Aynen oyle ....Kimi benden çok seversen onu senden alırım... Ve ekler , O'nsuz yaşayamam deme, seni O'nsuz da yaşatırım...
Saggol lilisim ... Bugun benimicinde biraz farkli bir gun . Kucuk kizim (15 yasinda ) gece surekli kustu ne o ne ben uyuya bildik . Dun o sinavim var diye bizimle disari cikmadi , cok sevdigi vede istedigi icin ona waafle almistim , ondanmi anlayamadim sabaha kadar cikardi . Hastaneyede gitmek istemediNasılsın tatlım
Çok geçmiş olsun canım.Saggol lilisim ... Bugun benimicinde biraz farkli bir gun . Kucuk kizim (15 yasinda ) gece surekli kustu ne o ne ben uyuya bildik . Dun o sinavim var diye bizimle disari cikmadi , cok sevdigi vede istedigi icin ona waafle almistim , ondanmi anlayamadim sabaha kadar cikardi . Hastaneyede gitmek istemedisimdi uyuyor .. Bende sersem bir halde uzandim az uyusam iyi olacak ...
Perim gecmis olsun canim ...Herkese günaydın....Bugün benim içinde berbat bir gün. İnanılmaz bir diş ağrısı çekiyorum. inşallah geçer
Nane lilon vede peyniri biliyorum ama yaslari buyudude kendileri buyumuyor iste ,yediremedim .icim hic bisiÇok geçmiş olsun canım.
Ama su kaybetmiştir o şimdi, serum takılsaydı kendine gelirdi.
Karnına sıcak havlu yapın, nane limon içsin.
Peynir ekmek yesin, tuzlu bir şeyler bastırır midesini iyi gelir.
Sende dinlen canım, çok geçmiş olsun..
Eğer bugün de kusarsa bence serum taktırmalısınız, su kaybı çok oluyor böyle durumlarda...Nane lilon vede peyniri biliyorum ama yaslari buyudude kendileri buyumuyor iste ,yediremedim .icim hic bisi
almiyor diyor
Çok teşekkür ederimPerim gecmis olsun canim ...
Kucukken namazlarin son 2 rekatlik sunnetlerinde felak ve nars sureleri okunursa rabbimin izniyle dis agrisi cekilmez diye duymustum . Ogun bugun dis agrisi cekmedim hamdolsun .....
Lilisim afedersin su kaybi yok canim kuku kuru öguruyor kuzum , enson 5 de olmustu durdu sanirim zorlada olsa peynir su yedireyimEğer bugün de kusarsa bence serum taktırmalısınız, su kaybı çok oluyor böyle durumlarda...
Hmm anladım cnm...Lilisim afedersin su kaybi yok canim kuku kuru öguruyor kuzum , enson 5 de olmustu durdu sanirim zorlada olsa peynir su yedireyimdr. Goturucem ana yatakdan bile kalkmiyor cadi ...
bekarsiniz galiba annenize deyin biraz size yardimci olsun bi muddet pohaca turu seyler yqpmasin hepimiz nefis tasiyoruz herseyden tadimlik bakin pohacalr fazla olmus cerezlerde bn arastirdim kqlorileri yuksek bir avuc sari leblebi 70 kalori cerez tuketmk yerine uogurt yada meyve tuketebilirsin hem de tok tutuyor kolay gelsin yolun basindayiz bn gecen pide yedim yarim saat sppr yaptim 500 tane ip atladim kacamk oldugunda yesil caya ve spora agirlik verirsen telafisi oliyor kolay gelsin hepimize yol uzunHerkese merhaba dün menümü yazamadım ama saçma oldu hafta sonu böyle olacak galiba biraz düzensiz yedim.Yine özet geçmek gerekirse.Hatırladığım kadarıyla
Sabah:1.5 ev yapımı poğaça,2-3 d. peynir
Ara:Biraz fıstık 10 tane kadar
Öğle:2.5 tane belki 3 olabilir poğaça (fazla oldu biliyorum)Peynir,çay
Ara:Yine biraz çerez
Akşam:Yemeyecektim ama Çeyrek elma,
Gece:1 portakal,yine 10 kadar fıstık
su 1.5 lt.Spor yok,Hareket ev işi sadece
Hafta içi daha menülerim daha düzenli olacak.Azcık da hareket yapsam iyi.
Limonlu tarçınlı suya devam.
:)) gozun aydin esmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?