- 25 Ekim 2014
- 2.391
- 2.220
- 163
Daha önce de dediğim gibi (üçü bi arada bizim evde).Zamanla yarışıyorum.Anında girip çıktım ,galiba olmayacak dedim.Günlük açarım belki dedim.Ama kurallarınız hala net değil kafamda yani 3 hafta kilo bildirimi yapmayacak mı yeni üye?
Açıkçası bu kadar yakınlık beklemiyordum,harikasınız. o zaman 19 kiloyu verene kadar ayrılmıyorum bir yere .İyi ki geç de olsa okumuşsun canım.çok üzülürüm biri kırılıp da giderse...
tabıkı ayrılmıyosunAçıkçası bu kadar yakınlık beklemiyordum,harikasınız. o zaman 19 kiloyu verene kadar ayrılmıyorum bir yere .
O zaman bu hafta 77'den 76'ya düştüğümü ve haftaya cumaya kadar 74 kg olmak için çok çalışacağımı bildiriyorum.Canim listemiz var bildigin gibi. Geldikten sonra 3. Cuma listeye girebiliyorsun. Ondan onceki haftalar da yine cuma gunu kilo bildirimi yapiyor ve her aksam menunu sporunu paylasiyorsun.
o zaman bız de senı kutluyoruz:) emın ol yapıcaksınO zaman bu hafta 77'den 76'ya düştüğümü ve haftaya cumaya kadar 74 kg olmak için çok çalışacağımı bildiriyorum.
O zaman ben de seni bu kararından dolayı kutluyorum...alkış alkış alkış(smile)O zaman bu hafta 77'den 76'ya düştüğümü ve haftaya cumaya kadar 74 kg olmak için çok çalışacağımı bildiriyorum.
O zaman bu hafta 77'den 76'ya düştüğümü ve haftaya cumaya kadar 74 kg olmak için çok çalışacağımı bildiriyorum.
O zaman ben de seni bu kararından dolayı kutluyorum...alkış alkış alkış(smile)
Canım benim yakınlığı anlamak için yazışmak,konuşmak gerekir...aynen şimdiki gibiAçıkçası bu kadar yakınlık beklemiyordum,harikasınız. o zaman 19 kiloyu verene kadar ayrılmıyorum bir yere .
onu nasıl yaptın seen? evet bende anlamadım.. acaba en buyuk kadınlar gıbısınden mı bı savunma gibi..bu smile neden kızgın bakıyor anlamış deyilim...
Tabiki iyi etmişsin canım benim.o da en uygun zamanda geri döner sana...kesin özlüyorsundur ama özlemek iyidir,kavuşması güzel olur.kızlar erkek arkadasımı bır kere aradım acamadı tabkı.. birkaç kere ben senın yanındayım nasılsın aklım sende gibisinden mesajlar attım.. iyi yapmış mıyım ? sabah uzuntumu baya dıle getırmıstım sureklı uzuntumu dıle getırmek canını sıkar dıye dusundum onun yanında oldugumu hıssettırmeye calıstım..
Senin mesajdan çaldımonu nasıl yaptın seen? evet bende anlamadım.. acaba en buyuk kadınlar gıbısınden mı bı savunma gibi..
şu an her zamankınden daha cok ozluyorum keske yanında olup ona destek olabılsem ama memleketıne gıttı urfaya.. aramızda ıkı saat var fakat ben de gıtsem bıde benımle mı ılgılenıcek..Tabiki iyi etmişsin canım benim.o da en uygun zamanda geri döner sana...kesin özlüyorsundur ama özlemek iyidir,kavuşması güzel olur.
ben de olmasamSenin mesajdan çaldım
Ay kuzum yok yaaa...yarın inşallah yeni hedefleri de konuşuruz...aylık ve haftalık...cezayı sana bırakıyorum...baksana senden tırsanlar varAydasu bugun de gelmedi, angel da oyle...
Aynur dusundun mu canim cezayi?
Ay kuzum yok yaaa...yarın inşallah yeni hedefleri de konuşuruz...aylık ve haftalık...cezayı sana bırakıyorum...baksana senden tırsanlar var
Canım sen ismini nasıl deyişdin?ben de istiyorum.bi yerlerde görmüştüm ama bulamıyorum şimdi...Ayyy ilahi Arzum birbirimizi tam bilmiyorduk o zamanlar, şimdi yap teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?