Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Evet haklısın evde ne hazırsa onu yiyorum acıkınca zaten beynim de duruyor.Daha dikkatli olucam.Olmalıyım biliyorum kilo beni çok kötü gösteriyor.Maazallah bana teyze teyze derlerse dünyam yıkılır.

Evet haklısın evde ne hazırsa onu yiyorum acıkınca zaten beynim de duruyor.Daha dikkatli olucam.Olmalıyım biliyorum kilo beni çok kötü gösteriyor.Maazallah bana teyze teyze derlerse dünyam yıkılır.
demezler insaallh annenle konus bana yardimci ol de istedin yemekleri sole ilk baslarda zor oluyor simdi bn biraz fazla yiyim karnima belime mideme kramplar giriyo oturamiyorum yerimde hersey zamanla oturutor yeme duzenin sporun herseyin oturuyor ins..

Uyanın kızlarrrr uyanın....ben nihayet aylardır istediyim pro üyeliyi aldımmmmmm....çok seviniyorummmm....güne iyi başladım...size de aydın günler...bu gün işim çok...
Hayırlı olsun kaptancım...

Aebenim geçmiş olsun..

Benim kuzumda bedende takla atarken belini ìncitmiş...teyzesinin evi okula yakın koşup gitti sağolsun,iyi dedi gitmedim...demin okulun sekreterine aratmış beni al diye...almâyacağım,çok nâzlı tek çocuk ,bizde çok şımarttık..aklım onda ama gitmemem gerek....

Canım benim,yakışıklı paşam teyzesi iyi diyorsa boş ver gitme,belliki dikkat istiyor,eve geldiyinde ilgiyle temin edersin paşayı...

Tabiki sen de biliyorsun nerede cıss yaptığını...fazla olmuş hemde cıslı fazla haaa...

Senin de gözün aydın...cumaya super olacaksın kuzum...yediklerine dikkat edersen senden bomba gibi sonuç bekliyorum...

Canım benim,yakışıklı paşam teyzesi iyi diyorsa boş ver gitme,belliki dikkat istiyor,eve geldiyinde ilgiyle temin edersin paşayı...
Ah Aynurum çocuklar annelerinin zaaflarını çok iyi biliyorlar...biliyor ki hastayım dediği an annesi uçar...aklım onda saat 5 olsa da gelse

Ah Aynurum çocuklar annelerinin zaaflarını çok iyi biliyorlar...biliyor ki hastayım dediği an annesi uçar...aklım onda saat 5 olsa da gelse
Ay bilmezmiyim benim minik cadı da dikkat çekmek için öksürüyor ki ben hemen yanına koşayım...aşkım ya...nasıl bir aşkdır bu...kendisi büyüdükce aşkı da büyüyor ben de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…