Yarın yap istersen Aebenim,Aynura da rehberlik yapmış olursun..Ben daha evvel deneyim
Diyordum en azindan hareketleri tam anlamak icin ...
Arzu mezun olupda ise baslasanda bizi unutmazsin dimi ,gelirsin aradaBen yanlış hatırlamıyorsam Elif bana kızdıgında Hulya abla ben hoşlanırım bizim ailede 1 yas büyüge bile abla abi denir demişti. Kızacaksa da alıştım zaten:)
Kimseyi tanımıyorsun ilk basladıgında. Sizli bizli mesafeli olmak normal gülüm. Sonra herkes özelinden bahsediyor,
aile gibi oluyorsun. E haliyle tavır da lisan da degişiyor
Aynen...ben de senin gibiydim ilk başlarda.hatta birine canım demeye bile çekinirdim.bakıyordim kızlar bir birine ay bitanem,ay kuzum falan diyor çok garipsiyodum nasıl tanımadıklarına böyle derler diye ama sonra ben de buradakı arkadaşları tanıdıkca sevdikce açılmaya başladım...Ben yanlış hatırlamıyorsam Elif bana kızdıgında Hulya abla ben hoşlanırım bizim ailede 1 yas büyüge bile abla abi denir demişti. Kızacaksa da alıştım zaten:)
Kimseyi tanımıyorsun ilk basladıgında. Sizli bizli mesafeli olmak normal gülüm. Sonra herkes özelinden bahsediyor, aile gibi oluyorsun. E haliyle tavır da lisan da degişiyor
Arzu mezun olupda ise baslasanda bizi unutmazsin dimi ,gelirsin arada
Hulyam yarin sohbet var, evde daginik hafta sonunun daginikligi duruyor bugun yattim hep . Firsat bulursam yapayimYarın yap istersen Aebenim,Aynura da rehberlik yapmış olursun..
Dimi,biz öyle canım cicim yapmayız ama kötü günde ilk biz koşarız ...bana hep derler,çok iyi kötü gün dostuyumdur..iyi günde herkes yanında zaten önemli olan kötü gün..kötü günümde yanımda olmayanı da hiç acımam silerim..Tipik akrep :)))
Arzu mezun olupda ise baslasanda bizi unutmazsin dimi ,gelirsin arada
Tahmin edeyim,ailedekilerin baş harfleri..dimi Aeben..İnşallah Aeben abla
Aeben in anlamı ne bu arada?
Benim görümcem akrep.çok sivri dillidir.ailedekilere öğledir ama.arkadaşlara falan çok iyidir...3tane akrep kadını var etrafımda 3ünün de ortak yönü cazibeli olmaları...Dimi,biz öyle canım cicim yapmayız ama kötü günde ilk biz koşarız ...bana hep derler,çok iyi kötü gün dostuyumdur..iyi günde herkes yanında zaten önemli olan kötü gün..kötü günümde yanımda olmayanı da hiç acımam silerim..
Kizlar acikca soyleyim ben canim kelimesini pek sevmem samimi gelmez bana , ama mecburen ekleniyor yazim duzeni icin ...Aynen...ben de senin gibiydim ilk başlarda.hatta birine canım demeye bile çekinirdim.bakıyordim kızlar bir birine ay bitanem,ay kuzum falan diyor çok garipsiyodum nasıl tanımadıklarına böyle derler diye ama sonra ben de buradakı arkadaşları tanıdıkca sevdikce açılmaya başladım...
Soru superr...İnşallah Aeben abla
Aeben in anlamı ne bu arada?
Bende kimsenin arkasından konuşmam mesela,yüzüne söylerim..öyle arkasından konuşup yüze gülmem..o yüzden herkes bilir kendisini sevip sevmediğimi...Benim görümcem akrep.çok sivri dillidir.ailedekilere öğledir ama.arkadaşlara falan çok iyidir...3tane akrep kadını var etrafımda 3ünün de ortak yönü cazibeli olmaları...
Soru superr...
A a a a ben de gerçek hayatta asla kullanmam canım kelimesini.sadece mesajlardaKizlar acikca soyleyim ben canim kelimesini pek sevmem samimi gelmez bana , ama mecburen ekleniyor yazim duzeni icin ...
Karsi tarafa daha sicak gelsin diye ....
Yooo.hiç sormadım...Bunca zamandır tanışıyorsunuz, sormadınız mı
Ben de bir ben bilmiyorum sanıyordum
İste bir kere daha akrep ve sezgi evet hulyacim aynen oyle :))Tahmin edeyim,ailedekilerin baş harfleri..dimi Aeben..
Bizim icin kullandigim bir soz vardir hulyacim " akrepler canini size verecek kadar iyibir dost caninizi alacak kadarda dusmaniniz olabilir . Bu size bagli . Cok iyi sezgileri vardir icinizi okurlar . Birde kraldan cok kralcidir dostu icin hic dusunmez ondan once onu savunur . Baska ozelikleride varda saymayim simdiDimi,biz öyle canım cicim yapmayız ama kötü günde ilk biz koşarız ...bana hep derler,çok iyi kötü gün dostuyumdur..iyi günde herkes yanında zaten önemli olan kötü gün..kötü günümde yanımda olmayanı da hiç acımam silerim..
Aslında montignac ve karatay karışımı bişi yapıyorum canım kendim modifiye ettim ikisiniFatoş sen karatay mı yapıyorsun?(diyet bisküvi hariççç)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?