Evet haklısın evde ne hazırsa onu yiyorum acıkınca zaten beynim de duruyor.Daha dikkatli olucam.Olmalıyım biliyorum kilo beni çok kötü gösteriyor.Maazallah bana teyze teyze derlerse dünyam yıkılır.bekarsiniz galiba annenize deyin biraz size yardimci olsun bi muddet pohaca turu seyler yqpmasin hepimiz nefis tasiyoruz herseyden tadimlik bakin pohacalr fazla olmus cerezlerde bn arastirdim kqlorileri yuksek bir avuc sari leblebi 70 kalori cerez tuketmk yerine uogurt yada meyve tuketebilirsin hem de tok tutuyor kolay gelsin yolun basindayiz bn gecen pide yedim yarim saat sppr yaptim 500 tane ip atladim kacamk oldugunda yesil caya ve spora agirlik verirsen telafisi oliyor kolay gelsin hepimize yol uzun
Saggol nazlim ama sanirim sadece kizim degil bende hastayim nezke oldum galibaaeben ablacığım kızına çok geçmiş olsun
demezler insaallh annenle konus bana yardimci ol de istedin yemekleri sole ilk baslarda zor oluyor simdi bn biraz fazla yiyim karnima belime mideme kramplar giriyo oturamiyorum yerimde hersey zamanla oturutor yeme duzenin sporun herseyin oturuyor ins..Evet haklısın evde ne hazırsa onu yiyorum acıkınca zaten beynim de duruyor.Daha dikkatli olucam.Olmalıyım biliyorum kilo beni çok kötü gösteriyor.Maazallah bana teyze teyze derlerse dünyam yıkılır.
ablcm o kadr kosusturuyorsunki normal beden yorgun bitki caylari sifa versin rabbimSaggol nazlim ama sanirim sadece kizim degil bende hastayim nezke oldum galibakarsilikli yatiyoruz
ablcm o kadr kosusturuyorsunki normal beden yorgun bitki caylari sifa versin rabbimSaggol nazlim ama sanirim sadece kizim degil bende hastayim nezke oldum galibakarsilikli yatiyoruz
Hayırlı olsun kaptancım...Uyanın kızlarrrr uyanın....ben nihayet aylardır istediyim pro üyeliyi aldımmmmmm....çok seviniyorummmm....güne iyi başladım...size de aydın günler...bu gün işim çok...
Canım benim,yakışıklı paşam teyzesi iyi diyorsa boş ver gitme,belliki dikkat istiyor,eve geldiyinde ilgiyle temin edersin paşayı...Aebenim geçmiş olsun..
Benim kuzumda bedende takla atarken belini ìncitmiş...teyzesinin evi okula yakın koşup gitti sağolsun,iyi dedi gitmedim...demin okulun sekreterine aratmış beni al diye...almâyacağım,çok nâzlı tek çocuk ,bizde çok şımarttık..aklım onda ama gitmemem gerek....
Tabiki sen de biliyorsun nerede cıss yaptığını...fazla olmuş hemde cıslı fazla haaa...Herkese merhaba dün menümü yazamadım ama saçma oldu hafta sonu böyle olacak galiba biraz düzensiz yedim.Yine özet geçmek gerekirse.Hatırladığım kadarıyla
Sabah:1.5 ev yapımı poğaça,2-3 d. peynir
Ara:Biraz fıstık 10 tane kadar
Öğle:2.5 tane belki 3 olabilir poğaça (fazla oldu biliyorum)Peynir,çay
Ara:Yine biraz çerez
Akşam:Yemeyecektim ama Çeyrek elma,
Gece:1 portakal,yine 10 kadar fıstık
su 1.5 lt.Spor yok,Hareket ev işi sadece
Hafta içi daha menülerim daha düzenli olacak.Azcık da hareket yapsam iyi.
Limonlu tarçınlı suya devam.
Saggol nazlim ama sanirim sadece kizim degil bende hastayim nezke oldum galibakarsilikli yatiyoruz
Senin de gözün aydın...cumaya super olacaksın kuzum...yediklerine dikkat edersen senden bomba gibi sonuç bekliyorum...demezler insaallh annenle konus bana yardimci ol de istedin yemekleri sole ilk baslarda zor oluyor simdi bn biraz fazla yiyim karnima belime mideme kramplar giriyo oturamiyorum yerimde hersey zamanla oturutor yeme duzenin sporun herseyin oturuyor ins..
Ayyy benim kızda 3gündür burnu akıyor fena halde.çok şükür ateşlenmeden atlattık...sanada geçmiş olsun ablacığım . benim kuzuda hastalancak gibi burnu akıyor öksürüyorda biraz yarın doktora gideceğiz bakalım
Ah Aynurum çocuklar annelerinin zaaflarını çok iyi biliyorlar...biliyor ki hastayım dediği an annesi uçar...aklım onda saat 5 olsa da gelseCanım benim,yakışıklı paşam teyzesi iyi diyorsa boş ver gitme,belliki dikkat istiyor,eve geldiyinde ilgiyle temin edersin paşayı...
Ayyy en kötüsü annenin hastalığıdır ya...inşallah çabucak atlatırsın...Saggol nazlim ama sanirim sadece kizim degil bende hastayim nezke oldum galibakarsilikli yatiyoruz
bende bu hafta ole yapiyim diyorum insallah..heycanlandim..Senin de gözün aydın...cumaya super olacaksın kuzum...yediklerine dikkat edersen senden bomba gibi sonuç bekliyorum...
Ay bilmezmiyim benim minik cadı da dikkat çekmek için öksürüyor ki ben hemen yanına koşayım...aşkım ya...nasıl bir aşkdır bu...kendisi büyüdükce aşkı da büyüyor ben de..Ah Aynurum çocuklar annelerinin zaaflarını çok iyi biliyorlar...biliyor ki hastayım dediği an annesi uçar...aklım onda saat 5 olsa da gelse
Hakketen..çünki reglden önce vücut baya ödem tutar...bitincede şişlik iner,bunun yanı sıra dietini de güzelce yaptınmı sonuç super.bende bu hafta ole yapiyim diyorum insallah..heycanlandim..
Kizlar okudugu bolum bile yalanmis
Evet yalan..canım çok üzüldüm ama her şerde bir hayır vardır . senin için belki hayırlısıydı buydu . nasıl yani onda damı yalan söylemiş .(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?