Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bak şimdi oryolle neye diyorsunuz bilmiyorum biz ona asvitleniya deyirik ruscası böyle galiba.evet şöyle güçlü bi maddeyle saçı sap sarı yapıyorlar sonra boyuyorlar ama ben direk boya ile açtırıcam...
Evet o dediğinden, saçı mahvediyor...iyi sen yaptırmayacakmışsın..,

Bir turlu deneme firsatim
Olmadi yahu inreniyorum sizlere . Bu hafta baslayim diyordum bu seferde hastalik beni birakmiycak herhalde

İncelelim hulyam ben kiloya cok takmam :)
Ablsm 3ocağa kadar ölçülerini malum topiye yolla sen de 5ocaktan benimle bsşlıyorsun...

Seninçin koyduğum linke baktın mı?
Aynur siz bu spora başladığınızda acaba ilk günler vücudu hamlayınca bırakanlar olur mu diye düşünüyorum.,,yada o kadar hamlıyor ki istesede yapamıyor insan...bi tavsiye bence ayın 2 yada 3. Ünde herkese level 1 i yaptırırsan iyi olur,5 ine kadar hamlama azalır...

Bak şimdi oryolle neye diyorsunuz bilmiyorum biz ona asvitleniya deyirik ruscası böyle galiba.evet şöyle güçlü bi maddeyle saçı sap sarı yapıyorlar sonra boyuyorlar ama ben direk boya ile açtırıcam...
Oryal sakin vurdurma ben mağdurum o saci toparlayamazsin sakinnnn.

Geç geldim eve kızlar Aksam yemegi geç oldu ben de hafif yedim :)

10.00 kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
Yağsız peynir
1 dilim pastırma
Domates, salatalık
Cevizli günkurusu

13.30 öğle yemeği
2 tane Mücver
2 tane köfte
Salata,yoğurt
1 bardak ayran

17.00 bir paket diyet bisküvi

20.00 bir avuç antep fıstığı

21.30 Yoğurtlu Turp salatası
2 tane marul arası cig köfte
2 cevizli günkurusu

Saclarimdam memnunum hulyam evde acigim arada bir kisa degisik birmodel yaptirayim diyorum ama vaz geciyorum sonra yuzum yuvarlak cok kisa yakismaz sanirim ...

Fatoş sen karatay mı yapıyorsun?(diyet bisküvi hariççç)

Şimdi şöyle hakikaten isteyen bırakmaz bence.ya da diyelim ağrıyorum yapa bildiyim kadar yaparım bende ama devam ederim mutlaka...çünki isti yorum incelmeyi...

Şimdi şöyle hakikaten isteyen bırakmaz bence.ya da diyelim ağrıyorum yapa bildiyim kadar yaparım bende ama devam ederim mutlaka...çünki isti yorum incelmeyi...
Aynurrr öyle deme, benim yaptığım sporu biliyorsunuz ,bu julliani ilk yaptığımda yürüyemedim, oturup çocuğun ayakkabısını bağlayamamıştım 2 yıl önce..mecburen ara verdim ağrılarım geçene kadar...alışık olmayan bünye ne olur bilmiyorum...

Sence mecburiyet olunca yapmazmıyım yine?yapsmazmıyız yani?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…