Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ablam anlatirm tabki özel olsa bile anlatrm
Çok sorumsuz davranislari dun gece 8den itibaren hiç konusmadk ben 11gibi uyuycam beni ara müsait olunca ya da mesaj at eve girdiğini biliym diye mesaj attm 12 ye doğru sarji bitmis eve gitmiş telefonu sarja takmis ama acmamis telefonu. Gece ikibucukta ben uyandm aradim kapali telefon. Bu öğlen uyandi aradi e sen uyuyosun diye uyandırmak istemedim o yüzden telefonu acmadim diyo. Ya ben beni ara ya da mesaj at demisim. İnsan biraz laf dinler

Erkekler bir az mesuliyetsiz olur be güzelim.takma kafana...büyütelecek bi şey yok ki...

E="damlanur10, post: 38521259, member: 553072"]Evet ona okey cezasını ver ama kendi içinde üzülme hiç...[/QUOTE]
Bugun üzüldüm iişte ama geçer :)

Ne kadar vermistin bu sabah?

Benim dun sabah 0.8 di, bu sabah 0.9 ile 1 arasi gitti geldi.

çok iyi inşallah yarın ++ olmam bende

Spor cok onemli. Vucut hemen farkediyor. Esma dun 60 kusurle 40 beden giydim dedi, ben 38 giyiyorum. Insan sikilasiyor. 3-4 kilo daha az gibi gorunuyorsun.

bende 67 kiloyum 40 beden giyiniyorum, önceki yaptığım egzersizlerin etkisi sanırım

tabiki sen en iyisini bilirsin ama bana çoook az geldi menün

çok geçmiş olsun tatlım

Bugün ac gezdm gerçekten de ablam

Raporumu veriym de teker teker kızın bana
Sabah bi fincan neskafe içtim
Öğlen bi kase domatesli makarna yedm
Az önce bi parca ekmegn icine azck kaşar koydum yedim
Canm istemiyo

bu menüyle aç olman çok normal fıstık

ahhh canım henüz çok gençsin, bunlar tatlı kavgalar yarına unutursun merak etme

çocuklar uyuyor, kv kpeder gezmelere gitti, bende kalkıp leslie yapayım, en azından 100 gr da olsa gitsin vücuttan

ben haftayamı gircem listeye tekrar kızlar
haftaya olursa eğer ayrıldığım kilo yada altında olurum orası kesin haberiniz olsunnn

Geçmiş olsun fıstık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…