Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yapmak istersin ama yapamazsın gülüm. Hülya abla haklı. Hiç spor deneyimi olmayanlar en azından hareketlere alışmalı biraz. Sonra beraber asıl baslangıcı yaparsınız.
Evet...istense bile yapılamıyor Arzum...

Kızlar söylediklerinizi mutlaka dikkate alırım...şimdi ne yapayım?ne öneriyorsinuz?mesele sadece bi genmü yapalım?3ü yapalım 4ü dinlenelimmi?yoksa nasıl?

Alemsin kızzz...ablanızım tabi ..yazılı görünce tuhaf geliyor,benim kuzenler sizden büyük hepsi abla der, daha doğrusu demek zorundalar..,
Sana bir şey diyim mi bence sen de arzu da açıldınız iyice...önceleri çok ciddi biriydiniz,şimdi bizden oldunuz...seviniyorum buna...

Kızlar söylediklerinizi mutlaka dikkate alırım...şimdi ne yapayım?ne öneriyorsinuz?mesele sadece bi genmü yapalım?3ü yapalım 4ü dinlenelimmi?yoksa nasıl?
Yarın yap bi bak bakalım belkide hamlamazsın...ama durmadan yap onlarla beraber...bide julliann arkasında 2 hatun var biri kolay diğeri zor olanı yapıyor,ben hep zoru yapanınkini yaptım..

Gercekdenmi ,yani benimde bunyem aliskin en azindan kaslarima guveniyordum ay iyce merak ettim simdi ...

Yarın yap bi bak bakalım belkide hamlamazsın...ama durmadan yap onlarla beraber...bide julliann arkasında 2 hatun var biri kolay diğeri zor olanı yapıyor,ben hep zoru yapanınkini yaptım..
Şimdi şöğle bi durum var.ben pcyi tamire yolladım ama tel.den yapıcam...fakat yarın falan yapamam,yarın öbürgün için hazırlık yapıcam...ancak 3ü yapa bilirim.ben önemli deyilim ben diyer arkadaşları düşünüyorum...

Hayııır hülya da öğle...kaçırmışsın bak...

Ben yanlış hatırlamıyorsam Elif bana kızdıgında Hulya abla ben hoşlanırım bizim ailede 1 yas büyüge bile abla abi denir demişti. Kızacaksa da alıştım zaten:)

Kimseyi tanımıyorsun ilk basladıgında. Sizli bizli mesafeli olmak normal gülüm. Sonra herkes özelinden bahsediyor, aile gibi oluyorsun. E haliyle tavır da lisan da degişiyor

Sana bir şey diyim mi bence sen de arzu da açıldınız iyice...önceleri çok ciddi biriydiniz,şimdi bizden oldunuz...seviniyorum buna...
Ben normalde de hemen samimi olmam ,mesafeliyimdir...tanıdıkça samimileşirim..ama samimi olsam bile mesafeyi biraz korurum.,,

Ben daha evvel deneyim
Diyordum en azindan hareketleri tam anlamak icin ...

Senin topikte cogu sabırsızdı, biran önce baslamak istiyordu. Bence izin ver baslayıp yapsınlar. 5 inde beraber baslanacak bu sadece alıştırma dersin. Hamlayan olursa dinlenmek için vakti olur en azından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…