Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben de sasiriyorum sakinligime.. TV bin karsisinda oturuyorum öyle.. Hic biseu olmamis, bir saat sonra birlikte gircegimiz yeni bir gunu kutliycakmisiz gibi.. Her gece 12 de kutlardik:)

Ben de sasiriyorum sakinligime.. TV bin karsisinda oturuyorum öyle.. Hic biseu olmamis, bir saat sonra birlikte gircegimiz yeni bir gunu kutliycakmisiz gibi.. Her gece 12 de kutlardik:)
Canım benimmmm sakin ol...zaman herşeyin ilacıdır...seni seviyorum ve tüm gün aklımdaydın...tel.na falan çıkma...affetmek istemiyorsan uzak tut kendinden çünki aşk öğle bi şey ki illa tutunacaq bi sebep buldurtur insana,affedersin sonunda.ya da ona inanıyorsan affetmek istiyorsan dibine kadar git,belki böğlesine büyük bi aşkı bitirecek kadar bir şey yoktur nebileyim...ama sadece bildiyum bir şey var ki sen bu basitliği yaşamayı hakk etmiyordun...

Ayrıca o lanet sigarayı bırak,diyeti falan boş ver,yediklerine dikkat et . sağlığın her şeyden önemli canımmm...

Kızlaaar bugün takım olarak biz çok kötü bir gün geçirdik eminim,ayrıca da sizi bilmiyorum ama benim aklımda ezgininki gibi çok karışık,sorularla dolu . kendi hayatım olsa dibine kadar giderdim.çünki bende aşığım ve bu bilmezlikle yaşayamazdım...şimdi uyuycam...bu akşam yemek yarışması da bitiyor...ilk 3deyim buna da şükür. ...ne olur ilk 3e pro üyelik versinlerrr...nolluurrrr....kazeeeen duy sesimi...yarın temizlik günü,çoook iş var...bi günaydın derim herhalde...iyi geceler herkese...

Kizlar regl oldum ya cuma arti olursa ne olacak offff ezgiye çok üzüldüm zaten Allah hakkimizda hayirlisini versin

Gunaydinnnn Benim evimde de hummali bir temizlik yapiliyor Aynura, sana da kolay gelsin tatlim

Yogun bir gun olacak, erken basladik.

Elif hic ses vermiyorsun canim. Okuyorsan yaz arada

Ezgi, daha iyisindir insallah guzelim.

Hande daha pazartesi gulum, yansimaz cumaya

Canım senin bdv konuna da yazdım...
Bundan sonra nasıl bir izlenimin olucak ona karşı bilmiyorum ama...
Eğer affedersen, ondan sonra işin çok zor bunu bil...

Günaydın kızlar..

Haftasonunun raporunu vereyim.

Cumartesi;

Sabah 2 dilim çavdarlı ekmek peynir zeytin salata ve roka..

Öğlen birşey yemedim..

Akşam tavuk, bulgur pilavı ve meyve yedim mandelina.
Cumartesi günü dışarda yürüyüş yaptım oyuzden akşam ewde spor yapmadım.

Pazar günü;

2 dilim çavdar ekmeği;
Omlet peynir zeytin salatalık domatez roka..

Öğlen birşey yemedim...

Akşam sulu köfte (ekmeksiz)
Salata yoğurt..
Spor pilates yaptım 20 dk..

Herkese günaydın....Bugün benim içinde berbat bir gün. İnanılmaz bir diş ağrısı çekiyorum. inşallah geçer

bende haftasonu menülerimi yazayım .

cumartesi

sabah
2 dilim ekmek
beyaz peynir
domates
salatalık

öğlen
yeşil mercimek yemeği
yoğurt

akşam
karnıbahar yemeği
yoğurt
azcık tulum peyniri

pazar

sabah+öğlen
3 dilim ekmek
beyaz peynir
domates sosu
2 adet közlenmiş biber

akşam
1 porsiyon tavuk şiş
ayran

Hayirli sabahlar ..

İyi bir hafta olur insallah ....

Arzu , aynura kolaygelsin kizlar ...

Nazlim, perim ,liliş afiyet olsun ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…