Canım benim simit olmamış,ama o neyse de 2dilim ekmek yemişsin diyelim.öğlen ne öğleee?tam bi karbonhidrat bombası olmuş..
sabah: 1 bardak yoğurt 1 dilim ekmek 1 ayva
ara: 1 bardak süt
öğlen 2 dilim ekmek 1 kase çorba 1 ayva
ara: 2 greyfurt,2 havuç
akşam:2 dilim ekmek,2 tabak haşlanmış taze fasulye, 1 kase yoğurt
Senin niye canın sıkkın fıstığım?Tamamen can sıkıntısından yedim. Moral bozuk olunca bende istah artiyor. Telafi etmeye caliscam :)
Ezgim sen bu çocuğun okuduğu bölüme gitmedin mi 17 ay boyunca...senin iyi niyetini kullanmış ,yalanda ihanet sonuçta..Yok uzmuyorum ki.. Kahrolsun
Gittim hukuk binasindan cikarken kaç kere gordumEzgim sen bu çocuğun okuduğu bölüme gitmedin mi 17 ay boyunca...senin iyi niyetini kullanmış ,yalanda ihanet sonuçta..
Sen şükür namazı kıl kurtulduğun için ,seni hep kandıracaktı belki hayatın boyunca...Gittim hukuk binasindan cikarken kaç kere gordum
Ezgim hala ariyormu seni ? Tepkin ne oldu cok takip edemedim Linki ?Gittim hukuk binasindan cikarken kaç kere gordum
Sırtını incitmiş, yıkayıp krem sürdüm,zorlamış öğretmen yapacaksınız diye..Allah korumuş boynu zedelenebilirdi...dersi çok zor dinledim anne diyor...senin fıstık nasıl oldu?geçtimi bulântısı?Hulyam oglan nasil ciddi bisi yok demi ? İyi etmissin gitmemekle tek cocuklarda oluyor bu duygular
İyi toparlandi ablasi yemegini yiyor simdi .Sırtını incitmiş, yıkayıp krem sürdüm,zorlamış öğretmen yapacaksınız diye..Allah korumuş boynu zedelenebilirdi...dersi çok zor dinledim anne diyor...senin fıstık nasıl oldu?geçtimi bulântısı?
Kuzuma geçmiş olsun...İyi toparlandi ablasi yemegini yiyor simdi .
Kıyamam sana da kızına da geçmiş olsun canım :)Benim menum cok duzenli olmadi bugun
Sabah
Omlet, peynir . Marul
Az kaymak . 2 zeytin
4 ceviz ..
Ogle
2 kase mercimek corba ..
Aksam
Yarim aysberkle 5 cig kofte .
2kasik tahin pekmez . Yr. Muz .
Aslinda miyetim balikti yada tavuk dolapta bekliyor ama yapacak kisi yoktu . Buyuk kizim okuldan yeni geldi bende evde ne var yedim ...sesim gitti iyce burmun yaniyor gozlerim sulaniyor uyyy ...
Abla ariyor ayrildim aksam ustu bitti deddm tabiki. Ariyor başka ne yapicakki. Aradigini gördükçe gucleniyorumEzgim hala ariyormu seni ? Tepkin ne oldu cok takip edemedim Linki ?
Fena olmamış,ama iyi de deyil...bence özel günlerde sporun bi zararı yokhayirli aksamlar benum menum
sabah
2dilim tam bugday ekmegi
yumurta yagda sucuklu ama sadece bir dilimcik aeben ablm aklima geldi
oglen
iki elma
aksam
bir kase etli sehriye corbasi
su iciyorum
spor yapsam bi zarari olurmu ozel donemde
Şükürler olmuş iyiymiş paşam...Sırtını incitmiş, yıkayıp krem sürdüm,zorlamış öğretmen yapacaksınız diye..Allah korumuş boynu zedelenebilirdi...dersi çok zor dinledim anne diyor...senin fıstık nasıl oldu?geçtimi bulântısı?
Sana da kuzuya da geçmiş olsun...Benim menum cok duzenli olmadi bugun
Sabah
Omlet, peynir . Marul
Az kaymak . 2 zeytin
4 ceviz ..
Ogle
2 kase mercimek corba ..
Aksam
Yarim aysberkle 5 cig kofte .
2kasik tahin pekmez . Yr. Muz .
Aslinda miyetim balikti yada tavuk dolapta bekliyor ama yapacak kisi yoktu . Buyuk kizim okuldan yeni geldi bende evde ne var yedim ...sesim gitti iyce burmun yaniyor gozlerim sulaniyor uyyy ...
Lahanan bittimi fıstık?Sabaheynirli omlet
12:00 elma,3 çay kaşığı tahin pekmez
16:00 yumurta,1 dilim tahıllı ekmek
18:00 mandalina,1 kase çorba,ıspanak yemeği
2 kez zencefil,zerdeçal,tarçınlı yoğurt yedim..
Jullian Michaels level 2/11. Gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?