- 25 Ekim 2014
- 2.391
- 2.220
- 163
Yok oyle degil hulyam simdi izin isteye bilirsin bu cumada izinli yazilirsin lakin artinida ,eksinide , sabir olusunuda bu haftaya yazmak durumundayiz . Arzum bunu demek istedi yani izinlide olsan bu hafta bildirim yapmak durumundasin
İzin 1 hafta önce söylenmek zorunda degil canım. Ama hem burada olup hem de cuma bildirim yapmayacagım dediginde iş degişiyor. Burada isen bildirim yaparak izne ayrılabiliyorsun.
Biliyorum canım farkındayım katılım konusunda kendimi kötü hissediyorum zaten ama motivasyonum düşmedi bu aralar dışarda çok işlerim oluyo sürekli dışardayım o yüzden gelemiyorumSen nerelerdesin güzelim?sanki motivasyonun düsdü.ilk başlarda daha iyiydi katılımın.dimi?
Aslında bu iyi bişey ama herkes yerken senin bir lokma bile almaman bence nefsine eziyet oluyor az da olsa ye en azından ben öyle düşünüyorum yaniYinede vicdanen kötü hissettim kendimi valla yazarken bile :) iyi bişey benim için vizdanım rahat etmiyorsa doğru yoldayım demektir :) böylece sıfır kaçamakla devam ederim inşallah :) yarın akşam ne olacak bilemiyorum gerçi ama yinede uzak durucam herkes yerken
hosbulduum :))Hosgeldin arkadasim:)
Hoşgeldin Tarçıncım..hosbulduum :))
Naz, cuma bildirimi senin için sıkıntı olmayacak degil mi canım?
benim için sıkıntı olmaz canım bildirim yapabilirim . nede olsa çalışıcaz :)
Gunaydın 7. Takımın güzelleri
Yeni yıl hepimize huzur&mutluluk getirsin. Takımdaki herkes istedigi kiloya ulaşssın ve mezun olsun
Aynura neredesin tatlım, eşin begendi mi saçını?
Patronun insafa gelir belki dedim
Herkese günaaayddıınn :) Bugün inanılmaz enerjik ve bomba gibiyimm :)
Geçenlerde galiba aşık oldum dediğim kişiyle nihayet tanıma şansım oldu meğerse o da konuşmak istiyormuş tavrından anladım yaaa
Hayirli sabahlar .....
Arzum ayaktayim ama iyi degilimannelerin izini yok canim hasta olsak bile , helede sen niye hastalaniyorsun anlamiyorum diyen bir esin varsa , sinirlerimde bozuk iyi degilim yani ....diyet iside canimi sıkiyor bir ileri bir geri kendimi bir turlu tam adepte edemiyorum oyy, anliycaginiz hos bir gunumde degilim ... Biraz yaticam gorusuruz .....,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?