Seninçin koyduğum linke baktın mı?hahaha, süper o zaman, yarın ben de yapıyım bakıyım
Evet o dediğinden, saçı mahvediyor...iyi sen yaptırmayacakmışsın..,Bak şimdi oryolle neye diyorsunuz bilmiyorum biz ona asvitleniya deyirik ruscası böyle galiba.evet şöyle güçlü bi maddeyle saçı sap sarı yapıyorlar sonra boyuyorlar ama ben direk boya ile açtırıcam...
Ablsm 3ocağa kadar ölçülerini malum topiye yolla sen de 5ocaktan benimle bsşlıyorsun...Bir turlu deneme firsatim
Olmadi yahu inreniyorum sizlere. Bu hafta baslayim diyordum bu seferde hastalik beni birakmiycak herhalde
İncelelim hulyam ben kiloya cok takmam :)
Aynur siz bu spora başladığınızda acaba ilk günler vücudu hamlayınca bırakanlar olur mu diye düşünüyorum.,,yada o kadar hamlıyor ki istesede yapamıyor insan...bi tavsiye bence ayın 2 yada 3. Ünde herkese level 1 i yaptırırsan iyi olur,5 ine kadar hamlama azalır...Seninçin koyduğum linke baktın mı?
Oryal sakin vurdurma ben mağdurum o saci toparlayamazsin sakinnnn.Bak şimdi oryolle neye diyorsunuz bilmiyorum biz ona asvitleniya deyirik ruscası böyle galiba.evet şöyle güçlü bi maddeyle saçı sap sarı yapıyorlar sonra boyuyorlar ama ben direk boya ile açtırıcam...
Saclarimdam memnunum hulyam evde acigim arada bir kisa degisik birmodel yaptirayim diyorum ama vaz geciyorum sonra yuzum yuvarlak cok kisa yakismaz sanirim ...Koyu renk genç gösterir doğru..benim saçım zifiri siyah...kilomu verince rengini açtıracaktım vazgeçtim,,,gözüme bi kalem çeksem bile yetiyor..bide ben türbanlılar için yapılmış Şampuan kullanıyorum saçım neredeyse hiç dökülmemeye başladı.,tavsiye ederim sana...
Iyi aksamlarGelemedim bugun ama guzel ve yogun bir gun gecirdim.
Aeben, daydream ve peri gecmis olsun.
Tarcin hos geldin canim
Tamam fıstığım. ..nasılsın canımmm?Oryal sakin vurdurma ben mağdurum o saci toparlayamazsin sakinnnn.
Bilmemkii.. Durağan..Tamam fıstığım. ..nasılsın canımmm?
Geç geldim eve kızlar Aksam yemegi geç oldu ben de hafif yedim :)
10.00 kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
Yağsız peynir
1 dilim pastırma
Domates, salatalık
Cevizli günkurusu
13.30 öğle yemeği
2 tane Mücver
2 tane köfte
Salata,yoğurt
1 bardak ayran
17.00 bir paket diyet bisküvi
20.00 bir avuç antep fıstığı
21.30 Yoğurtlu Turp salatası
2 tane marul arası cig köfte
2 cevizli günkurusu
Bilmemkii.. Durağan..
Yarin var sinavm calismadim..yok yönlendiremiyorumki. Hep sabit nokta.hep oVar miydi bugun sinavin canim? Nasil, kendini baska konulara yonlendirebiliyor musun?
Ezgi çocuğun ihaneti söylediği yalan yanında hafif kalıyor bence o daha önemli,bu çocuk yalancıııı...Allah 1 dediğine inan sadece,geri söylediği herşeyden şüphe duy bence..Bilmemkii.. Durağan..
Şimdi şöyle hakikaten isteyen bırakmaz bence.ya da diyelim ağrıyorum yapa bildiyim kadar yaparım bende ama devam ederim mutlaka...çünki isti yorum incelmeyi...Aynur siz bu spora başladığınızda acaba ilk günler vücudu hamlayınca bırakanlar olur mu diye düşünüyorum.,,yada o kadar hamlıyor ki istesede yapamıyor insan...bi tavsiye bence ayın 2 yada 3. Ünde herkese level 1 i yaptırırsan iyi olur,5 ine kadar hamlama azalır...
Aynurrr öyle deme, benim yaptığım sporu biliyorsunuz ,bu julliani ilk yaptığımda yürüyemedim, oturup çocuğun ayakkabısını bağlayamamıştım 2 yıl önce..mecburen ara verdim ağrılarım geçene kadar...alışık olmayan bünye ne olur bilmiyorum...Şimdi şöyle hakikaten isteyen bırakmaz bence.ya da diyelim ağrıyorum yapa bildiyim kadar yaparım bende ama devam ederim mutlaka...çünki isti yorum incelmeyi...
Çok zordur tahmin ede biliyorum...Yarin var sinavm calismadim..yok yönlendiremiyorumki. Hep sabit nokta.hep o
Yarin var sinavm calismadim..yok yönlendiremiyorumki. Hep sabit nokta.hep o
Sence mecburiyet olunca yapmazmıyım yine?yapsmazmıyız yani?Aynurrr öyle deme, benim yaptığım sporu biliyorsunuz ,bu julliani ilk yaptığımda yürüyemedim, oturup çocuğun ayakkabısını bağlayamamıştım 2 yıl önce..mecburen ara verdim ağrılarım geçene kadar...alışık olmayan bünye ne olur bilmiyorum...
İhaneti aştı bu olay zaten..Ezgi çocuğun ihaneti söylediği yalan yanında hafif kalıyor bence o daha önemli,bu çocuk yalancıııı...Allah 1 dediğine inan sadece,geri söylediği herşeyden şüphe duy bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?