Ezgi hani bi ara özelden yazışmıştık ya.o konu da bunla mı ilgiliydi?İhaneti aştı bu olay zaten..
Kizim iyi hamdolsun arzumda ben baya sifayi kapmisim sanirimNasil oldunuz canim, daha iyisiniz insallah
Sence mecburiyet olunca yapmazmıyım yine?yapsmazmıyız yani?
İnsallah aynurum ..Ablsm 3ocağa kadar ölçülerini malum topiye yolla sen de 5ocaktan benimle bsşlıyorsun...
Ablamııı?bittin kızım sen...Yapmak istersin ama yapamazsın gülüm. Hülya abla haklı. Hiç spor deneyimi olmayanlar en azından hareketlere alışmalı biraz. Sonra beraber asıl baslangıcı yaparsınız.
Evet...istense bile yapılamıyor Arzum...Yapmak istersin ama yapamazsın gülüm. Hülya abla haklı. Hiç spor deneyimi olmayanlar en azından hareketlere alışmalı biraz. Sonra beraber asıl baslangıcı yaparsınız.
Kizim iyi hamdolsun arzumda ben baya sifayi kapmisim sanirim
Alemsin kızzz...ablanızım tabi ..yazılı görünce tuhaf geliyor,benim kuzenler sizden büyük hepsi abla der, daha doğrusu demek zorundalar..,Ablamııı?bittin kızım sen...
Ablamııı?bittin kızım sen...
Sana bir şey diyim mi bence sen de arzu da açıldınız iyice...önceleri çok ciddi biriydiniz,şimdi bizden oldunuz...seviniyorum buna...Alemsin kızzz...ablanızım tabi ..yazılı görünce tuhaf geliyor,benim kuzenler sizden büyük hepsi abla der, daha doğrusu demek zorundalar..,
Yarın yap bi bak bakalım belkide hamlamazsın...ama durmadan yap onlarla beraber...bide julliann arkasında 2 hatun var biri kolay diğeri zor olanı yapıyor,ben hep zoru yapanınkini yaptım..Kızlar söylediklerinizi mutlaka dikkate alırım...şimdi ne yapayım?ne öneriyorsinuz?mesele sadece bi genmü yapalım?3ü yapalım 4ü dinlenelimmi?yoksa nasıl?
Gercekdenmi ,yani benimde bunyem aliskin en azindan kaslarima guveniyordum ay iyce merak ettim simdi ...Aynurrr öyle deme, benim yaptığım sporu biliyorsunuz ,bu julliani ilk yaptığımda yürüyemedim, oturup çocuğun ayakkabısını bağlayamamıştım 2 yıl önce..mecburen ara verdim ağrılarım geçene kadar...alışık olmayan bünye ne olur bilmiyorum...
Hayııır hülya da öğle...kaçırmışsın bak...Neden öyle dedin ki? Elif kızıyordu abla deyince, pumpul degil:)
Şimdi şöğle bi durum var.ben pcyi tamire yolladım ama tel.den yapıcam...fakat yarın falan yapamam,yarın öbürgün için hazırlık yapıcam...ancak 3ü yapa bilirim.ben önemli deyilim ben diyer arkadaşları düşünüyorum...Yarın yap bi bak bakalım belkide hamlamazsın...ama durmadan yap onlarla beraber...bide julliann arkasında 2 hatun var biri kolay diğeri zor olanı yapıyor,ben hep zoru yapanınkini yaptım..
Hayııır hülya da öğle...kaçırmışsın bak...
Ben normalde de hemen samimi olmam ,mesafeliyimdir...tanıdıkça samimileşirim..ama samimi olsam bile mesafeyi biraz korurum.,,Sana bir şey diyim mi bence sen de arzu da açıldınız iyice...önceleri çok ciddi biriydiniz,şimdi bizden oldunuz...seviniyorum buna...
Tipik akrep :)))Ben normalde de hemen samimi olmam ,mesafeliyimdir...tanıdıkça samimileşirim..ama samimi olsam bile mesafeyi biraz korurum.,,
Şimdi şöğle bi durum var.ben pcyi tamire yolladım ama tel.den yapıcam...fakat yarın falan yapamam,yarın öbürgün için hazırlık yapıcam...ancak 3ü yapa bilirim.ben önemli deyilim ben diyer arkadaşları düşünüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?