Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

60 oldum bu sabah itibariyle. Hedefim 55 canım

Sen de aynurların jillian klübune katıl

Ya ben dayanamiyorum anlamiyosunuz dayanamiyorum her an ağlayarak geçirmek istemiyorum kendime engel olamiyorum. Biliyorum bu antidepresanlar bahimlilik yapiyor bitince daha yuksegine ihtiyaç duyuluyor ben saglikciyim biliyorum. Hala sindiremedim ihaneti yalanlari hala sindiremedim. Ben gözlerinin içine bakarken geceler boyu hayal kurarken bana nasil yapti yanasil ! Sevgisine inanmistim askina inanmistim o kadar sözlere yasanmisliga inanmistim. Konduramazdim aklima gelirdi de konduramazdim. Aldatti beni ! Okuduğu bolum bile yalan ! Ben bu kadarini haketmedim.sogumuyo işte kalbim sogumuyo. Ne hissedicegmi bilmiyorum ot gibi yasiyorum kaç gündür. Bir an önce zaman geçse istiyorum ama olmuyor ! Dayanamıyorum !..

Bak bu şekilde üzüntü çekmen normal sonuçta bir yalanın içinde buldun kendini..
Ama o ilaçları alman iyi değil...
Seni arıyor mu peki?

Evet antidepresan. 2gundur aglamiyorum

tatlım yapma sakın kullanma, doktor vermedi değil mi? kendin temin ettin anladığım kadarıyla, hiç bir şey düşünmüyorsan, anneni ve babanı düşün, salak bir erkek için ağlamana, mutsuz olmana değer mi tatlım, hayatta en değerli şey sağlık ,böyle saçma sapan şeyleri kullanarak sakın sağlığından olma, bak bağımlısı olursun, rezil, berbat bir hayatın olur, hadi ama çocuk değilsin, artık genç, üniversiteli bir kızsın, kendine gel, Allaha dua et, sağ salim kurtulduğun için....

Yok gidip eczaneden aldm

Canım acı cekeceksin elbet, birkaç günde iyileşmeni beklemiyoruz. İlk günler öfkeyle daha kolay gecer hatta. El ayak cekilip insanlar senin derdini unuttugunda, kendi basına kaldıgında ona olan öfken azaldıgında daha da cok acı cekersin. Agla bagır cagır, acını yasa. İlaclarla ancak ertelersin sen de biliyorsun.

Sadece bu dönemi atlatmak istiyorum..

Zaten geceleri tek kalmaya korkar oldum. Gündüz de öyle ama gece daha farkli. Tek basimayim. Sadece o aklimda. Dayanamiyorum

Sadece bu dönemi atlatmak istiyorum..

hangi dönem, canım sen evli değilsin, bir yada 2 çocukla ortada kalmadın, sadece bir erkek vardı, gezdiğin tozduğun, hoşlandığın, ondan ayrıldın, ya hayat öyle zorki tatlım, bu yaşadığın aslında hiç bir şey... düşünsene adı bile yok, ne dul deniyor, ne öksüz, ne yetim, sevgilisinden ayrılana ad bile takmamışlar...

ayrıca o ilacı eczaneden aldığını düşünmüyorum, eczane öyle kafasına göre yeşil reçete veremez....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…