Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ahh o indirimler yokmu ben biraz daha zayıflayana kadar gezmiycem sanırım mağzaları sonra gözüm kalıyor
Üste dar bluzlar almıyorum bedenim düşecek diye ama bunun kozmetiği vaaaar ayakkabısı varrrr,offff..

Raporum
Sabah
Salata ve sut.

Ogle
Tavuklu mantar sote ve kaymakli ekmek kadayifi.

Aksam
Tarhana corbasi, et kofte, salata ve ayran.

40 dk yurudum, 3.5 litre su ictim.

Eski üyeydi hemen girecekti listeye oysa,Esma sabah bi daha baksın kilosuna düşüş varsa girsin Aynurcum bu hafta..
Evet tabiki.zaten bildirim yapacak,bakarız duruma.
seummu da sadece menü bildireceyini yazdı,biz de evet deneyelim dedik,ama 2gün rapor verdi sadece

İyi yaptın canımmm...kızlar hadi siz deee...yarına ne kaldı ki.
Bende içtim çorbamı kapattım günü belki 1 elma yada yoğurt yerim..o değilde jullianimi yapmam lazım ama tırsıyorum ,kilomu etkilicek diye...

Tarz33 de yok ortalıkta ...bu ay niye böyle oldu..?

Deneme suresi uzadigi icin sorun degil bence. Adapte olan, gruptan hoslanan kaliyor. En azindan listeye girdikten sonra ayrilma ihtimalleri azaliyor.

Ne kadar vermistin bu sabah?

Benim dun sabah 0.8 di, bu sabah 0.9 ile 1 arasi gitti geldi.
0,5 gram ama bakalım yarına ne olacak bugün doğru dürüst bişey yemedim şimdide bıraktım sadece su içeceğim,1 kilo bekliyorum sabaha bakalım.....geçen hafta regl olduğum halde 1,2 vermiştim,bu hafta off günü bile yapmadım,vücut dengeliyor sanırım..ama Jullian çok işe yaradı eşim dün akşam çok inceldin sporun etkisi belli olmaya başladı dedi...öyle moral olsun diye söylemez,demek ki incelmişim... :)

Menüm

12:00 yulaf kepekli,pekmezli yoğurt,1 lokmacık ekmek :)

16:00 yeşil elma

17:00 lahana çorbası

Kahvemi içeceğim şimdi,yoruldum bugün...

Spor cok onemli. Vucut hemen farkediyor. Esma dun 60 kusurle 40 beden giydim dedi, ben 38 giyiyorum. Insan sikilasiyor. 3-4 kilo daha az gibi gorunuyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…