Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aynur honey aeben siz ne diyosunuz hediye konusuna

İçinden gelmiş ki soruyorsun canım. Al tabi. İyi olan hep sen ol. Bu dünya gecici. Mutlu da olsan dünyanın en bedbahtı da olsan gecip gidecek. Aslolan ahiret. İnsanların hepsini mutlu edemezsin. O yüzden sadece rabbimizi hoş tut, her hareketinde O nun rızasını gözet.

Hayırlı olsun canım, güle güle giy

Neden cook artı oldun ki sen canım?

Daydream- jillian nasıl gidiyor, devam ediyor musun, incelme var mı? (ne çok sordum) ben 2 defa yaptım sonra vakit olmadı ve bıraktım
Yapıyorum bugün 12 daha yapmadım şimdi yapacağım...bu bitince 4 haftalık ripped programına devam edeceğim..incelme var eşim inceliyorsun diyor...farkediliyormuş...

Raporum
Sabah
Salata ve sut.

Ögle
Etlı pırasa ve yogurt. Yogurt dondurma (elma suyu ve 2 kuru incir ile, üzerınde ceviz ve badem).

Aksam
Lazanya (dukan usulu, besamel olarak 1 bardak sut ve 2 kasık labne) ve ayran.

40 dk koşu bandında yürüdüm ve leslie 4 mil yaptım. 4 litre su içtim.

Canım benim olmazzz...olsun artıda da olsan eksi de olsan bildirim yapmalısın en azından bu hafta. ..takımda olup da bildirim yapmamak olmaz..
Aynurum ben izinli olsam bile burada olacağım...cuma günümü söylemem gerekiyordu izinli olmak istediğimi...bildirimde bulunmayıp uygulamak istediğim bişey var onu yapmak istiyorum bide o yüzden..

bnm icin sorun yok arkadasim iyi gidiyor takimimiz adina soledim

sen bizim kurtarıcımız ol bu hafta :)

Neden cook artı oldun ki sen canım?

canım yarın için ümitsizim, kv doğum günü artı olabilirim :) ama genede dikkat edicem inşallah...

bugun deniycem ins

ben bunu yapıyordum :)

Yapıyorum bugün 12 daha yapmadım şimdi yapacağım...bu bitince 4 haftalık ripped programına devam edeceğim..incelme var eşim inceliyorsun diyor...farkediliyormuş...

süper, bende killeri yapmak isterdim, göbek için çok iyi olduğu söyleniyor :)

Aynurum ben izinli olsam bile burada olacağım...cuma günümü söylemem gerekiyordu izinli olmak istediğimi...bildirimde bulunmayıp uygulamak istediğim bişey var onu yapmak istiyorum bide o yüzden..

Gecen hafta söylemen lazımdı canım. Bu hafta buradasın. Cuma günü izne ayrılmak istiyorsan da kilo bildirimi yapman getekiyor. Elif te de öyle olmuştu hatırlarsan.

Sen dikkat et canım. Sen benim gözümde hep "listeye girmeyi hakediyordum, giremezsem motivasyonum düşecek" diyen azimli bir takım arkadasısın. Hep o azmini koru

Gecen hafta söylemen lazımdı canım. Bu hafta buradasın. Cuma günü izne ayrılmak istiyorsan da kilo bildirimi yapman getekiyor. Elif te de öyle olmuştu hatırlarsan.
Yok ayrılmam o zaman Perşembe Pro yapar dengelerim yarın 1 duble içerim içeceksem eğer.,hiç olmadı sabit kilomla girerim..

Birde izine ayrılmak isteyen 1 hafta önce belirtmelidir diye bir madde yok,göremedim...muallakta kalmış ,revize edilmeli..

Birde izine ayrılmak isteyen 1 hafta önce belirtmelidir diye bir madde yok,göremedim...muallakta kalmış ,revize edilmeli..
Yok oyle degil hulyam simdi izin isteye bilirsin bu cumada izinli yazilirsin lakin artinida ,eksinide , sabir olusunuda bu haftaya yazmak durumundayiz . Arzum bunu demek istedi yani izinlide olsan bu hafta bildirim yapmak durumundasin

İzin 1 hafta önce söylenmek zorunda degil canım. Ama hem burada olup hem de cuma bildirim yapmayacagım dediginde iş degişiyor. Burada isen bildirim yaparak izne ayrılabiliyorsun.

Bugun sphbet gunuydu o yuzden menun bozuk biraz

Sabah
2 dl ekmek , peynir . Maydonoz .domates

Ara
2 kş yogurt .

İkindi ( misafirlikte )
Corba , salata . Pogaca .
1 tatli .

20:00.. Gibi
Az tursu . Az pekmez ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…