadece yürüyüş yap hülyacım..Bende içtim çorbamı kapattım günü belki 1 elma yada yoğurt yerim..o değilde jullianimi yapmam lazım ama tırsıyorum ,kilomu etkilicek diye...
Bende içtim çorbamı kapattım günü belki 1 elma yada yoğurt yerim..o değilde jullianimi yapmam lazım ama tırsıyorum ,kilomu etkilicek diye...
Ara vermemek lazım ama bugün 7. Günüm..,Bu gün sadece yürüyüş yap hülyacım..
Ara verirsem huzursuz olurum Arzum bilemedim..Yarin kilo bildiriminden sonra basla istersen.
Ara verirsem huzursuz olurum Arzum bilemedim..
0,5 gram ama bakalım yarına ne olacak bugün doğru dürüst bişey yemedim şimdide bıraktım sadece su içeceğim,1 kilo bekliyorum sabaha bakalım.....geçen hafta regl olduğum halde 1,2 vermiştim,bu hafta off günü bile yapmadım,vücut dengeliyor sanırım..ama Jullian çok işe yaradı eşim dün akşam çok inceldin sporun etkisi belli olmaya başladı dedi...öyle moral olsun diye söylemez,demek ki incelmişim... :)Ne kadar vermistin bu sabah?
Benim dun sabah 0.8 di, bu sabah 0.9 ile 1 arasi gitti geldi.
0,5 gram ama bakalım yarına ne olacak bugün doğru dürüst bişey yemedim şimdide bıraktım sadece su içeceğim,1 kilo bekliyorum sabaha bakalım.....geçen hafta regl olduğum halde 1,2 vermiştim,bu hafta off günü bile yapmadım,vücut dengeliyor sanırım..ama Jullian çok işe yaradı eşim dün akşam çok inceldin sporun etkisi belli olmaya başladı dedi...öyle moral olsun diye söylemez,demek ki incelmişim... :)
Ben de dikkat etmeme rağmen sabitim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?