Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Zayifim tabi az canim . Gecen gunki yazilarimizi okumamissin .. Bu hafta hic diyet yapamadim ve baya artim vardi hatta listeden bile cikmayi dusundum konustuk burda . 2 gun once nerdeyse 67 dim yani nerden baksan 2 kilo ..
O yuzden son 2 gun boyle kismak zorundayim malesef

Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine... çok az değil yememişsin resmen bugün

Bugünki menümde aynen şöyle;

Sabah:
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
4 zeytin
1 dilim kepek ekmeği
Domates, maydanoz
1 şekersiz çay

Öğlen: (tam dayaklık bir öğün )
1 yaseminli yeşil çay

Akşam:
3 kalem pirzola
Bol zeytinyağlı salata
Yoğurt

1,5 lt su içtim şimdilik devamı gelir akşam uzun 9000 adım atmışım bisikletle çalışırım biraz bugün.

Şuan reglim devam ediyo muhtemelen istediğim kadar veremem kiloyu. bu haftaki menümde bi tane bile cıss yoktu. ama yinede + da değilim. hedefime gelememişim ama

Peri sabah kahvaltiyi kacta yaPiyorsun , ogun saatlerin yazmiyor ..
Benim soyle bir deneyimim var sabah 8-9 gibi yiyip aksamin 7-8 kadar ac durursam 4-4 luk diyet menumde olsa kilom artar . Ama yine iki ogun yitipte ogun arasini 5 saati gecirmeden aksami erken yersem ayni menuyle kilo veririm

Sabah dediğin gibi 8:30-9 arası yapıyorum. öğleni yaptığımda da saat 12-12:30 arası oluyo. akşam yemeğide haftanın ilk üç günü 6:30-7 diğer günlerde 5:30-6 arası genelde.

Bide sadece bugün öğlen bişi yemedim. normalde yoğurt ve kepekli bisküvi yiyorum zamanım olmadığı için hızlıca bunlar güzel oluyo hem doyuyorum hem ağırlık yapmıyo hiç.

anlıyorum ama genede sağlığımız, yarışmadan daha önemli sevgiler iyi geceler...
..................................................................................................

biraz önce az leslie20 dk kadar 6-7 dk ilk defa zumba yaptım, yeşil çay içtim,

Zayifim şahsi fikrim : cislari yemekdense az yemek daha saglikli .. Tabi normal ve saglikli beslenmek ap ayri o konuda hepimiz ayni dusunuyoruz
Benimki mecburu az yeme gecen hafta tozutmanin cezasi diyelim

Zayifim şahsi fikrim : cislari yemekdense az yemek daha saglikli .. Tabi normal ve saglikli beslenmek ap ayri o konuda hepimiz ayni dusunuyoruz
Benimki mecburu az yeme gecen hafta tozutmanin cezasi diyelim

offf asıl iş kiloyu korumakta işte, ben maalesef sabah akşam tartılan biriyim, bir sabahki kilomla ertesi gün sabahki kilom bile uçuk rakamlar oluyor, hala gram gram veremiyorum kilo kilo azalıyor ve artıyor, kilo vermeye veririm de koruma nasıl olacak düşündükçe stres oluyorum

Zayifim senin kac tane yavrun var , nerde calisiyorsun ? Kv. Sureklimi Kaliyor yoksa cocuklara bakmak icinmi gelip gidiyor ? Cok soru sordum affola , seni daha iyi tanimak icin genelde hep diyet yziyorsunuz tam taniyamadim sizleri
Evet canım.ben de zayıfı pek tanıyamadım.benim de bi huyum vardır.hepinizin hayatını bilmek isterim.yazışdığımda kimle yazışdığımı bilmek için..

Yarın ola hayır ol kuzum...sen nerelerdeydin bugün?

Zayifim senin kac tane yavrun var , nerde calisiyorsun ? Kv. Sureklimi Kaliyor yoksa cocuklara bakmak icinmi gelip gidiyor ? Cok soru sordum affola , seni daha iyi tanimak icin genelde hep diyet yziyorsunuz tam taniyamadim sizleri

Evet canım.ben de zayıfı pek tanıyamadım.benim de bi huyum vardır.hepinizin hayatını bilmek isterim.yazışdığımda kimle yazışdığımı bilmek için..

2 tane bebişim var, biri 1 yaşına yakın diğeri 3 yaşına yakın , kv çocuklara bakıyor, memlekette olmadığımızdan dolayı evet bizde kalıyor, biz görev icabı başka bir şehirdeyiz, kendim kamuda bir pozisyonda memurum (o pozisyonu yazmiiim), rica ederim ne demek kızlar sorabilirsiniz,

Allah razı olsun o zaman ondan...hiç bi zaman iyiliyini kayb etme kadının...kv ler var 2saatliyine bile bakmak istemiyor.

Onunnicinde hep buralarda olacaksin zayifim bak ben senelerdir burdayim asla eski kiloma tekrar donmedim hep 3-5 kiloyla ugrasiyorum iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…