Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kızlar dün neredeyse 1 saat Jullian 30 day yapmış tüm yorumları okudum,ekşi sözlük,bloglar,genel yorumlar...kasa ağırlık verildiği için kilo vermeyi azaltıyormuş,kas yağdan ağır...ama incelme oluyor...yani yapacak olanlar kilo vermeniz azalacak diyorlarrrr

O değilde ben yılbaşında evde oluruz bende yemeyiveririm diyordum amma velakinnn oğlum " babam sana sürpriz yapacak,bir yeri aradı rezervasyon için " dedi...sanırım dışarı çıkacağız,henüz bişey demedi...dışarı çıkarsak kendimi tutamam biliyorum,yerim yani...bu cuma sabit çıkayım diye diyet yapıyorum şuan anlayacağınız ...eğer öyle olursa şimdiden özür dileyeyim kızlar

15. Dakikada şıpır şıpırrrr ter damlıyor yüzünden,havlu elinin altında olsun :)
Bir turlu deneme firsatim
Olmadi yahu inreniyorum sizlere . Bu hafta baslayim diyordum bu seferde hastalik beni birakmiycak herhalde

İncelelim hulyam ben kiloya cok takmam :)

Raporum
Sabah
Peynirli omlet, salata ve sut.

Ogleden sonra
Iskender.

Aksam
Et kofte, sogan salatasi ve ayran.

Gun icinde 1 salkim uzum, bir kucuk kase ceviz&badem ve 3 hurma yedim. Leslie 5 mil yaptim ve 4 litre su ictim.

Aynur ten rengin açık fotoda ,beyaz tene açık rengi yakıştırıyorum ben..,
Hulyam ben bugday tenliyim aynurun teni gibi . Bir ara rofle yaptirmistim ( kapaliyim bu arada ) evet yakisiyor fakat koyu renk sac daha genc gosteriyor beni ..
Ama aynurum senin yas zaten kucuk o yuzden dene derim

Bir turlu deneme firsatim
Olmadi yahu inreniyorum sizlere . Bu hafta baslayim diyordum bu seferde hastalik beni birakmiycak herhalde

İncelelim hulyam ben kiloya cok takmam :)
Aebenim başla bak bırakamayacaksın..kısa sürdüğü için aman şu kadar kaldı zaten diye diye bırakmıyorsun,27 dk ya..başladığı gibi bitiyor,oğlan yatsın jessicamla yürüş yapmayı düşünüyorum.,ayrıca soğukalgınlığım olduğunda özellikle spor yaparım bütün bronşlarım açılır,iyileşiveririm...

Hulyam ben bugday tenliyim aynurun teni gibi . Bir ara rofle yaptirmistim ( kapaliyim bu arada ) evet yakisiyor fakat koyu renk sac daha genc gosteriyor beni ..
Benim tenim bembeyax deyil sma buğday da deyil ablam.ikisinin arası bi ton...olmazsa deyiştiririm abla ne olacak...neden açık yapıyorum biliyomusun?hem seviyorum,hem de saçlarım seyrek ya.ondan yapıyorum saç derim bir az saklansın diye...ayyy karizma sıfır şu an...

Koyu renk genç gösterir doğru..benim saçım zifiri siyah...kilomu verince rengini açtıracaktım vazgeçtim,,,gözüme bi kalem çeksem bile yetiyor..bide ben türbanlılar için yapılmış Şampuan kullanıyorum saçım neredeyse hiç dökülmemeye başladı.,tavsiye ederim sana...

Yoksa sende mi temizlik gününde mutlu olanlardanmısın kuzum?
ayrıca da özledim vallaha...

Olmaz miyim canim:)
Heryeri temizledi kadin, bal dok yala.
Ogleden sonraya kadar da ogrencimle calistik. Yemekle ugrasamadim disaridan soyledim. Hep beraber yedik

Sizler de baya sohbet etmissiniz. Saclarin simdiden hayirli olsun

Sadece balyaj dimi,aman oryelle açtırma sakın saçını..,
Bak şimdi oryolle neye diyorsunuz bilmiyorum biz ona asvitleniya deyirik ruscası böyle galiba.evet şöyle güçlü bi maddeyle saçı sap sarı yapıyorlar sonra boyuyorlar ama ben direk boya ile açtırıcam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…