Yeni gun yeni umutlar insallah damlamBaksana bana ya kendi kendime yazıyorum.
uyayım artık. yarın güzel bir gün olsun inşallah.
Sende benim gibi gece kuşusun ,geç yatıyosun :)Baksana bana ya kendi kendime yazıyorum.
uyayım artık. yarın güzel bir gün olsun inşallah.
tarti gerdi bizi cok uzgunumNeoldu kızlar?bu ne gerginlik?liste korkusumu sardı siziben burdayım daha ya..1den sesim kesilirse bilinki uyudum...
Daha önce böyle deyildim.en geç 12de uyurdum.şimdi kk bağımlısı oldum.ayrıca kkyı dolaşmıyorum ha.paylaşım alanı.katılmsk istryenler topiyi,yemek yarışması,bir de yeni tpiyimiz arası dolanıyorumSende benim gibi gece kuşusun ,geç yatıyosun :)
Sen neden üzgünsün güzelim?olmadı gelecek hafta alırız listeye..tarti gerdi bizi cok uzgunum
ins..hayal kirikligi kendimle insallh odemdir pes etmk yok haftaya benim liste isiSen neden üzgünsün güzelim?olmadı gelecek hafta alırız listeye..
Bende kitap ve sinema topikleri buldummm ,çok mutluyum...artık oralarda da olurum..biz daha zencefil çaylarımızı içeceğiz eşimle..üniversite yıllarından kaldı bize bu gece kuşluğu..Daha önce böyle deyildim.en geç 12de uyurdum.şimdi kk bağımlısı oldum.ayrıca kkyı dolaşmıyorum ha.paylaşım alanı.katılmsk istryenler topiyi,yemek yarışması,bir de yeni tpiyimiz arası dolanıyorum
Benim her hafta böyle..az az her hafta verdim şükür,daha hiç sabit ve artı olmadım,ya olursa gerginliği benim ki..Neoldu kızlar?bu ne gerginlik?liste korkusumu sardı siziben burdayım daha ya..1den sesim kesilirse bilinki uyudum...
Esma tartıdan bir gün önce detoks yapsan yada protein günü yapsan...kafana takma ,yoksa vücut savunmaya geçer...ins..hayal kirikligi kendimle insallh odemdir pes etmk yok haftaya benim liste isi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?