Bitmedi,bittikçe yapıyorum ,çok lezzetli oluyor çorbam,halbuki normal çorbalardan yapınca içmem,bunu seviyorum...Lahanan bittimi fıstık?
15. Dakikada şıpır şıpırrrr ter damlıyor yüzünden,havlu elinin altında olsun :)bu egzersiz iyi terletiyor mu ya ben de başlamak için bir şeyler arıyorum
Size söylemeyi unuttum.yarın saç remgimi deyiştiriyorummm...balyaj yaptırıcam iallah yakışır...
İnşallah ya...çok heycanlıyım..Aynur ten rengin açık fotoda ,beyaz tene açık rengi yakıştırıyorum ben..,
Kızlar bu hafta hedef falan belirleyemdik...inşallah yılbaşı telaşımız geçsin gelecek hafta için hem aysonu hem haftalık hedefleri yazarız.hatırlatıcaç cuna bildirimine yazarsınız...öylece kiloyu not ederken hedefleri de not ederim...
Bir turlu deneme firsatim15. Dakikada şıpır şıpırrrr ter damlıyor yüzünden,havlu elinin altında olsun :)
Sadece balyaj dimi,aman oryelle açtırma sakın saçını..,İnşallah ya...çok heycanlıyım..
Hulyam ben bugday tenliyim aynurun teni gibi . Bir ara rofle yaptirmistim ( kapaliyim bu arada ) evet yakisiyor fakat koyu renk sac daha genc gosteriyor beni ..Aynur ten rengin açık fotoda ,beyaz tene açık rengi yakıştırıyorum ben..,
Yoksa sende mi temizlik gününde mutlu olanlardanmısın kuzum?Iyi aksamlarGelemedim bugun ama guzel ve yogun bir gun gecirdim.
Aeben, daydream ve peri gecmis olsun.
Tarcin hos geldin canim
Aebenim başla bak bırakamayacaksın..kısa sürdüğü için aman şu kadar kaldı zaten diye diye bırakmıyorsun,27 dk ya..başladığı gibi bitiyor,oğlan yatsın jessicamla yürüş yapmayı düşünüyorum.,ayrıca soğukalgınlığım olduğunda özellikle spor yaparım bütün bronşlarım açılır,iyileşiveririm...Bir turlu deneme firsatim
Olmadi yahu inreniyorum sizlere. Bu hafta baslayim diyordum bu seferde hastalik beni birakmiycak herhalde
İncelelim hulyam ben kiloya cok takmam :)
Benim tenim bembeyax deyil sma buğday da deyil ablam.ikisinin arası bi ton...olmazsa deyiştiririm abla ne olacak...neden açık yapıyorum biliyomusun?hem seviyorum,hem de saçlarım seyrek ya.ondan yapıyorum saç derim bir az saklansın diye...ayyy karizma sıfır şu an...Hulyam ben bugday tenliyim aynurun teni gibi . Bir ara rofle yaptirmistim ( kapaliyim bu arada ) evet yakisiyor fakat koyu renk sac daha genc gosteriyor beni ..
Ama aynurum senin yas zaten kucuk o yuzden dene derim
Koyu renk genç gösterir doğru..benim saçım zifiri siyah...kilomu verince rengini açtıracaktım vazgeçtim,,,gözüme bi kalem çeksem bile yetiyor..bide ben türbanlılar için yapılmış Şampuan kullanıyorum saçım neredeyse hiç dökülmemeye başladı.,tavsiye ederim sana...Hulyam ben bugday tenliyim aynurun teni gibi . Bir ara rofle yaptirmistim ( kapaliyim bu arada ) evet yakisiyor fakat koyu renk sac daha genc gosteriyor beni ..
Ama aynurum senin yas zaten kucuk o yuzden dene derim
Bende tam arzu bugun yok diycektimki sen yazmissin .:))Iyi aksamlarGelemedim bugun ama guzel ve yogun bir gun gecirdim.
Aeben, daydream ve peri gecmis olsun.
Tarcin hos geldin canim
hahaha, süper o zaman, yarın ben de yapıyım bakıyım15. Dakikada şıpır şıpırrrr ter damlıyor yüzünden,havlu elinin altında olsun :)
Yoksa sende mi temizlik gününde mutlu olanlardanmısın kuzum?
ayrıca da özledim vallaha...
Bak şimdi oryolle neye diyorsunuz bilmiyorum biz ona asvitleniya deyirik ruscası böyle galiba.evet şöyle güçlü bi maddeyle saçı sap sarı yapıyorlar sonra boyuyorlar ama ben direk boya ile açtırıcam...Sadece balyaj dimi,aman oryelle açtırma sakın saçını..,
Bende tam arzu bugun yok diycektimki sen yazmissin .:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?