bn beceremiyorum bilene bn en fazla leslie ile yururum
bnm icin sorun yok arkadasim iyi gidiyor takimimiz adina soledimsende mi istemiyorsun
Aynur honey aeben siz ne diyosunuz hediye konusuna
Kocamla alış verişe gittikkendime deri bi midi etek aldım...çok güzel duruyor...ayrıca da acayip zayıf tutuyor...bi de bluz aldım...indirimler de almış başına gitmiş...bi etek parasına bi etek üzerine de 1nluz aldım...
merhaba arkadaşlar, iyi akşamlar hepinize, bu cuma için kendimden ümitsizim kızlar, yarın yılbaşı sorun değil de, kv. doğum günü, kendimi tutarım inşallah,ya çok artı olursam düşünmek bile istemiyorum, eğer bildirimde bulunmazsam anlayın ki çook artılardayım
bugun deniycem insleslie de çok iyi canım ardından 15 dkkalık plates var casey ho diye bir kadın onu yapmanı tavsiye ediyorum hem kısa hem yormuyor hemde sıkılaştırıyor
Yapıyorum bugün 12 daha yapmadım şimdi yapacağım...bu bitince 4 haftalık ripped programına devam edeceğim..incelme var eşim inceliyorsun diyor...farkediliyormuş...Daydream- jillian nasıl gidiyor, devam ediyor musun, incelme var mı? (ne çok sordum) ben 2 defa yaptım sonra vakit olmadı ve bıraktım
Aynurum ben izinli olsam bile burada olacağım...cuma günümü söylemem gerekiyordu izinli olmak istediğimi...bildirimde bulunmayıp uygulamak istediğim bişey var onu yapmak istiyorum bide o yüzden..Canım benim olmazzz...olsun artıda da olsan eksi de olsan bildirim yapmalısın en azından bu hafta. ..takımda olup da bildirim yapmamak olmaz..
bnm icin sorun yok arkadasim iyi gidiyor takimimiz adina soledim
Neden cook artı oldun ki sen canım?
bugun deniycem ins
Yapıyorum bugün 12 daha yapmadım şimdi yapacağım...bu bitince 4 haftalık ripped programına devam edeceğim..incelme var eşim inceliyorsun diyor...farkediliyormuş...
Aynurum ben izinli olsam bile burada olacağım...cuma günümü söylemem gerekiyordu izinli olmak istediğimi...bildirimde bulunmayıp uygulamak istediğim bişey var onu yapmak istiyorum bide o yüzden..
sen bizim kurtarıcımız ol bu hafta :)
canım yarın için ümitsizim, kv doğum günü artı olabilirim :) ama genede dikkat edicem inşallah...
ben bunu yapıyordum :)
süper, bende killeri yapmak isterdim, göbek için çok iyi olduğu söyleniyor :)
Sen dikkat et canım. Sen benim gözümde hep "listeye girmeyi hakediyordum, giremezsem motivasyonum düşecek" diyen azimli bir takım arkadasısın. Hep o azmini koru
Yok ayrılmam o zaman Perşembe Pro yapar dengelerim yarın 1 duble içerim içeceksem eğer.,hiç olmadı sabit kilomla girerim..Gecen hafta söylemen lazımdı canım. Bu hafta buradasın. Cuma günü izne ayrılmak istiyorsan da kilo bildirimi yapman getekiyor. Elif te de öyle olmuştu hatırlarsan.
Hulyam arti cikmakda kilo vermenin bir parcasiYok ayrılmam o zaman Perşembe Pro yapar dengelerim yarın 1 duble içerim içeceksem eğer.,hiç olmadı sabit kilomla girerim..
Tabi Aebenim yazmıştım bunu önceden vücut dengeler aynı beslenirsin ama kilo alırsın diye..Hulyam arti cikmakda kilo vermenin bir parcasi
Ve buda takimTabi Aebenim yazmıştım bunu önceden vücut dengeler aynı beslenirsin ama kilo alırsın diye..
Yok oyle degil hulyam simdi izin isteye bilirsin bu cumada izinli yazilirsin lakin artinida ,eksinide , sabir olusunuda bu haftaya yazmak durumundayiz . Arzum bunu demek istedi yani izinlide olsan bu hafta bildirim yapmak durumundasinBirde izine ayrılmak isteyen 1 hafta önce belirtmelidir diye bir madde yok,göremedim...muallakta kalmış ,revize edilmeli..
Birde izine ayrılmak isteyen 1 hafta önce belirtmelidir diye bir madde yok,göremedim...muallakta kalmış ,revize edilmeli..
Bugun sphbet gunuydu o yuzden menun bozuk biraz
Sabah
2 dl ekmek , peynir . Maydonoz .domates
Ara
2 kş yogurt .
İkindi ( misafirlikte )
Corba , salata . Pogaca .
1 tatli .
20:00.. Gibi
Az tursu . Az pekmez ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?