Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yavrularin kucukmus zayifim , allah bagislasin .onlar icin kaliyor yoksa surekli kalmaz anladigim kadariyla kv.

Allah razı olsun o zaman ondan...hiç bi zaman iyiliyini kayb etme kadının...kv ler var 2saatliyine bile bakmak istemiyor.

haklısın canım, Allah razı olsun, gelmeyebilirdi...

Onunnicinde hep buralarda olacaksin zayifim bak ben senelerdir burdayim asla eski kiloma tekrar donmedim hep 3-5 kiloyla ugrasiyorum iste

haklısın kilo verdikten sonra bile burada olup koruma programına katılmak gerekiyor,

Kızlar menümü paylaşayım, bugün akşamki moral bozukluğumu yemekten çıkardım
09.00 Kahvaltı
1 peynirli tb tost
Çay

13.30 öğle yemeği
Sulu köfte
Kıymalı yogurtlu ıspanak

14.30 Dokuzlu çay

20.30 akşam yemeği
1 dilim pizza
2 bardak ayran

Fatos onceki menulerine gore genel anlamda toparlanma var canim . 1dl pizzada cok degil aslinda ama aksam ve tarti gunu sebebiyle olmamis sadece

mesela kısır, sarma, yoğurt makarna (yağsız) mercimek salatası, mercimekli köfte ve yanında boool salata, gayet iyi ne dersin

Fatos onceki menulerine gore genel anlamda toparlanma var canim . 1dl pizzada cok degil aslinda ama aksam ve tarti gunu sebebiyle olmamis sadece
Evet canım tartı günü arefesinde iyi olmadı, biraz moralim bozulacak yarın sabah tartıda ama vazgeçmek yok

aslında sohbete katılan arkadaşlar anlaşsanız yenecek en masum cıslar hazırlansa... zaten tüm kadınların sorunu kilo....
Zayifim yarin ilkkez gidecegim bir ev . Benim Kanlilerin cok kilolari yok olanlarda cok takmiyorlar acikcasi .. Benim sosyal durumum biraz farkli yani cok ayarlayamiyorum nereye gidecegim hafta sonum belli olmuyor . Tabi bahaneler bitmez zayifim benimkide biraz oyle dort elle sarilsam eminim gidecek .. Sporda ekleyip daha
dikkatli olucam baska care yok,
yapisti son kalan 3-4 kilo

mesela kısır, sarma, yoğurt makarna (yağsız) mercimek salatası, mercimekli köfte ve yanında boool salata, gayet iyi ne dersin
Zayifim bunlarin neresi masum kiz:)
Salata haric hepsi ciss :)
Sorun bende şekerim ben aklima koysam bunlarada sabreder veririm ama şu an o gucte degilim . Helebir spora baslayim
adepte olurum

Zayifim bunlarin neresi masum kiz:)
Salata haric hepsi ciss :)
Sorun bende şekerim ben aklima koysam bunlarada sabreder veririm ama şu an o gucte degilim . Helebir spora baslayim
adepte olurum
Ablam ben de kendimi saldım.hadi 5ocaktan ikimizde sıkı diyete girelim ve hedeflerimize gelelim.varmısın?hem spor hem diyet...oohhh gitsin yağlar,gelsin kaslarrr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…