- 25 Ekim 2014
- 2.391
- 2.220
- 163
Ben sizleri pek tanımıyorumya konuya dahil olamıyorumEfendimmm
Sabah aynisi aklimdan gecti yazayim dedim sonra vazgectim. . Lilisim sen kk da cok aktif olmana ragmen takima katilimin sadece menu vermek . Eskiye donuk mesajlarida okumuyorsun sanirim o yuzden tam kaynasamiyorsun bizlerle ... Takimdaki herkesin bir digerine menu yorumu yada konusulan konular hakkinda cevap yazmasi lazinki birbirimizi taniyalim ..Ben sizleri pek tanımıyorumya konuya dahil olamıyorum
HAklısın canımSabah aynisi aklimdan gecti yazayim dedim sonra vazgectim. . Lilisim sen kk da cok aktif olmana ragmen takima katilimin sadece menu vermek . Eskiye donuk mesajlarida okumuyorsun sanirim o yuzden tam kaynasamiyorsun bizlerle ... Takimdaki herkesin bir digerine menu yorumu yada konusulan konular hakkinda cevap yazmasi lazinki birbirimizi taniyalim ..
Ben sizleri pek tanımıyorumya konuya dahil olamıyorum
Memnun oldum cnm.Canim bizde sana kendimizi tanitmadik haklisin . Ben 39 yasinda 3 de yavrusu olan bir bayanim . 7. Senedirde kk dayim . 80 kilodan 58 dustum 4 sene evvel 6. Takimdan mezun oldum .. Baya bir kurudum gecen yil tekrar 70 olunca tekrar takimlara girdim 6-7 aydirda burdayim , onundisindada bu senrler zarfinda hep montignac diyeti linkindeydim ...
Memnun oldum cnm.Ben Arzu, 29 yasinda bir cocuk anasiyim. Kk da yeniyim, ilk zayıflama deneyimim. Yarışmacı arkadaslara basarılar dilerim
Memnun oldum cnm.
Bende 26 yaşındayım.
5 yaşında oğlum var.
2,5 sene önce boşandım.
İlaç firmasında çalışıyorum.
Benimde ilk katılımım buraya, inşallah başarılı olacağız Arzucum...
Ya ewe yeni tartı aldım banyoda..Olacagız tabi güzelim. Sen zaten bana göre hayli formundaydın. İstikrarlı gidiyorsun. Hedefine ne kadar kaldı?
Günaydın fıstık, keyfin nasıl iyimisin?Gunaydin kizlar
Bugun bulusurduk.. Birbirimize yeni yil hediyesi verirdik.. Of ofGünaydın fıstık, keyfin nasıl iyimisin?
Lütfen zor bir durum biliyorum ama inan geçecek..Bugun bulusurduk.. Birbirimize yeni yil hediyesi verirdik.. Of of
Ne diyosunnn nedenn sen bu kadar güçsüz olamazsın..Kizlar belki bana kizcaksiniz ama ben 'mutluluk hapı' kullaniyorum
o ne ki yaf antidepresan mıKizlar belki bana kizcaksiniz ama ben 'mutluluk hapı' kullaniyorum
Kizlar belki bana kizcaksiniz ama ben 'mutluluk hapı' kullaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?