Ne yapti bizim oglan ( ozel degilse )Yok hasta deglm moralm son derece bozuk Canim bir şey istemiyorki
İstemisin handem ?Hastamısın canım sen
o bünyen daha fazla kaldırmayacak bunu ve pat düşeceksin demedi deme
evet ablam yaaaİstemisin handem ?
Erkekler bir az mesuliyetsiz olur be güzelim.takma kafana...büyütelecek bi şey yok ki...Ablam anlatirm tabki özel olsa bile anlatrm
Çok sorumsuz davranislari dun gece 8den itibaren hiç konusmadk ben 11gibi uyuycam beni ara müsait olunca ya da mesaj at eve girdiğini biliym diye mesaj attm 12 ye doğru sarji bitmis eve gitmiş telefonu sarja takmis ama acmamis telefonu. Gece ikibucukta ben uyandm aradim kapali telefon. Bu öğlen uyandi aradi e sen uyuyosun diye uyandırmak istemedim o yüzden telefonu acmadim diyo. Ya ben beni ara ya da mesaj at demisim. İnsan biraz laf dinler
Bu kacinci ama aynurum yeter yaniErkekler bir az mesuliyetsiz olur be güzelim.takma kafana...büyütelecek bi şey yok ki...
Olur böyle şeyler fıstığım.ben de olsam küserim ama büyütme işte,boş ver...Bu kacinci ama aynurum yeter yani
Sogugum simdi hatasini anlasinOlur böyle şeyler fıstığım.ben de olsam küserim ama büyütme işte,boş ver...
Evet ona okey cezasını ver ama kendi içinde üzülme hiç...Sogugum simdi hatasini anlasin
E tabi canım...E="damlanur10, post: 38521259, member: 553072"]Evet ona okey cezasını ver ama kendi içinde üzülme hiç...
Bugun üzüldüm iişte ama geçer :)
Bende bisi oldu sandim :) kronik erkek işte :))))Bu kacinci ama aynurum yeter yani
Ne kadar vermistin bu sabah?
Benim dun sabah 0.8 di, bu sabah 0.9 ile 1 arasi gitti geldi.
Spor cok onemli. Vucut hemen farkediyor. Esma dun 60 kusurle 40 beden giydim dedi, ben 38 giyiyorum. Insan sikilasiyor. 3-4 kilo daha az gibi gorunuyorsun.
Hamdolsun arzum ..
Raporum .
Sabah 9:00
peynir .azkaymak.
14:00
Yogurtlu Hş .Karnibahar .
Peynirli salata ..
Ara
15-20 Yerfistigi ..
İlerleyen saatlerdede sonunda buldugum mistik cayla sut icerim -:)
1saatte yurudum geldim ...
Suyuda2lt yapicam insallah ..
Kizlar geldim geldim merak edilmek ne güzel şeymiş boyle sagolun
Amaan aeben ablam her zamanki sorumsuzluklari naparsa yapsin
Acilden geliyorum carsiya inmistim otobüsten iner inmez basim dondu modem bulaniyodu zaten kizlarda bi kase makarna yedim doymadan kalktim agri kesici icmistim aksam ustu bi daha içtim ters etki yapti bi de saglikci olucam kan verdim serum taktirdim ..
Bugün ac gezdm gerçekten de ablam
Raporumu veriym de teker teker kızın bana
Sabah bi fincan neskafe içtim
Öğlen bi kase domatesli makarna yedm
Az önce bi parca ekmegn icine azck kaşar koydum yedim
Canm istemiyo
Ablam anlatirm tabki özel olsa bile anlatrm
Çok sorumsuz davranislari dun gece 8den itibaren hiç konusmadk ben 11gibi uyuycam beni ara müsait olunca ya da mesaj at eve girdiğini biliym diye mesaj attm 12 ye doğru sarji bitmis eve gitmiş telefonu sarja takmis ama acmamis telefonu. Gece ikibucukta ben uyandm aradim kapali telefon. Bu öğlen uyandi aradi e sen uyuyosun diye uyandırmak istemedim o yüzden telefonu acmadim diyo. Ya ben beni ara ya da mesaj at demisim. İnsan biraz laf dinler
Evettt aynen.ben kv le öyle meşkulum ki kocamın kötü huyunu bile görmüyorum...Bende bisi oldu sandim :) kronik erkek işte :))))
Sen de mi kv ile oturuyorsun?çocuklar uyuyor, kv kpeder gezmelere gitti, bende kalkıp leslie yapayım, en azından 100 gr da olsa gitsin vücuttan
Allahım şükürler olsun handemiz geri döndü...yok canım kural icabı gelecek hafta inşallah...ben haftayamı gircem listeye tekrar kızlar
haftaya olursa eğer ayrıldığım kilo yada altında olurum orası kesin haberiniz olsunnn
şimdide iş arama telaşındayımAllahım şükürler olsun handemiz geri döndü...yok canım kural icabı gelecek hafta inşallah...
Geçmiş olsun fıstık...Kizlar geldim geldim merak edilmek ne güzel şeymiş boyle sagolun
Amaan aeben ablam her zamanki sorumsuzluklari naparsa yapsin
Acilden geliyorum carsiya inmistim otobüsten iner inmez basim dondu modem bulaniyodu zaten kizlarda bi kase makarna yedim doymadan kalktim agri kesici icmistim aksam ustu bi daha içtim ters etki yapti bi de saglikci olucam kan verdim serum taktirdim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?