Amaninnnn...korkutmayın beni yaaaa...olmazsa da tekrar koyu boyarım ne olucak.denemekten ne çıkar...Valla aynuracım senin saçın koyu gördüğüm kadarıyla bu ton balyaj seni yaşlı gösterebilir ama tabiki sen bilirsin canım :)
Çok da güzel olabilir tabiki aynurum inş da olur olmazsa da degistirirsin nolacakAmaninnnn...korkutmayın beni yaaaa...olmazsa da tekrar koyu boyarım ne olucak.denemekten ne çıkar...
Çook teşekkür ederim... şimdilik geçici olarak geçti gibi :)Çok teşekkür ederim kızlar.aslında öğle çok üstünlüyü yok ama havalı işte...seviyorum...ben de işlere koyuldum işte...odalar bitti kaldı mutfak temizliyi...geçen günlki olaydan somra kve 1şeyler olmuş mutfakda 1 2 bulaşık vardı onları yıkadı kuruladı yerine koydu.şiçdi ben kızı uyutuyorum mutfakta hala.hep böyledir,dillendiririm hiç yardım etmiyorsun diyorum sonra bi kaç gün düzelir azcık yatdım eder sonra yine aynı. ..
aeben ablam senin kıza perim sana da geçmiş olsun....
merhaba :) ben aranıza yeni katılıyorum
Ayyy diş tedavisi...en nefret ettiyim...Bugünki raporum
Sabah:
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 dilim esmer ekmek
4 zeytin
domates,salatalık,dereotu
1 şekersiz çay
Öğlen:
3 limon lifli kepekli bisküvi
Akşam:
Somon balığı
Salata
1,5 lt su içtim şimdilik. 6000 adım attım. Biraz zor içiyorum öğlen geçiştirmek zorunda kaldım diş ağrısına. Sanırım dişimin altında delik olmuş, doktor kanal tedavisi dedi ve ben direk kaçtım
İlahi kız desene cuma patlatıcaksın listeyi(kah kaha atan smile)Az önce tartildim 58kilo geldim
Sabaheynirli omlet
12:00 elma,3 çay kaşığı tahin pekmez
16:00 yumurta,1 dilim tahıllı ekmek
18:00 mandalina,1 kase çorba,ıspanak yemeği
2 kez zencefil,zerdeçal,tarçınlı yoğurt yedim..
Jullian Michaels level 2/11. Gün
bnce diyeti bozma bi ise yarasin bariAz önce tartildim 58kilo geldim
Kz ne yiyorumki ne diyetibnce diyeti bozma bi ise yarasin bari
Bugun afkadasim beni aldı kafeye gittik önüme serpme koy kahvaltisi serildi.. İki lokma yedim sadece bi peynirle yedim bi lokma ekmeği bi de yağla bal surdm o kadar. Annem de aksam bi kase çorba icirttiİlahi kız desene cuma patlatıcaksın listeyi(kah kaha atan smile)
Bitanem kendine iyi bak...dün de söğledim sana diyet falan düşünme ne bulduysan ye...bak bunu herzaman söylemem ha..
ne guzel 58 olmussun oh guzelligine guzellik katmissin mezun edecegiz sen'Kz ne yiyorumki ne diyeti
annem aksam zorla bi kase çorba ictirtti. Dünden beri
Tatlımmm sana söğlemedik mii?bizim konumuz var.inşallah 5ocakta başlıycaz hep birlikde...bu egzersiz iyi terletiyor mu ya ben de başlamak için bir şeyler arıyorum
Yesene kızımmm...aama ben de canım sıkkın olduğunda hiç yiyemem..Bugun afkadasim beni aldı kafeye gittik önüme serpme koy kahvaltisi serildi.. İki lokma yedim sadece bi peynirle yedim bi lokma ekmeği bi de yağla bal surdm o kadar. Annem de aksam bi kase çorba icirtti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?