ayyy bu eşlerle nasıl zaman geçiriliyor kirica ederim canım . ohhh ne güzel eşinle zaman geçirmişsin işte .
liliş tebrikler tatlım
ayyy bu eşlerle nasıl zaman geçiriliyor ki
benimki gelir yemek yerse yer sonrada uzanır koltuğa
bende kızla oynarım sonra uyuturum
uyuduktan sonra bi bakarım eşimde uyumuş
alıcan fırıncı küreğini çarpıcan ağzına
yok honeyim nerde yaBeraber birseyler yersin, sohbet edersin, istersen film izlersin vsvs
ayyy bu eşlerle nasıl zaman geçiriliyor ki
benimki gelir yemek yerse yer sonrada uzanır koltuğa
bende kızla oynarım sonra uyuturum
uyuduktan sonra bi bakarım eşimde uyumuş
alıcan fırıncı küreğini çarpıcan ağzına
Tebrik ederim herkesi guzel vermissiniz
Zayif nasil demoralize idin dun. Seni ayrica tebrik ediyorum
Ablsm 1yerde 65.3 birinde de 65.4 yazmışsın...hangisi doğru?kafasını kaşıyan smileHamdem cogu gitmisbirde sadece sen degilsin boyle inisli cikisli olan ...
Daha onceki hafta 64.4 gormus ben 2 gun once 67 dim ..
Bugunde 65.3 ....
Bunlar aslinda kilo degil yerlesmiyor cabuk gelende cabuk gidiyor
Kilo bildirimim
Gecen hafta 65.1
Bu hafta 65.4
Fark + 300 gr ..
Sizlere karsi mahcubum ama bunada sukur fiyim artik
Haftaya soz telefi edicem insallah
Tebrik ederim hepinizide kilolar gitmis supersiniz ...
Bugun kurs gunum , hayirli cumalar bu arada ,bugun suyu yuzu hurmetine ne sıkıntiniz varsa rabbim gidersin insallah ...
ya ben ya benKızlar hepinizi tebrik ederim...ne güzel vermişsiniz...
Anaaa bende simdi farkettim 65.3 nerden cikti da . Geri donup mesaji okuma şansimAblsm 1yerde 65.3 birinde de 65.4 yazmışsın...hangisi doğru?kafasını kaşıyan smile
Tamamdır ablam...Anaaa bende simdi farkettim 65.3 nerden cikti da . Geri donup mesaji okuma şansim
Olmadi damlam pardon ...
Gecerli olan 65,4 canim ...
Sen supersin tatlım...inşallah gelecek hafta eksilerle katılırsın....ya ben ya ben
Bende şimdi geçen hafta excelde yaptığım tabloda yeni kilolarla kontrol ediyorum eğer hiç hata vermezse tertemiz bir dosya göndericem artık pcden sadece o haftaki kiloları yazarak yüzdeleri ve toplam yüzdeyi çook kolaylıkla bulabileceğizAydasu gelirse konuşuruz...hazırsa alırız listeye...ama 2gündür yok...
Bende şimdi geçen hafta excelde yaptığım tabloda yeni kilolarla kontrol ediyorum eğer hiç hata vermezse tertemiz bir dosya göndericem artık pcden sadece o haftaki kiloları yazarak yüzdeleri ve toplam yüzdeyi çook kolaylıkla bulabileceğiz
Teşekkür ederim cnm...liliş tebrikler tatlım
yok honeyim nerde ya
1 aydır her pazar biryerlere gidices diye kandırıyor beni
bende inanmıyorum zaten ümit etmiyorum hatta gideceğiz lafını unutuyorum bile
o zaman geçirme bizde de yok canım . haftanın 2 günü annemlerde kalıyorum .4 gece kv bizde haftasonuda temizlik oğluşla ilgilen derken olmuyor eşim maç hastası alır kumandayı eline maç izler . bide bana der maç bitsin kumanda senin istediğini izle ama biliyorki o satte çocuğun uyku saati geliyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?