Evet yalan..
Yok uzmuyorum ki.. Kahrolsunbence onun için üzme artık kendini .
Hakketen canım,Hakketen deymez...konundan anladığım kadarıyla bekliyorsun şimdi görüşmek için....bu son olsun.lütfen kendine acı.böğle unutman çok daha zor...Yok uzmuyorum ki.. Kahrolsun
Evet bekliyorum smdi canmHakketen canım,Hakketen deymez...konundan anladığım kadarıyla bekliyorsun şimdi görüşmek için....bu son olsun.lütfen kendine acı.böğle unutman çok daha zor...
Ben temizlik günlerinde iyi olurum hep...Merhaba kızlar, bugün reglimin ikinci günü ve işyerinde surunuyorum resmen
wc de bozulmuş aksi gibiumarım sizin gununuz güzel geciyodur
Merhaba canım...hoş geldin.ilk sayfada kurallarımlz var oku kabul edersen formumuzu doldur da seni tanıyalım...merhaba :) ben aranıza yeni katılıyorum
hos geldibmerhaba, kuralları okudum kabul ediyorum :)
adım ayşenur
yaşım 21
boyum 175
kilom 73
kilo alma nedenim, miktar ayarlayamamak, geç yemek yemek,gece atıştırmaları
kendimi zayıfken mutlu hissediyorum ,bu kilodayken özgüvenim çok düşük, giyinmek dışarı çıkmak bile istemiyorum
bu arada öğrenciyim, yemek yapmak zor geliyor özellikle sınavlara çalışırken iştahım daha bir açılıyor ,düzeli yürüyüşe tekrar başlayacağım
Canım benim simit olmamış,ama o neyse de 2dilim ekmek yemişsin diyelim.öğlen ne öğleee?tam bi karbonhidrat bombası olmuş..Menum
Sabah
Yumurta
Yrm simit
Ara
3 küçük mandalina
Oglen
Mrcmk corbasi
K.fasulye
P.pilavi ( 1 er kepçe)
Aksam
Palamut tava 1 palamut
Salata
Aramıza hoş geldin canım.inşallah kararlısındır...başladın mı kuzum?yoxsa yarından mı başlıyorsun?merhaba, kuralları okudum kabul ediyorum :)
adım ayşenur
yaşım 21
boyum 175
kilom 73
kilo alma nedenim, miktar ayarlayamamak, geç yemek yemek,gece atıştırmaları
kendimi zayıfken mutlu hissediyorum ,bu kilodayken özgüvenim çok düşük, giyinmek dışarı çıkmak bile istemiyorum
bu arada öğrenciyim, yemek yapmak zor geliyor özellikle sınavlara çalışırken iştahım daha bir açılıyor ,düzeli yürüyüşe tekrar başlayacağım
başladım sayılır ama yarın net bir başlangıç yapıcam, sizin önerebileceğiniz bir yöntem vs var mı, çünkü ne yapıcağımı şaşırdım resmenAramıza hoş geldin canım.inşallah kararlısındır...başladın mı kuzum?yoxsa yarından mı başlıyorsun?
Bu gün nasıl beslendin mesela?yazsan biz de onun üzerinden yönlendirme yapamaya çalışırız...başladım sayılır ama yarın net bir başlangıç yapıcam, sizin önerebileceğiniz bir yöntem vs var mı, çünkü ne yapıcağımı şaşırdım resmen
hoşbuldum :)Hosgeldin tarcin .
Araları 4saat aç kalmaya bak...en iyisi o...meyve çok olmuş...bi de tüm öğünlerine yoğurt ve salata ekle...suyu 2.5 3litre yapmays çalış ve de spor...sabah: 1 bardak yoğurt 1 dilim ekmek 1 ayva
ara: 1 bardak süt
öğlen 2 dilim ekmek 1 kase çorba 1 ayva
ara: 2 greyfurt,2 havuç
akşam:2 dilim ekmek,2 tabak haşlanmış taze fasulye, 1 kase yoğurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?