Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Merhaba kızlar, bugün reglimin ikinci günü ve işyerinde surunuyorum resmen
wc de bozulmuş aksi gibi umarım sizin gununuz güzel geciyodur

merhaba, kuralları okudum kabul ediyorum :)
adım ayşenur
yaşım 21
boyum 175
kilom 73
kilo alma nedenim, miktar ayarlayamamak, geç yemek yemek,gece atıştırmaları
kendimi zayıfken mutlu hissediyorum ,bu kilodayken özgüvenim çok düşük, giyinmek dışarı çıkmak bile istemiyorum
bu arada öğrenciyim, yemek yapmak zor geliyor özellikle sınavlara çalışırken iştahım daha bir açılıyor ,düzeli yürüyüşe tekrar başlayacağım

hos geldib

İyi aksamlar ..

Böcük kisa ve öz ; verilmiş sadakan varmis kurtulmussun diyelim ..
Kizim Senin gozunu hakkaten aşk kör etmiş 17 ayda nasil farkedemedin ?

Aramıza hoş geldin canım.inşallah kararlısındır...başladın mı kuzum?yoxsa yarından mı başlıyorsun?

Aramıza hoş geldin canım.inşallah kararlısındır...başladın mı kuzum?yoxsa yarından mı başlıyorsun?
başladım sayılır ama yarın net bir başlangıç yapıcam, sizin önerebileceğiniz bir yöntem vs var mı, çünkü ne yapıcağımı şaşırdım resmen

başladım sayılır ama yarın net bir başlangıç yapıcam, sizin önerebileceğiniz bir yöntem vs var mı, çünkü ne yapıcağımı şaşırdım resmen
Bu gün nasıl beslendin mesela?yazsan biz de onun üzerinden yönlendirme yapamaya çalışırız...

sabah: 1 bardak yoğurt 1 dilim ekmek 1 ayva
ara: 1 bardak süt
öğlen 2 dilim ekmek 1 kase çorba 1 ayva
ara: 2 greyfurt,2 havuç
akşam:2 dilim ekmek,2 tabak haşlanmış taze fasulye, 1 kase yoğurt

sabah: 1 bardak yoğurt 1 dilim ekmek 1 ayva
ara: 1 bardak süt
öğlen 2 dilim ekmek 1 kase çorba 1 ayva
ara: 2 greyfurt,2 havuç
akşam:2 dilim ekmek,2 tabak haşlanmış taze fasulye, 1 kase yoğurt
Araları 4saat aç kalmaya bak...en iyisi o...meyve çok olmuş...bi de tüm öğünlerine yoğurt ve salata ekle...suyu 2.5 3litre yapmays çalış ve de spor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…