Canım benimmmm sakin ol...zaman herşeyin ilacıdır...seni seviyorum ve tüm gün aklımdaydın...tel.na falan çıkma...affetmek istemiyorsan uzak tut kendinden çünki aşk öğle bi şey ki illa tutunacaq bi sebep buldurtur insana,affedersin sonunda.ya da ona inanıyorsan affetmek istiyorsan dibine kadar git,belki böğlesine büyük bi aşkı bitirecek kadar bir şey yoktur nebileyim...ama sadece bildiyum bir şey var ki sen bu basitliği yaşamayı hakk etmiyordun...Ben de sasiriyorum sakinligime.. TV bin karsisinda oturuyorum öyle.. Hic biseu olmamis, bir saat sonra birlikte gircegimiz yeni bir gunu kutliycakmisiz gibi.. Her gece 12 de kutlardik:)
Teşekkürlerrr..Pro uyeligin hayirli olsun kaptannnnn
Uyanın kızlarrrr uyanın....ben nihayet aylardır istediyim pro üyeliyi aldımmmmmm....çok seviniyorummmm....güne iyi başladım...size de aydın günler...bu gün işim çok...
Canım senin bdv konuna da yazdım...Ben de sasiriyorum sakinligime.. TV bin karsisinda oturuyorum öyle.. Hic biseu olmamis, bir saat sonra birlikte gircegimiz yeni bir gunu kutliycakmisiz gibi.. Her gece 12 de kutlardik:)
Bu arada dunku ve bugünkü raporumu veriym
Dun öğlen bi küçük tavuklu börek yedim, daha sonra aldatildigim haberini aldim
Aksam bir şey yemedim
Bu öğlen bir parca çikolata yedim
Aksam bir şey yemedim
Ha unutmadan 3paket sigara bitirdim
Sağol fıstığımmm...çok istiyordum yaaa...artık beni kk dan kimse ayıramaz...pro üyeyim uleyn.....günaydınlar kaptanım . pro üyeliğin hayırlı olsun .
Nasılsın tatlımHayirli sabahlar ..
İyi bir hafta olur insallah ....
Arzu , aynura kolaygelsin kizlar ...
Nazlim, perim ,liliş afiyet olsun ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?