Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canim listemiz var bildigin gibi. Geldikten sonra 3. Cuma listeye girebiliyorsun. Ondan onceki haftalar da yine cuma gunu kilo bildirimi yapiyor ve her aksam menunu sporunu paylasiyorsun.

Canim listemiz var bildigin gibi. Geldikten sonra 3. Cuma listeye girebiliyorsun. Ondan onceki haftalar da yine cuma gunu kilo bildirimi yapiyor ve her aksam menunu sporunu paylasiyorsun.
O zaman bu hafta 77'den 76'ya düştüğümü ve haftaya cumaya kadar 74 kg olmak için çok çalışacağımı bildiriyorum.

kızlar erkek arkadasımı bır kere aradım acamadı tabkı.. birkaç kere ben senın yanındayım nasılsın aklım sende gibisinden mesajlar attım.. iyi yapmış mıyım ? sabah uzuntumu baya dıle getırmıstım sureklı uzuntumu dıle getırmek canını sıkar dıye dusundum onun yanında oldugumu hıssettırmeye calıstım..

Tabiki iyi etmişsin canım benim.o da en uygun zamanda geri döner sana...kesin özlüyorsundur ama özlemek iyidir,kavuşması güzel olur.

Tabiki iyi etmişsin canım benim.o da en uygun zamanda geri döner sana...kesin özlüyorsundur ama özlemek iyidir,kavuşması güzel olur.
şu an her zamankınden daha cok ozluyorum keske yanında olup ona destek olabılsem ama memleketıne gıttı urfaya.. aramızda ıkı saat var fakat ben de gıtsem bıde benımle mı ılgılenıcek..

Ay kuzum yok yaaa...yarın inşallah yeni hedefleri de konuşuruz...aylık ve haftalık...cezayı sana bırakıyorum...baksana senden tırsanlar var

Laf aramizda basaklar cok huysuz oluyor, ben bana katlanamazdim

Benim aklimda 30-40 dk lik bir power walk videosuna karar verip gelecek cumaya kadar hergun yapmak var. Bu yilbaspi hedefi idi cezasi da buyuk olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…