Hamdolsun arzum ..Sen nasilsin, bugun nasil gecti?
Bu konuda bugunlerde bende cizmeyi astim pumpulum . Kredi karti dokumani gelince toplama sasirmam insallahAllahımmmm her yer indirime girmiş,arkadaşımla birbirimizi durdurmaya çalıştık ama biryere kadar tabi
Arzum beden isi insanin vucud yapisina gore degisiyor ben mesela 40- 42 arasi giyiyorum 66 kiloda ..60 kiloda 38-40 arasi giyerim ...Spor cok onemli. Vucut hemen farkediyor. Esma dun 60 kusurle 40 beden giydim dedi, ben 38 giyiyorum. Insan sikilasiyor. 3-4 kilo daha az gibi gorunuyorsun.
Evet canım iple çekiyorum.moralim gri...Sen spora baslayinca gider hepsi canim. Moralin nasil?
Erkek arkadasima maviden gomle almistim bugun baktim yariya dusmus fiyatlar yaaaaAllahımmmm her yer indirime girmiş,arkadaşımla birbirimizi durdurmaya çalıştık ama biryere kadar tabi
Kizlar geldim geldim merak edilmek ne güzel şeymiş boyle sagolun
Amaan aeben ablam her zamanki sorumsuzluklari naparsa yapsin
Acilden geliyorum carsiya inmistim otobüsten iner inmez basim dondu modem bulaniyodu zaten kizlarda bi kase makarna yedim doymadan kalktim agri kesici icmistim aksam ustu bi daha içtim ters etki yapti bi de saglikci olucam kan verdim serum taktirdim ..
Bocuk yil basindan bir hafta once heryer indirime girer her sene ..Erkek arkadasima maviden gomle almistim bugun baktim yariya dusmus fiyatlar yaaaa
Abla 100ya da 110a aldim 60a dusmus yari yariya gibi isteBocuk yil basindan bir hafta once heryer indirime girer her sene ..
Bide mavide %50 olmaz kiz hic denk gelmedim :)
Ac gezip birde ust ustte agri kesici icersrn olacagi bu .. Nerde benim bocuge gonderdigim simileyler :)Kizlar geldim geldim merak edilmek ne güzel şeymiş boyle sagolun
Acilden geliyorum carsiya inmistim otobüsten iner inmez basim dondu modem bulaniyodu zaten kizlarda bi kase makarna yedim doymadan kalktim agri kesici icmistim aksam ustu bi
daha içtim ters etki yapti bi de saglikci olucam kan verdim serum taktirdim ..
İyiyimiyiyimmGecmis olsun gulum. Simdi daha iyisin insallah.
Hastamısın canım senRaporumu veriym de teker teker kızın bana
Sabah bi fincan neskafe içtim
Öğlen bi kase domatesli makarna yedm
Az önce bi parca ekmegn icine azck kaşar koydum yedim
Canm istemiyo
Zaten mavide hic etikete bakmaya gerek yok parca basi 100 tl :)Abla 100ya da 110a aldim 60a dusmus yari yariya gibi iste
Yok hasta deglm moralm son derece bozuk Canim bir şey istemiyorkitattoos .!.:Hastamısın canım sen
o bünyen daha fazla kaldırmayacak bunu ve pat düşeceksin demedi deme
E tabii o fıstık gibi vücudu koyarsan göz önüne olacağı budur,nazara geldin fıstığım. .Kizlar geldim geldim merak edilmek ne güzel şeymiş boyle sagolun
Acilden geliyorum carsiya inmistim otobüsten iner inmez basim dondu modem bulaniyodu zaten kizlarda bi kase makarna yedim doymadan kalktim agri kesici icmistim aksam ustu bi daha içtim ters etki yapti bi de saglikci olucam kan verdim serum taktirdim ..
Canım hem dokrorluk oldum diyorsum hem de yediklerine bak...canına mı susadın bilmemRaporumu veriym de teker teker kızın bana
Sabah bi fincan neskafe içtim
Öğlen bi kase domatesli makarna yedm
Az önce bi parca ekmegn icine azck kaşar koydum yedim
Canm istemiyo
Kiz iyiyim smdii:) yarina eksi cikarim hemCanım hem dokrorluk oldum diyorsum hem de yediklerine bak...canına mı susadın bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?