Ablam ben eminim sen doğru düzgün cıss olmadan beslenirsen gider o kilolarda...Onunnicinde hep buralarda olacaksin zayifim bak ben senelerdir burdayim asla eski kiloma tekrar donmedim hep 3-5 kiloyla ugrasiyorum iste
Yavrularin kucukmus zayifim , allah bagislasin .onlar icin kaliyor yoksa surekli kalmaz anladigim kadariyla kv.2 tane bebişim var, biri 1 yaşına yakın diğeri 3 yaşına yakın , kv çocuklara bakıyor, memlekette olmadığımızdan dolayı evet bizde kalıyor, biz görev icabı başka bir şehirdeyiz, kendim kamuda bir pozisyonda memurum (o pozisyonu yazmiiim), rica ederim ne demek kızlar sorabilirsiniz,
Allah razı olsun o zaman ondan...hiç bi zaman iyiliyini kayb etme kadının...kv ler var 2saatliyine bile bakmak istemiyor.
Onunnicinde hep buralarda olacaksin zayifim bak ben senelerdir burdayim asla eski kiloma tekrar donmedim hep 3-5 kiloyla ugrasiyorum iste
Yavrularin kucukmus zayifim , allah bagislasin .onlar icin kaliyor yoksa surekli kalmaz anladigim kadariyla kv.
Damlam tabiki giderde, iste cizsiz gecmiyor malesef .. Yarinda var sohbet hadi cissiz diyet yapAblam ben eminim sen doğru düzgün cıss olmadan beslenirsen gider o kilolarda...
Damlam tabiki giderde, iste cizsiz gecmiyor malesef .. Yarinda var sohbet hadi cissiz diyet yap
Fatos onceki menulerine gore genel anlamda toparlanma var canim . 1dl pizzada cok degil aslinda ama aksam ve tarti gunu sebebiyle olmamis sadeceKızlar menümü paylaşayım, bugün akşamki moral bozukluğumu yemekten çıkardım
09.00 Kahvaltı
1 peynirli tb tost
Çay
13.30 öğle yemeği
Sulu köfte
Kıymalı yogurtlu ıspanak
14.30 Dokuzlu çay
20.30 akşam yemeği
1 dilim pizza
2 bardak ayran
Evet canım tartı günü arefesinde iyi olmadı, biraz moralim bozulacak yarın sabah tartıda ama vazgeçmek yokFatos onceki menulerine gore genel anlamda toparlanma var canim . 1dl pizzada cok degil aslinda ama aksam ve tarti gunu sebebiyle olmamis sadece
Zayifim yarin ilkkez gidecegim bir evaslında sohbete katılan arkadaşlar anlaşsanız yenecek en masum cıslar hazırlansa... zaten tüm kadınların sorunu kilo....
Zayifim bunlarin neresi masum kiz:)mesela kısır, sarma, yoğurt makarna (yağsız) mercimek salatası, mercimekli köfte ve yanında boool salata, gayet iyi ne dersin
Ablam ben de kendimi saldım.hadi 5ocaktan ikimizde sıkı diyete girelim ve hedeflerimize gelelim.varmısın?hem spor hem diyet...oohhh gitsin yağlar,gelsin kaslarrr.Zayifim bunlarin neresi masum kiz:)
Salata haric hepsi ciss :)
Sorun bende şekerim ben aklima koysam bunlarada sabreder veririm ama şu an o gucte degilim . Helebir spora baslayim
adepte olurum
Elimden geleni yapicam damlam .Ablam ben de kendimi saldım.hadi 5ocaktan ikimizde sıkı diyete girelim ve hedeflerimize gelelim.varmısın?hem spor hem diyet...oohhh gitsin yağlar,gelsin kaslarrr.
Gri...Elimden geleni yapicam damlam .
Nasil gecti aksamin ?
Birlikde yapıcaz.Elimden geleni yapicam damlam .
Nasil gecti aksamin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?