Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kimi benden çok seversen onu senden alırım... Ve ekler , O'nsuz yaşayamam deme, seni O'nsuz da yaşatırım...
Aynen oyle ....

Bocugum o insana cok odaklandigin vede gereginden fazla onemsedigin belli oluyordu.
Bugun insallah daha iyisindir , canin elbet aciycak ama gecicek insallah . Rabbim seni hayirli insanlarla karsilastirsin

Nasılsın tatlım
Saggol lilisim ... Bugun benimicinde biraz farkli bir gun . Kucuk kizim (15 yasinda ) gece surekli kustu ne o ne ben uyuya bildik . Dun o sinavim var diye bizimle disari cikmadi , cok sevdigi vede istedigi icin ona waafle almistim , ondanmi anlayamadim sabaha kadar cikardi . Hastaneyede gitmek istemedi simdi uyuyor .. Bende sersem bir halde uzandim az uyusam iyi olacak ...

Çok geçmiş olsun canım.
Ama su kaybetmiştir o şimdi, serum takılsaydı kendine gelirdi.
Karnına sıcak havlu yapın, nane limon içsin.
Peynir ekmek yesin, tuzlu bir şeyler bastırır midesini iyi gelir.
Sende dinlen canım, çok geçmiş olsun..

Herkese günaydın....Bugün benim içinde berbat bir gün. İnanılmaz bir diş ağrısı çekiyorum. inşallah geçer
Perim gecmis olsun canim ...

Kucukken namazlarin son 2 rekatlik sunnetlerinde felak ve nars sureleri okunursa rabbimin izniyle dis agrisi cekilmez diye duymustum . Ogun bugun dis agrisi cekmedim hamdolsun .....

Nane lilon vede peyniri biliyorum ama yaslari buyudude kendileri buyumuyor iste ,yediremedim .icim hic bisi
almiyor diyor

Dunki menum ...

11:00
2dl ekmek . Salata
Yogurt ,peynir .

16:30
Bunyan corba .
Babaganus ( patlican kofte )
Salata , esimin firin sutlacindan 1 kasik .

Eğer bugün de kusarsa bence serum taktırmalısınız, su kaybı çok oluyor böyle durumlarda...
Lilisim afedersin su kaybi yok canim kuku kuru öguruyor kuzum , enson 5 de olmustu durdu sanirim zorlada olsa peynir su yedireyim dr. Goturucem ana yatakdan bile kalkmiyor cadi ...

Lilisim afedersin su kaybi yok canim kuku kuru öguruyor kuzum , enson 5 de olmustu durdu sanirim zorlada olsa peynir su yedireyim dr. Goturucem ana yatakdan bile kalkmiyor cadi ...
Hmm anladım cnm...
Belki iyi olur dinlensin biraz...

merhaba arkadaşlar, ctesi ve pazar biraz saçma beslendim, az yedim, ama çok çeşit yedim, yani cıss değildi ama saçmaydı biraz.. bu nedenle menü paylaşmasam iyi, zaten unuttum ne yediğimi :)

@asigimasikk canım, zaman her şeyin ilacıdır, bence hiç üzülme, gençliğin kıymetini bil, gez toz eğlen( şimdi bu yorum sana gıcık gelecek biliyorum, ama yıllar sonra, sende benim gibi düşüneceksin, buna tecrübe diyolar işte :)

_AYNURA_ pro üyeliğin hayırlı olsun :)

aeben , çok geçmiş olsun, inşallah kızın sağlığına kavuşur bir an önce

_AYNURA_ pro üyeliğin hayırlı olsun. Merak ettim daha bizimkinden farkı ne var mı güzel birşeyler :)

Bende işten izin aldım şimdi dişçinin yolunu tutucam bugün o yüzden gelemeyebilirim.

Çok teşekkür ederim kızlar.aslında öğle çok üstünlüyü yok ama havalı işte...seviyorum...ben de işlere koyuldum işte...odalar bitti kaldı mutfak temizliyi...geçen günlki olaydan somra kve 1şeyler olmuş mutfakda 1 2 bulaşık vardı onları yıkadı kuruladı yerine koydu.şiçdi ben kızı uyutuyorum mutfakta hala.hep böyledir,dillendiririm hiç yardım etmiyorsun diyorum sonra bi kaç gün düzelir azcık yatdım eder sonra yine aynı. ..
aeben ablam senin kıza perim sana da geçmiş olsun....

Herkese merhaba dün menümü yazamadım ama saçma oldu hafta sonu böyle olacak galiba biraz düzensiz yedim.Yine özet geçmek gerekirse.Hatırladığım kadarıyla
Sabah:1.5 ev yapımı poğaça,2-3 d. peynir
Ara:Biraz fıstık 10 tane kadar
Öğle:2.5 tane belki 3 olabilir poğaça (fazla oldu biliyorum)Peynir,çay
Ara:Yine biraz çerez
Akşam:Yemeyecektim ama Çeyrek elma,
Gece:1 portakal,yine 10 kadar fıstık
su 1.5 lt.Spor yok,Hareket ev işi sadece
Hafta içi daha menülerim daha düzenli olacak.Azcık da hareket yapsam iyi.
Limonlu tarçınlı suya devam.

bekarsiniz galiba annenize deyin biraz size yardimci olsun bi muddet pohaca turu seyler yqpmasin hepimiz nefis tasiyoruz herseyden tadimlik bakin pohacalr fazla olmus cerezlerde bn arastirdim kqlorileri yuksek bir avuc sari leblebi 70 kalori cerez tuketmk yerine uogurt yada meyve tuketebilirsin hem de tok tutuyor kolay gelsin yolun basindayiz bn gecen pide yedim yarim saat sppr yaptim 500 tane ip atladim kacamk oldugunda yesil caya ve spora agirlik verirsen telafisi oliyor kolay gelsin hepimize yol uzun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…